2010 Kasım Anneleri

slm kızlar herkese,
mili ve semran çok üzüldüm yaşadıklarınıza dr.larınızdan emin misiniz?Yani dr.dan dr.a ne kadar farklı yorumların yapıldığını her zaman her sağlık sorununda görebiliyoruz, başka bir dr.a gitmek daha iyi olur belki.en az 2 dr, görüşü almış olursunuz.İnşallah hiç bir sorun yoktur, bebekleriniz sizinledir.

Ben de sırf bu yüzden 8 haftalıkken gideceğim, beni korkutmasınlar diye.. ınşallah haftaya hepimizin ikinci kalbi atmaya başlar.

evet tatlım cok sukur... eğer sezeran olursa büyük ihtimal ekim annesi olucam gibi duruyookaydirigubbakcemile2

2 gundur hazımsızlık durumu var bende ne yapacğım yaaa:KK43:(:-)1no2:

sezeryan mı istiyorsun yoksa, ben sezeryandan çok korkuyorum... eğer kabızlık da yaşıyorsan prebiyotik yoğurtları tavsiye ederim hemen çıkarıyorlar...

günaydın kızlarrrr kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
öncelikle hepinizi öpücüklere boğuyorum aklinialirimsmile allahım çok mutlu oldum.şükürler olsun. kesenin içinde bebeğimi görmemiz gerekiyordu. gördük çok şükür. kalp atışlarınıda aldık :emir_bebek: Rabbimm herkese isteyen tüm kuluna bu duyguları tattırsın. geçen hafta kesen büyümemiş felan demişti ya kızlar doktor. ben 8 haftalığım ama 1 hafta geç döllenmiş yumurtalığım yani 7 haftalığım. o yüzden öle görünmüş. amman diim benim gibi bişe duyup üzülen olursa aklında bulundursun. geç döllenme olabiliomuş.

tebrik ederim canım allah kucağına almayıda nasip etsin

selaammm
bu hafta doktora gidicez bakalım inşallah keseyi ve kalp atışını duyarım bebeğiminn.
benim mide bulantım falan yok. kendimi hamile gibi hissetmiyorum . normalmidir bu..
keseyi görmeden içim rahat etmicek... :sm_confused:

teşekkür ederim canım, inşallah haftaya da sen duyarsın.Benim transfer olduğu için farklı hesaplıyorlar haftasını gününü.Dr.un hesabına göre 6+3 oldu benim günüm.Az önce takvimde düzeltme de yaptım.

Anladım canım.Şaşırdım bir anda çünkü.

Gunaydin kasim anneleri,

Dun ilk randevume gittim ama doktor karindan bakmicam dedi cunku cok kucuk goremezsin dedi. Ama herhangi bir sikayetin yoksa iyidir dedi. Dun kan aldi eger seni aramassak sonuclari iyi demektir dedi.
Ama bende hala hamilelige dair pek bir belirti yok.
3 mayisa ikili test icin randevu verdi daha bebegimi gormeden kalp atisini duymadan nasil o gunu beklicem bilmiyorum.
Sizleri ozeniyorum valla. Burasi turkiye degilki istedigin an atla git doktora kotu birsey olmadigi surece:KK43:

Herkese saglikli gebelikler dilerim ins

Ayy çok şaşırdım.Yurt dışında ne garipmiş bu işler.Allah yardımcın olsun canım.Sabretmek zor valla.O arada başka doktora mı gitsen acaba?

arkadaşlar doktordan geliyorum ve 2 saattir ağlıyorum- moralim çok bozuk...
kalp atışlarını duyamadı- bana göre 7+4 falan olan bebeğim 6 haftalık gibi dedi, boyu 5 mm.den biraz azmış. ama gebelik kesem 26.mm. cuma günü tekrar gel, kesinleştirirz ama benim yorumuma göre sağlıksız bir gebelik olabilir- sonlandırılması gerekebilir dedi... o kadar üzgünüm ki anlatamam, bunları yazarken bile ağlıyorum, üstelik herkese de söylüyorduk birkaç gündür.. dilerim sizler bu tür üzüntüler yaşamazsınız. içimde hala çok zayıf umut var aslında ama çok çok korkuyorum, lütfen dua edin benim için, Allah bebişlerimizi korusun inşallah

Canım inşallah bebeğin seni bırakmaz.Hayırlı haberlerini alırız inşallah:Saruboceq:

iyi aksamlar kızlar.. Allah herkesin yardımcısı olsun.. benim bugun acayip bir hazımsızlığım var sanırsın 6 aylık hamileyim acayip sisti karnım.

bende 4+6 oldum dün doktora gittim 2 hafta sonra kontrole çağırdı
ve benim 2 ci olacak 1 bebeğim daha 10 aylık :KK43:

selam hanimlar bugün benden yine kahverengi pembemsi birsey geldi sonra durdu bu ikinci kere oldu sizlerdede oluyormu insan endiseleniyorkafamçokkarıştı rabbimize emanet miniklerimiz:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

slm kızlar herkese,
mili ve semran çok üzüldüm yaşadıklarınıza dr.larınızdan emin misiniz?Yani dr.dan dr.a ne kadar farklı yorumların yapıldığını her zaman her sağlık sorununda görebiliyoruz, başka bir dr.a gitmek daha iyi olur belki.en az 2 dr, görüşü almış olursunuz.İnşallah hiç bir sorun yoktur, bebekleriniz sizinledir.

inşallah canım, çok teşekkürler, zaten cumaya çağırdı ama ben başka bir doktora gideceğim... belki pazartesiye ertelerim, biraz daha büyümüş olur... bilmiyorum yaaa, çok zormuş bu işler...

kimse bişey yazmamış bana :umursamaz::umursamaz::umursamaz:
içimi rahatlatacak bişiyler okurum diye bakayım dedim ama nerdeeeeeeeee :1ninca::bbo::1ninca:

selaammm
bu hafta doktora gidicez bakalım inşallah keseyi ve kalp atışını duyarım bebeğiminn.
benim mide bulantım falan yok. kendimi hamile gibi hissetmiyorum . normalmidir bu..

canım, benim ilk ultrason randevuma daha 17 gün var. şu an sadece beta hcg'yi pozitif aldık. çok mutluyum ama bir o kadar da korkuyorum. bende de sadece ara ara kasık ağrısı oluyor, mide bulantısı falan yok. gerçi daha çok erken, hem bütün hamileliğini hiç sıkıntı, ağrı çekmeden geçirenler de oluyormuş, biz de inşallah onlardan oluruz. yalnız sürekli böyle korkarak geçirirsek bu süreci hiç tadını çıkaramayacağız. keseyi görsen bu kez başka olumsuzluklar gelir aklına, o yüzden hep en güzelini düşünüp tadını çıkarmak lazım. ben ilk idrar testi yapmıştım ve silik çizgi çıkmıştı. sonra forumlarda bir sürü idrar testinin güvenilir olmadığına dair şey okudum. yine olmadı diye kan sonucuna kadar yine sürekli ağladım. yani olumsuz düşünmeye başlarsan sonu gelmiyor. tadını çıkar canım. hem sana hem kendime söylüyorum. :) umarım başarabiliriz tadını çıkarmayı.

selam hanimlar bugün benden yine kahverengi pembemsi birsey geldi sonra durdu bu ikinci kere oldu sizlerdede oluyormu insan endiseleniyorkafamçokkarıştı rabbimize emanet miniklerimiz:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Geçmiş olsun cnm. Benim 10 gün kadar kahverengi lekelenme ve 2 kerede pembe lekelenme oldu sonra kendiliğinde geçti. Dr. um ilk aylarda bunun normal olduğunu söledi.

selaammm

Normaldir cnm bende 7+2 oldum ama hala uyku hali ki o da baya azaldı gibi bi de sık idrarara çıkma dışında başka bi belirtim yok. Hamileliğimin başlangıcından beri ne mide bulantısı ne kokulardan tiksinme ne baş dönmesi gibi belirtilere yaşamadım. Geçen cumartesi bebişi gördük kalp atışlarınıda duyduk her şey yolundaydı onun için telaşlanma. Herkes hep aynı belirtileri yaşayacak die bi şi yok zaten cnm. Rahat ol ve böle olmasının keyfini çıkar bence.

canım, benim ilk ultrason randevuma daha 17 gün var. şu an sadece beta hcg'yi pozitif aldık. çok mutluyum ama bir o kadar da korkuyorum. bende de sadece ara ara kasık ağrısı oluyor, mide bulantısı falan yok. gerçi daha çok erken, hem bütün hamileliğini hiç sıkıntı, ağrı çekmeden geçirenler de oluyormuş, biz de inşallah onlardan oluruz. yalnız sürekli böyle korkarak geçirirsek bu süreci hiç tadını çıkaramayacağız. keseyi görsen bu kez başka olumsuzluklar gelir aklına, o yüzden hep en güzelini düşünüp tadını çıkarmak lazım. ben ilk idrar testi yapmıştım ve silik çizgi çıkmıştı. sonra forumlarda bir sürü idrar testinin güvenilir olmadığına dair şey okudum. yine olmadı diye kan sonucuna kadar yine sürekli ağladım. yani olumsuz düşünmeye başlarsan sonu gelmiyor. tadını çıkar canım. hem sana hem kendime söylüyorum. :) umarım başarabiliriz tadını çıkarmayı.
canim ne güzel seyler yazmissin biz hamileligin tadini cikaracagimiza kendimize eziyet etmekten baska birsey yapmiyoruz hepimiz ayniyiz valla:eek:klava:yook söyle oldu yok böyle oldu aman aman aman testlerimiz pozitif doktorda keseyide gördük dahada korku bu ne ya rabbim onlarin rizkini vermisse ne sekilde olursa olsun dogacaklar:CüvCüv: relax olalim hanimlar en basta ben tabikişakkıdı
Geçmiş olsun cnm. Benim 10 gün kadar kahverengi lekelenme ve 2 kerede pembe lekelenme oldu sonra kendiliğinde geçti. Dr. um ilk aylarda bunun normal olduğunu söledi.
sagol canim insallah rabbim esirgesin bebeklerimizi:Saruboceq:
Günaydın annecikler, baraysla meybie nerelerde acaba?

günaydin canimopuyorumnanaktan

X