2010 Kasım Anneleri

Selam Rüzgarım. Öncelikle hayırlı olsun hamileliğin. Hayırlı, sağlıklı ve kaderi güzel bir bebek ve kolay bir doğum diliyorum. Bulantıları ve kokuya hassasiyeti bir de bana sor. ıki haftadır ne çektiğimi bir ben bilirim bir de allah. Benim ikinci bebeğim ve oğlum aşırı yaramaz çok yoruyo beni. Vallahi aslında bi yandan da iyi oluyo biraz kendimi unutuyorum sayesinde. Ben iki gündür iyiydim ama bugün tekrar başladı bulantılarım. Bugün iki kez kustum çok kötü hissediyorum kendimi. Umarım bi an önce hepimiz düzeliriz. Yoksa böyle işkence gibi olacak hamilelik. Sana da kolaylık diliyorum canım. Çok zor vallahi. Hele de önceden bi tane canavarın varsa ama olsun o canavarlar değil mi mutluluk kaynağımız. Öptüm canım

selam arkadaşlar, ben de inşallah 21 kasım gibi anne olucam. şu an sadece kan sonucu pozitif çıktı. 17 mart'ta ve 19 mart'ta yaptırdık, doktor iyi dedi ve üç hafta sonra da ultrason için gel dedi. doktorla sadece telefonda konuştuk ve bu üç haftalık süre bana çok uzun geldi. acaba arada başka testler de gerekmez mi? bende kasık ağrıları ve adet ağrıları gibi ağrılar var. özellikle kasığıma bazen sancılar giriyor. bir de göğüslerim inanılmaz hassaslaştı, sütyen takmak bile canımı yakıyor. bunlar dışında gayet iyiyim. bunlardan da şikayetçi değilim, çünkü çok ama çok istediğimi bir gebelikti. üçüncü tüp bebek denememizde oldu. inşallah sorunsuz devam eder ve sağlıklı bebişlerim olur. iki embriyo transfer edilmişti, ikiz olurlar inşallah çok istiyorum. acaba tek mi yoksa ikiz mi olduğu ne zaman belli oluyor?

Selam kizlar bende kasim anne adayiyim tekrar.ikici hamileligim bu.Bulantilar basladi simdiden.ilk gebeligim cok kotuydu aynisin i yasiyicam diye cok korkuyorum.tek basinayim be yurt diindayim bakicak kimsemde yok.Kasim 13 te anne olucam tekrar.Karnim bir tuhaf surekli tuzlu birseyler canim istiyor yemek yiyorum kenidme geliyorum sonra tekrar cok fena oluyorum.Koku olayi basladi tam kurt gibi burnum her kouyuyu aliyor.sizde durumlar nasil?

Selam Rüzgarım. Öncelikle hayırlı olsun hamileliğin. Hayırlı, sağlıklı ve kaderi güzel bir bebek ve kolay bir doğum diliyorum. Bulantıları ve kokuya hassasiyeti bir de bana sor. İki haftadır ne çektiğimi bir ben bilirim bir de allah. Benim ikinci bebeğim ve oğlum aşırı yaramaz çok yoruyo beni. Vallahi aslında bi yandan da iyi oluyo biraz kendimi unutuyorum sayesinde. Ben iki gündür iyiydim ama bugün tekrar başladı bulantılarım. Bugün iki kez kustum çok kötü hissediyorum kendimi. Umarım bi an önce hepimiz düzeliriz. Yoksa böyle işkence gibi olacak hamilelik. Sana da kolaylık diliyorum canım. Çok zor vallahi. Hele de önceden bi tane canavarın varsa ama olsun o canavarlar değil mi mutluluk kaynağımız. Öptüm canım

Hoş geldiniz arkadaşlar,a.s. ikinizinde hamileliği hayırlı olsun. Allah bebişlerinizi :emir_bebek: sağlıklı bi şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.

Sana katılıyorum canım.Erkek doktorlar benim de tercihim
kesinlikle benimde..

selam kızlar ben de geldim.
transferden sonra bugün ilkez işe başladım.hala devam edip etmeme konusunda kararsızım ya off.içim daralıyo bu yüzden
ya bu bahsettiğiniz belirtilerinhiç ma hiç biri yok bende.maaşallah kendimi gayet iyi hissediyorum.bulantı uyku hali sinirlilik duygusallık hiç biri yok :) .şüphelenmeye başlıycam valla artık kendimden :)

pazartesi pıtpıtlarımızı dinliycez inş.sadece edişe çok var.bişey olcak diye çok korkuyorum allah korusun.

bi de ben bu söylediklerinizin hiçbirini yemiyorum.noolcak benim bu halim.bi iştahsızlık var.en sevdiğim bademi şimdi görmek bile istemiyorum.ama bulantı felan yok yani....
merak etme canım benimde baş ağrısı dısında nerdeyse hiç belirtim yok birde uyku istegi arttı.

slm kızlar, herkes iyidir umarım
bugün ilk dr. muayeneme gittim, ikizlerimi ilk kez gördüm, kalp atışlarını ilk kez duydum.Mucize diye birşey varsa böyledir heralde.Daha yarım cm.ler ama kalpleri pıt pıt atıyor.Çok şükür, bu günü gördüm.
Ama bir tanesi diğerine göre daha küçükmüş onun takibi yapılacak, bitebilir de dedi.Aklım şimdi hep onda.Kalp atışı da güçlüydü aslında,doğuma kadar hep risk altında mı olacak diye endişenmeye başladım.Allah hepimizin bebeklerine sağlık ve güç versin.
çok sevindim vestacım.korkma ikiside iyi olcak insallah

senağlamasenağlamasenağlamaçok duygulandım yaaa senağlamasenağlamasenağlama
ben geçen sene bu zamanlar hamile olduğumu bile bilmiyodum :1no2:
zaman ne çabuk geçiyo yaa senağlamaçok özlüyorum hamilelik günlerimi senağlamatekrar hamile mi kalsam nedelikafadulden

ne güzel allah hepimize 2011 annelerine de yazmak nasip etsin zemuszemus

Selam kizlar bende kasim anne adayiyim tekrar.ikici hamileligim bu.Bulantilar basladi simdiden.ilk gebeligim cok kotuydu aynisin i yasiyicam diye cok korkuyorum.tek basinayim be yurt diindayim bakicak kimsemde yok.Kasim 13 te anne olucam tekrar.Karnim bir tuhaf surekli tuzlu birseyler canim istiyor yemek yiyorum kenidme geliyorum sonra tekrar cok fena oluyorum.Koku olayi basladi tam kurt gibi burnum her kouyuyu aliyor.sizde durumlar nasil?

hosgeldin , hayırlı olsun
selam arkadaşlar, ben de inşallah 21 kasım gibi anne olucam. şu an sadece kan sonucu pozitif çıktı. 17 mart'ta ve 19 mart'ta yaptırdık, doktor iyi dedi ve üç hafta sonra da ultrason için gel dedi. doktorla sadece telefonda konuştuk ve bu üç haftalık süre bana çok uzun geldi. acaba arada başka testler de gerekmez mi? bende kasık ağrıları ve adet ağrıları gibi ağrılar var. özellikle kasığıma bazen sancılar giriyor. bir de göğüslerim inanılmaz hassaslaştı, sütyen takmak bile canımı yakıyor. bunlar dışında gayet iyiyim. bunlardan da şikayetçi değilim, çünkü çok ama çok istediğimi bir gebelikti. üçüncü tüp bebek denememizde oldu. inşallah sorunsuz devam eder ve sağlıklı bebişlerim olur. iki embriyo transfer edilmişti, ikiz olurlar inşallah çok istiyorum. acaba tek mi yoksa ikiz mi olduğu ne zaman belli oluyor?
hoş geldin cnm sende. burda çok tüp bebek annesi var bende onlardan birisiyim....aramıza hoşgeldin

Günaydın arkadaşlar!

günaydin kizlar

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrolumunekankayizsmile

Gunaydin kasim anneleri,

Dun ilk randevume gittim ama doktor karindan bakmicam dedi cunku cok kucuk goremezsin dedi. Ama herhangi bir sikayetin yoksa iyidir dedi. Dun kan aldi eger seni aramassak sonuclari iyi demektir dedi.
Ama bende hala hamilelige dair pek bir belirti yok.
3 mayisa ikili test icin randevu verdi daha bebegimi gormeden kalp atisini duymadan nasil o gunu beklicem bilmiyorum.
Sizleri ozeniyorum valla. Burasi turkiye degilki istedigin an atla git doktora kotu birsey olmadigi surece:KK43:

Herkese saglikli gebelikler dilerim ins

arkadaşlar ben 4 haftalık hamileyken beta hcg değeri 1281 çıktı sizce ikiz olur mu? :)

günaydın kızlarrrr kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
öncelikle hepinizi öpücüklere boğuyorum aklinialirimsmile allahım çok mutlu oldum.şükürler olsun. kesenin içinde bebeğimi görmemiz gerekiyordu. gördük çok şükür. kalp atışlarınıda aldık :emir_bebek: Rabbimm herkese isteyen tüm kuluna bu duyguları tattırsın. geçen hafta kesen büyümemiş felan demişti ya kızlar doktor. ben 8 haftalığım ama 1 hafta geç döllenmiş yumurtalığım yani 7 haftalığım. o yüzden öle görünmüş. amman diim benim gibi bişe duyup üzülen olursa aklında bulundursun. geç döllenme olabiliomuş.

günaydın kızlarrrr kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
öncelikle hepinizi öpücüklere boğuyorum aklinialirimsmile allahım çok mutlu oldum.şükürler olsun. Kesenin içinde bebeğimi görmemiz gerekiyordu. Gördük çok şükür. Kalp atışlarınıda aldık :emir_bebek: Rabbimm herkese isteyen tüm kuluna bu duyguları tattırsın. Geçen hafta kesen büyümemiş felan demişti ya kızlar doktor. Ben 8 haftalığım ama 1 hafta geç döllenmiş yumurtalığım yani 7 haftalığım. O yüzden öle görünmüş. Amman diim benim gibi bişe duyup üzülen olursa aklında bulundursun. Geç döllenme olabiliomuş.

çok sevindim begumcum senı merak edıyorduk hemen llısteye eklıyorum

gunaydin kasim anneleri,

dun ilk randevume gittim ama doktor karindan bakmicam dedi cunku cok kucuk goremezsin dedi. Ama herhangi bir sikayetin yoksa iyidir dedi. Dun kan aldi eger seni aramassak sonuclari iyi demektir dedi.
Ama bende hala hamilelige dair pek bir belirti yok.
3 mayisa ikili test icin randevu verdi daha bebegimi gormeden kalp atisini duymadan nasil o gunu beklicem bilmiyorum.
Sizleri ozeniyorum valla. Burasi turkiye degilki istedigin an atla git doktora kotu birsey olmadigi surece:KK43:

herkese saglikli gebelikler dilerim ins

canım saglıklı olsunda gunler gecıyor gercekten... Ama y.dısında sankı daha bır zor degıl mı

begümcüm hayırlı olsun canım çok sevindim habere opuyorumnanaktan

X