2010 Kasım Anneleri

Cuma günü bendende sarı renk akıntı geldi tam hastaneye kan aldırmaya gidecekken. Hastaneye gidince doktorumu yakaladım hemen sordum önemli bi şey değil dedi. Zaten ertesi güne kalmamıştı. Yani cumartesi muayene olduğumda ne sarı nede kahverengi akıntı kalmamıştı cnm. Doktoruna gittiğinde bunu sölemeyi unutma. Tsh ım yükseldiği için hap birde progesteron iğne verdi bana. İğneyi ben istedim, önlem olsun die, aslında gerek yok dedi ama ben her şeyden tedirgin olduğum için dr.um verdi iğneyi.

2 hafta sonra kan şekerime bakacaklar. Dokuz ay boyunca yaptırmam gereken testleri bi forma yazdılar ve dosya içinde bana verdiler. Dosyada ayrıca beslenme önerileri bi de hamile egzersizleri var. Bebek bakımı ve beslenmesiyle ilgili broşürlerde koymuşlardı dosyaya. Çok takdir ettim.

allah allah ne oldu ki öyle hassaslaştın bak bu da bir belirti demek ki

:teytey: kızlar az kaldı 3 aydan sonra keyfini sürücez:lepi:

canim cok haklisin sagol bilgilendirdigin icin

tatlim cok normal hamilelikte bende öyleyim bazen cok neseli bazen cok sinirli oluyorum tvde gördügüm her acikli olaya agliyorum bosver aglayip aglayip bosalalimolumunekankayizsmile

:teytey: kızlar az kaldı 3 aydan sonra keyfini sürücez:lepi:

Öyle mi olacak acaba, yoksa biz 9 ay boyunca sürekli bu tedirginliği yaşamaya devam mı edecez? 3. aydan sonrada başka şeyler başlar yada benmi çok pimpirik oldum bilemedim. Ömrüm boyunca kendim için bu kadar endişe yaşamadım valla.akannehir

Sana katılıyorum canım.Erkek doktorlar benim de tercihim

selam kızlar ben de geldim.
transferden sonra bugün ilkez işe başladım.hala devam edip etmeme konusunda kararsızım ya off.içim daralıyo bu yüzden
ya bu bahsettiğiniz belirtilerinhiç ma hiç biri yok bende.maaşallah kendimi gayet iyi hissediyorum.bulantı uyku hali sinirlilik duygusallık hiç biri yok :) .şüphelenmeye başlıycam valla artık kendimden :)

pazartesi pıtpıtlarımızı dinliycez inş.sadece edişe çok var.bişey olcak diye çok korkuyorum allah korusun.

bi de ben bu söylediklerinizin hiçbirini yemiyorum.noolcak benim bu halim.bi iştahsızlık var.en sevdiğim bademi şimdi görmek bile istemiyorum.ama bulantı felan yok yani....

Son düzenleme:
slm kızlar, herkes iyidir umarım
bugün ilk dr. muayeneme gittim, ikizlerimi ilk kez gördüm, kalp atışlarını ilk kez duydum.Mucize diye birşey varsa böyledir heralde.Daha yarım cm.ler ama kalpleri pıt pıt atıyor.Çok şükür, bu günü gördüm.
Ama bir tanesi diğerine göre daha küçükmüş onun takibi yapılacak, bitebilir de dedi.Aklım şimdi hep onda.Kalp atışı da güçlüydü aslında,doğuma kadar hep risk altında mı olacak diye endişenmeye başladım.Allah hepimizin bebeklerine sağlık ve güç versin.

Bende de iştahsızlık var.Midem bulanmak için çaba sarfediyo ama izin vermemeye çalışıyorum ona:smiley-cool:
Canım herkeste belirti olacak diye bişey yok.Hemen endişelenme

Tebrik ederim canım.Kalp atışı için erken değil mi?Aramızda bir gün var.Ben de 3 gün önce kesemizi gördüm. İnşallah haftaya kalp atışını da duyarız:Saruboceq:

Tebrik ederim canım.Kalp atışı için erken değil mi?Aramızda bir gün var.Ben de 3 gün önce kesemizi gördüm. İnşallah haftaya kalp atışını da duyarız:Saruboceq:

teşekkür ederim canım, inşallah haftaya da sen duyarsın.Benim transfer olduğu için farklı hesaplıyorlar haftasını gününü.Dr.un hesabına göre 6+3 oldu benim günüm.Az önce takvimde düzeltme de yaptım.

Boşver cnm rahatına bak işte ne güzel. Kötü şeylerde getirme aklına sakın. Herkesin aynı geçecek die bi şey yok zaten. Hiç ummadığın anda belirtiler başlayabilirde. Hayırlısıyla pazartesi günü inşallah ii haberlerini alırız.

Ay hayırlı olsun cnm çok sevindim allah inşallah sağlıklı bi şekilde kucağına almayıda nasip eder bebişlerini. Merak etme ikiz gebeliklerde bazen oluyormuş böle biri diğerinden daha az gelişiyomuş ama doğumdan sonra toparlıyomuş. Sakın moralini bozma senin moralini yüksek tutman çok önemli arkadaşım. Her şey yoluna girer allahın izniyle merak etme.

senağlamasenağlamasenağlamaçok duygulandım yaaa senağlamasenağlamasenağlama
ben geçen sene bu zamanlar hamile olduğumu bile bilmiyodum :1no2:
zaman ne çabuk geçiyo yaa senağlamaçok özlüyorum hamilelik günlerimi senağlamatekrar hamile mi kalsam nedelikafadulden

çok teşekkür ederim canım inş.

kimse yokmu problem var galiba çevrimiçi olan arkadaşların altta ismi gözükmüyor.

Selam kizlar bende kasim anne adayiyim tekrar.ikici hamileligim bu.Bulantilar basladi simdiden.ilk gebeligim cok kotuydu aynisin i yasiyicam diye cok korkuyorum.tek basinayim be yurt diindayim bakicak kimsemde yok.Kasim 13 te anne olucam tekrar.Karnim bir tuhaf surekli tuzlu birseyler canim istiyor yemek yiyorum kenidme geliyorum sonra tekrar cok fena oluyorum.Koku olayi basladi tam kurt gibi burnum her kouyuyu aliyor.sizde durumlar nasil?

canim hosgeldin aramizaa.s.burda hepimizin hamileligi farkli farkli mesela bende acayip gögüs agrisi var birde wc ikinci mekan oldu:roflol:halsizlik sinirlilik bulanti daha yok bende olsun istiyorum sanki ozaman hamile oldugum kesin olucakmis gibi geliyorbayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…