- 20 Aralık 2008
- 1.815
- 0
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşbulduk canım seninde hamileliğin hayırlı olsun.
arkadaşlar ben 4 haftalık hamileyken beta hcg değeri 1281 çıktı sizce ikiz olur mu? :)
günaydın kızlarrrr kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
öncelikle hepinizi öpücüklere boğuyorum aklinialirimsmile allahım çok mutlu oldum.şükürler olsun. kesenin içinde bebeğimi görmemiz gerekiyordu. gördük çok şükür. kalp atışlarınıda aldık Rabbimm herkese isteyen tüm kuluna bu duyguları tattırsın. geçen hafta kesen büyümemiş felan demişti ya kızlar doktor. ben 8 haftalığım ama 1 hafta geç döllenmiş yumurtalığım yani 7 haftalığım. o yüzden öle görünmüş. amman diim benim gibi bişe duyup üzülen olursa aklında bulundursun. geç döllenme olabiliomuş.
Bafocum bugün 8 haftalık olmuşsun tebrikler, iki aylık hamilesin rüya gibi değil mi..
arkadaşlar doktordan geliyorum ve 2 saattir ağlıyorum- moralim çok bozuk...
kalp atışlarını duyamadı- bana göre 7+4 falan olan bebeğim 6 haftalık gibi dedi, boyu 5 mm.den biraz azmış. ama gebelik kesem 26.mm. cuma günü tekrar gel, kesinleştirirz ama benim yorumuma göre sağlıksız bir gebelik olabilir- sonlandırılması gerekebilir dedi... o kadar üzgünüm ki anlatamam, bunları yazarken bile ağlıyorum, üstelik herkese de söylüyorduk birkaç gündür.. dilerim sizler bu tür üzüntüler yaşamazsınız. içimde hala çok zayıf umut var aslında ama çok çok korkuyorum, lütfen dua edin benim için, Allah bebişlerimizi korusun inşallah
günaydın kızlar :)
normalde kontrolüm bugün olmasına rağmen ağrılarımdan dolayı dün akşam gittim kontrole nöbetçi olan doktor ilk kontrolümü yapan doktor değildi ve çok alakasız, sert ve dinlemek istemeyen biriydi çok sinir oldum :S alttan muayene etti kalp atışları var dedi ve bana dinletmedi sizler duydunuzmu kızlar sormama rağmen sesi duyamıyoruz dedi hemen muayeneyi bitirdi kaç haftalık olduğunu ne kadar olduğunu filan sormama bile fırsat vermedi ve komik olan muayene bittikten sonr akaç haftalık doktor hanım dediğimde 7-8 haftalık dedi bende nasıl oluyor geçen hafta geldiğimde 4 haftlalık dediler dediğimde bilemem ben öyle görüyorum dedi yani anlayacağınız kalp atışlarına sevinemedim bile bu kadar çelişkili bir muayeneden sonra :S hemen doktorumu değiştireceğim ....
pıt pıt atıyor kalbi :asigim::asigim::asigim:
Olabilir cnm benim 4+5 yapılan bhcg 411 çıkmıştı.
merhaba kızlar
doktordan geliyorum .bebğimin kalp atışları duyulmadı 6 artı 4 günlük olduğunu söyledi.bu bebek sağlıksız dedı ve almamız gerektiğini söyledi.moralim çok bozuk.sizler kalp atışını kaçıncı haftada duydunuz.benim gibi olan arkadaş varmı aranızda
Canım ya ne söliceğimi bilmiyorum bende daha duymadım kalp atışlarını bu akşam kontrolüm var ama şimdi arkadaşıma sordum oda hamile onlar 7. haftada duymuşlar kalp atışlarınımerhaba kızlar
doktordan geliyorum .bebğimin kalp atışları duyulmadı 6 artı 4 günlük olduğunu söyledi.bu bebek sağlıksız dedı ve almamız gerektiğini söyledi.moralim çok bozuk.sizler kalp atışını kaçıncı haftada duydunuz.benim gibi olan arkadaş varmı aranızda
Ben 6+6 haftalıkken duydum canım. Bir doktora daha görün derim ama bir kaç gün sonra çünkü bazılarında geç döllenme olduğu 7-8 haftalıkken kalp atışları başlayabiliyormuş. Hemen moralini bozma biraz bekle sonra başka bi doktora daha görün.
Canım ya ne söliceğimi bilmiyorum bende daha duymadım kalp atışlarını bu akşam kontrolüm var ama şimdi arkadaşıma sordum oda hamile onlar 7. haftada duymuşlar kalp atışlarını
bende 5 haftalıkken 7754 çıktı benimdemi ikiz yoksa
bugun başka doktorada gidicem.ordan çıktıktan sonra başka bi doktora ugradım saat 4 te ultrasıon ıcın randevu verdi.baya gelişmiş bir ultrason dedi.sabahki doktor bebeğin yaklaşık 7 mm olduğunu söledi.her gittiğimde geliştiğini göriyoruz. kafam şunu almıyor bebek büyüyor ama ölü olduğunu söylüyorlar. inan kafayı yicek duruma geldim.çokmu araştırıyorum diyorum bazen kendime.araştırıncada insanların 8 haftalarda duyduğunu gördüm. dua edin bana neolur.inşallah kasıma kadar listede hep yanınızda olabileyim
Hemen panik yapma cnm. Ultrasona görede değişiyor bu durumlar. Eski tip bi ultrason ile bakıyorsa geç görebiliyor. Yeni bi ultrasonla daha net ve çabuk görülüyor. Sıkma kendini bugün duymazsanız bile hafta sonu tekrar bi baktırın derim. Bu durumlar hiç belli olmaz atmıyo derler sonra canavar gibi atmaya başlar valla.
benim 6+2 haftalık geçen hafta keseyi gördük bu akşamda tekrar kontrole çağırdı bu bebek için tam 3 yıl uğraştık 2 sefer aşılama yapıldı en son bana tüp bebek dedi doktorum ama herşey normal biraz zaman verirsen olur dedi üstünden 4 ay falan geçti kendiliğinden oldu bende çok korkuyorum bi problem çıkmasından. semran bütün dualarım seninle Allahım inşallah bebişlerimizi hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder