2010 Kasım Anneleri

benimde bugün 4te randevum var. o kadar stresim ki anlatamam.. Allahım inşallah güzel şeyler duyarım. bende duymak istiyorum kalp atışlarını yaa 8 haftalık oldum duyarmıyım acaba bugün

canim insallah duyarsin normalde duyulmasi lazim aksam güzel haberlerle gelirsin bekliyoruzopuyorumnanaktan

inşş bende kalp atışlarını duymak istiyorum bu cumartesi randevum Allahım bizede duymayı nasip eder inş..

kızlar çatlak kremlerinden bahsetmişsiniz ama şu an erken.çatlak kremleri ilk üç ay bittikten sonra kullanılıyor
oğlumdayken bi doktor bana pahalı çatlak kremlerini önerdi ama başka bi doktor ise çatlak genetiktir eğer annen kızkardeşlerinde oluşmuşsa veye çatlak oluşacaksa sende ne yaparsan yap olur dedi.bende sadece badem yağı kullandım aklıma geldikçe.annemde çok az olmuş çatlak.hamileliğimde 23 kilo aldım ve kocaman bi karnım vardı görenleri şaşırtan ama tek bi çatlağım bile olmadı
o yüzden yine pahalı kremler yerine yine bademyağı kullanacağım üç ay bitince

işe başladım.hafif ara sıra gelen kahve sarı karışımı lekelenmelerim var sadece.rehber öğretmen olduğum için masa başındayım daha çok.kendimi yormuyorum.
rapor alabilirdim ama rapor haklarımın çoğunu kullandım oğlum için.
yoruluyorum hem iş hem hamilelik hemde 8 aylık bi bebekle.bide iyi beslenmem lazım hem çocuk emziriyorum hem hamileyim.iki değil üç kişilik yemem gerek ama iştah pek yok

Son düzenleme:
kızlar sizin özellikle aldğınız faydalı olduğnu düşündüğünüz bi yiyieck yada içicek varmı.nsıl besleniyozunuz

ay canım çok üzüldüm.bi gün meleğine kavuşacaksındır canım.bende iki ksyıp verdim ama şimdi bi oğlum var ikinciyede hamileyim.inşallah en kısa zamanda allah sanada verecektir

ya kimse yokmu kızlar nerdesiniz ses verin

Selam cnm demek iş başı yaptın valla allah kolaylık versin sana. Benim kahverengi lekelenmem geçen hafta perşembe son buldu nihayet. Cuma günü az bi şey sarı akıntı oldu şimdi o da yok. İnşallah senin lekelenmende yakın zamanda geçer.

benimde bugün 4te randevum var. o kadar stresim ki anlatamam.. Allahım inşallah güzel şeyler duyarım. bende duymak istiyorum kalp atışlarını yaa 8 haftalık oldum duyarmıyım acaba bugün

Büyük bir ihtimalle duyarsın cnm stres yapma sakın. Stresin sanada bebeğede zararı var biliosun sakin olmaya çalış. Dr. dan gelince bize haber ver cnm.

nasılsınız kızlar?
ben kendimi çok yorgun hissediyorum başımda ağrıyor sizler nasılsınız?

kızlar sizin özellikle aldğınız faydalı olduğnu düşündüğünüz bi yiyieck yada içicek varmı.nsıl besleniyozunuz

ceviz yiyorum 3 adet bebeğin beyin gelişimi için
kavrulmamış badem yiyorum 5-6 adet beebğin zeka gelişimi için
birde her gün olmasa da iki günde bir maden suyu içiyorum

Her gün 2 tane hurma, muz, kiwi, pekmez, biraz badem, biraz fındık, biraz ceviz yemeye çalışıyorum, Yani bu saydıklarımdan 2-3 tanesini mutlaka yiyiyorum.

Doğal mineralli maden suyu, bol vitaminli meyve suyu, süt ve ayran bunların hepsinden bi bardak içmeye çalışıyorum.

Mercimek ve bulgur ağırlıklı yemekleri tercih ediyorum. 2 gün sebze yediysek 3. gün et yemeği yapıyorum. Yemeklerde salata ve yoğurt mutlaka oluyor. Akşam yemeklerinde ekmek yemiyorum.

Sık ama az yiyiyorum. Haftaya bir diyetisyene gitmeye başlıyacam o daha ii yönlendirecektir beni herhalde.

bii arkadaş kivi emişti.günde hergün bi adet kivi.o ne işie yarıyo acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…