2010 Kasım Anneleri

şimdi doktora gittim bana 7+3 dedi ama sat 6 şubat ve hesaplara göre 6+3 günllük hamile olmam lazım neden öyle olduğunu bilen varmı
boyuda sanki 1.3 mm gibi bişiy dedi tam anlamadım

Hayırlı olsun cnm allah kucağına almayıda nasip etsin.

Bafocum bugün 8 haftalık olmuşsun tebrikler, iki aylık hamilesin rüya gibi değil mi..

evet tatlım cok sukur... eğer sezeran olursa büyük ihtimal ekim annesi olucam gibi duruyookaydirigubbakcemile2

2 gundur hazımsızlık durumu var bende ne yapacğım yaaa(1no2:

Geçmiş olsun arkadaşım hemen moralini bozma belki bir dahaki sefere duyarsın kalp atışlarını. Doktorlar her şeyin en kötüsüne hazırlıklı ol die böle konuşuyo. Üzme sen kendini bebeğinide üzüyosun bak. Yat dinlen yorma kendini.

Geçmiş olsun cnm kötü bi muayene geçirmişsin. Hemen şikayet etseydin yönetime.

merhaba kızlar

doktordan geliyorum .bebğimin kalp atışları duyulmadı 6 artı 4 günlük olduğunu söyledi.bu bebek sağlıksız dedı ve almamız gerektiğini söyledi.moralim çok bozuk.sizler kalp atışını kaçıncı haftada duydunuz.benim gibi olan arkadaş varmı aranızda

Ben 6+6 haftalıkken duydum canım. Bir doktora daha görün derim ama bir kaç gün sonra çünkü bazılarında geç döllenme olduğu 7-8 haftalıkken kalp atışları başlayabiliyormuş. Hemen moralini bozma biraz bekle sonra başka bi doktora daha görün.

Canım ya ne söliceğimi bilmiyorum bende daha duymadım kalp atışlarını bu akşam kontrolüm var ama şimdi arkadaşıma sordum oda hamile onlar 7. haftada duymuşlar kalp atışlarını

Nalan;_nalana katılıyorum hemen moralini bozma başka bi dr a daha git arkadaşım 7. haftada duyduğunu söledi

bugun başka doktorada gidicem.ordan çıktıktan sonra başka bi doktora ugradım saat 4 te ultrasıon ıcın randevu verdi.baya gelişmiş bir ultrason dedi.sabahki doktor bebeğin yaklaşık 7 mm olduğunu söledi.her gittiğimde geliştiğini göriyoruz. kafam şunu almıyor bebek büyüyor ama ölü olduğunu söylüyorlar. inan kafayı yicek duruma geldim.çokmu araştırıyorum diyorum bazen kendime.araştırıncada insanların 8 haftalarda duyduğunu gördüm. dua edin bana neolur.inşallah kasıma kadar listede hep yanınızda olabileyim

Canım ya ne söliceğimi bilmiyorum bende daha duymadım kalp atışlarını bu akşam kontrolüm var ama şimdi arkadaşıma sordum oda hamile onlar 7. haftada duymuşlar kalp atışlarını

inşallah duyarsın canım bu akşam.seninki kaç haftalık

bende 5 haftalıkken 7754 çıktı benimdemi ikiz yoksa

Valla değerler herkeste farklı olabiliyor cnm. Keseler göründükten sonra her şey belli olur nasılsa. Değerleri sizlerden yüksek olup tek olanda var o değerlerde olup ikiz üçüz bekleyende. En ii si keseyi görmek bence. Zaten senin kesen bugün yarın görünecektir 5 haftalık olmuşsun bile. Bazı arkadaşlar keseyi 4-5 haftalıkken gördü bile. Ben neredeyse 7 haftalıkken gördüm keseyi ve bebeği.

Hemen panik yapma cnm. Ultrasona görede değişiyor bu durumlar. Eski tip bi ultrason ile bakıyorsa geç görebiliyor. Yeni bi ultrasonla daha net ve çabuk görülüyor. Sıkma kendini bugün duymazsanız bile hafta sonu tekrar bi baktırın derim. Bu durumlar hiç belli olmaz atmıyo derler sonra canavar gibi atmaya başlar valla.

benim 6+2 haftalık geçen hafta keseyi gördük bu akşamda tekrar kontrole çağırdı bu bebek için tam 3 yıl uğraştık 2 sefer aşılama yapıldı en son bana tüp bebek dedi doktorum ama herşey normal biraz zaman verirsen olur dedi üstünden 4 ay falan geçti kendiliğinden oldu bende çok korkuyorum bi problem çıkmasından. semran bütün dualarım seninle Allahım inşallah bebişlerimizi hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder

kesinlikle bende aynı şeyi düşünüyorum arkadaşım.ne derlerse sesinler 10 gün daha mutlaka bekliycem. etrafımda bu konuda okadar çok örnek varki aldırcaz diyolar bakıosunki 1 hafta sonra herşey yolunda. allahım izniyle inşallah iyi olucak. desteğin için çok teşekkür ederim. rabbim inşallah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

inşallah canım inşallah.rabbim gönlüne göre versin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…