2010 Kasım Anneleri

nasılsınız kızlar?
ben kendimi çok yorgun hissediyorum başımda ağrıyor sizler nasılsınız?

Selam cnm hoş geldin. Geçmiş olsun nie başın ağrıdı acaba hafta sonu yoruldun mu?
Ben ii yim valla hafif uyku hali var tabi ama onun haricinde her şey yolunda allahıma şükür.

Selam cnm hoş geldin. Geçmiş olsun nie başın ağrıdı acaba hafta sonu yoruldun mu?
Ben ii yim valla hafif uyku hali var tabi ama onun haricinde her şey yolunda allahıma şükür.

BENİM EN BUYUK SIKINTIM BAŞ AĞTILARI VE UYUMAK İSTEĞİ AMA İŞ YÜZÜNDEN UYUYAMAMAK :sinifsinif:

nalan bilmiyorum ki
ama başım çok ağrıyor birde asabiyim bugün
kendimi tuhaf hissediyorum

sormadım canım akşam gideceğim ama akşam olmuyor zaman geçmiyor yaa :KK43:

Stres yapma canım biliosun bebeğede olumsuz etkileri var stresin. Yerleşme ağrısı olabilir canım. Belkide kendimizi çok fazla dinliyoruzdur ondan böle huylanıyoruz belkide.

nalan bilmiyorum ki
ama başım çok ağrıyor birde asabiyim bugün
kendimi tuhaf hissediyorum

Sen hafta sonu dinlenemedin herhalde canım. Akşam rahat uyuyamıyosan ondan böle olmuştur. Bir tatlı kaşığı limon suyundan hemen sonra biraz koyu bi kahve iç ii gelir cnm. Günde bir kaç bardak çay yada kahve içilebiliyormuş nasılsa. Bi dene derim şansın varsa.

sormadım canım akşam gideceğim ama akşam olmuyor zaman geçmiyor yaa :KK43:

Canım sırtüstü yat ayaklarının altına yastık koy
sonra bir yanda kasıklarını yavaş yavaş ov o sancını biraz hafifletir
olumsuz düşünme sakın
sakin olmaya çalışkaydirigubbakcemile5

merhaba kızlar uzun zamandır girememişitim foruma, biz de bugün gittik tekrar bebişimizi görmeye :emir_bebek: 9 mm maşallah, Rabbim nazarlardan korusun hepisini de :nazar:

bu arada başı ağrıyan arkadaşlarıma bi tavsiye, 5-6 tane karanfili kaynar suya koyun demlemeye bırakın ve için, baş ağrısına bire bir geliyomuş, bi arkadaşım 6 aylık hamile ve baş ağrılarına böyle çare bulabilmiş, umarım bi faydası olur :1hug:

Sen hafta sonu dinlenemedin herhalde canım. Akşam rahat uyuyamıyosan ondan böle olmuştur. Bir tatlı kaşığı limon suyundan hemen sonra biraz koyu bi kahve iç ii gelir cnm. Günde bir kaç bardak çay yada kahve içilebiliyormuş nasılsa. Bi dene derim şansın varsa.

çayı severim ama bugün sanırım ondan tiksniyorummafoldumben çok severim halbuki
kahveyi hamile kaldığımdan beri içmedim
birkaç gündür sütü de içemiyorumboshayallersmile

aslında ben dr a çok kızdım
o kafamı çok karıştırdı kadın hiçbirşey anlatmıyor
ayaküstü geçiştirdi resmen
bu bahsettiğim dr da özel hastane de çalışıyor
dr u değiştirecem kararımı verdimaklinialirimsmile

Arkadaslar bebeklerimize ne aldigimiza cok dikkat edelim ne olrsunuz!
Bebeklerin en azindan ilk 6 ay ne giydigine yedigine onem verdigimiz kadar onem vermemiz lazim...
Piyasada unlu markalar bile artik sirf ucuz olsun daha cok kar etsinler diye ne idugu belirsiz kimyasallarla uretim yapiyorlar!!!O kimyasallarin hepsi kanserojen haberiniz olsun!
Onun icin ortada bu kadar cok alerji ve kanser vakasi var zaten, bunlarin etkileri hemen cikmiyor ortaya...
Maalesef bebeklerimizin daha bagisiklik sistemi olusmamis durumda, butun gun icinde uyudugu seylerden cildi nefes alip ne kimyasal varsa icine cekiyor. Ustelik yikaninca da gecmiyor bu kimyasallar. Almayin aldirmayin ne olursunuz.

Organik kiyafetleri ciddiye alin arkadaslar, en azindan dogumdan sonra ne olursunuz organik olmayan seyler giydirmeyin.

Ben en son Cleanglobe diye bir markanin hastane cikis setini gordum, inanilmaz yumusak ve uzerinde cok sevimli ciftlik deseni var, kuzular inekler yapmislar. Yani ekru ama uzerindeki desenler super seker, ve gordugum en yumusacik penyeydi.
Bir de omuz bezi var hani bebegi kucaginiza alinca omzumuza havlu koyariz ya onun icin yapilmis, cok ama cok kullanisli mutlaka web sitelerine girin bir bakin.

merhaba kızlar uzun zamandır girememişitim foruma, biz de bugün gittik tekrar bebişimizi görmeye :emir_bebek: 9 mm maşallah, Rabbim nazarlardan korusun hepisini de :nazar:

bu arada başı ağrıyan arkadaşlarıma bi tavsiye, 5-6 tane karanfili kaynar suya koyun demlemeye bırakın ve için, baş ağrısına bire bir geliyomuş, bi arkadaşım 6 aylık hamile ve baş ağrılarına böyle çare bulabilmiş, umarım bi faydası olur :1hug:

SAĞOL CANIM BUNU DENEYECEMa.s.

çayı severim ama bugün sanırım ondan tiksniyorummafoldumben çok severim halbuki
kahveyi hamile kaldığımdan beri içmedim
birkaç gündür sütü de içemiyorumboshayallersmile

aslında ben dr a çok kızdım
o kafamı çok karıştırdı kadın hiçbirşey anlatmıyor
ayaküstü geçiştirdi resmen
bu bahsettiğim dr da özel hastane de çalışıyor
dr u değiştirecem kararımı verdimaklinialirimsmile

Doktorundan memnun değilsen hemen değiştir derim canım. Bu çok uzun bi süreç onun için düzgün bi dr. lazım ve en önemlisi ona güvenmen lazım. Aslına bakarsan her doktorun tarzıda farklı, çoğu anlatmayı pek sevmio anca sen sorarsan anlatıyo. Ama bi şey anlatmasada güven çok önemli.

Ben ilk evlendiğimde Bayan kadın doğum doktorları pek ii olmuyo derdi arkadaşlarımda inanmazdım sonra kendim yaşadım ve gördüm. 4 Bayan kadın doğumcu değiştirdim dördüde birbirinden kötü çıktı. Sonuncusu bize kontrollerden sonra sebepsiz infertilite teşhisi koydu gönderdi.

Sonra bi Erkek kadın doğumcu buldum kendisi prof. ve çok sağlam bi doktor ona çok güveniyorum. Daha ilk muayenede sorunumu buldu, meğer benim kürtajdan sonra (bayan yaptı kürtajı) rahim iltihap kapmış, iltihap kurumuş ve toptan tıkanmış rahim filmi çekilirken enjekte ettikleri sıvı bile girmiodu düşün yani. Kasımda ameliyat oldum ve ocak sonu hamile kaldım.

Yani anlatmak istediğim onlara kalsam tüp bebek tedavisine geçecektim ki o da tutmayacaktı o şekildeyken rahim. Bu bayan doktorların dördüde özel hastanede hemde istanbulun tanınmış ii özel hastaneleri bunlar. Burada Bayan kadın doğumcuları kötülemek istemem, tabiki istisnalar kaideyi bozmaz ama, canımı yaktı bu dört bayanda ve benim 3 seneme mal oldular onun için çok tepkiliyim.

Arkadaslar bebeklerimize ne aldigimiza cok dikkat edelim ne olrsunuz!
Bebeklerin en azindan ilk 6 ay ne giydigine yedigine onem verdigimiz kadar onem vermemiz lazim...
Piyasada unlu markalar bile artik sirf ucuz olsun daha cok kar etsinler diye ne idugu belirsiz kimyasallarla uretim yapiyorlar!!!O kimyasallarin hepsi kanserojen haberiniz olsun!
Onun icin ortada bu kadar cok alerji ve kanser vakasi var zaten, bunlarin etkileri hemen cikmiyor ortaya...
Maalesef bebeklerimizin daha bagisiklik sistemi olusmamis durumda, butun gun icinde uyudugu seylerden cildi nefes alip ne kimyasal varsa icine cekiyor. Ustelik yikaninca da gecmiyor bu kimyasallar. Almayin aldirmayin ne olursunuz.

Organik kiyafetleri ciddiye alin arkadaslar, en azindan dogumdan sonra ne olursunuz organik olmayan seyler giydirmeyin.

Ben en son Cleanglobe diye bir markanin hastane cikis setini gordum, inanilmaz yumusak ve uzerinde cok sevimli ciftlik deseni var, kuzular inekler yapmislar. Yani ekru ama uzerindeki desenler super seker, ve gordugum en yumusacik penyeydi.
Bir de omuz bezi var hani bebegi kucaginiza alinca omzumuza havlu koyariz ya onun icin yapilmis, cok ama cok kullanisli mutlaka web sitelerine girin bir bakin.

Bilgi için saol canım emin ol ki hepimiz bunlara dikkat ederiz.

Bulantılarının azalmasına sevindim cnm. Sabahları kalkınca ağzına tuzlu kraker falan at bulantıyı azaltıyormuş die duydum.

Ben ii yim valla bebişim annesini hiç üzmüyo saolsun. Sadece hafif uyku hali var. Kahverengi lekelenmemde tamamen bitti. Onun içinde rahatladım valla.
Sabırsızlıkla perşembe günü senin vereceğin ii haberlerini bekliyoruz canım.

sagol canim cok sukur bugun cok daha iyiyim krakerler zaten surekli yanimda midem bulanir gibi oldugunda hemen kraker yiyorum korkumdan kaydirigubbakcemile3

iyi olmana sevindim canim senin bebisin masallahi var :nazar: benimki arada bir yaramazlik yapiyor ama olsun :emir_bebek:
lekelenmenin bitmesine de cok sevindim seninki tam kahverengimiydi benim bu gun ilk kez kahverengi degilde koyu sari bir akintim oldu biraz korktum ama insallah kotu birsey degildir
ayy sorma bir an once persembe gelsede bebisimin iyi oldugunu ogrensem

Ben bugün ruhen çökmüş durumdayım :sinifsinif:
Ağlama krizleri nöbet şeklinde geliyor nedenini de bir bilsem :gitme:
Ama galiba sabahtan beri doğum yapanların bölümünde gezip durdum onların sıkıntılarını okudum ve ondan böyle oldum sanırım
Kendimi çok kötü hissediyorum yazarken bile ağlıyorum hayret birşey vallahi:gitme:

Fınfıkcım, çok normal hormonel tepki veriyoruz. Ben de bugün pek fenayım. Şimdiden doğum okumaya başlama bence. Boşver ağla rahatla ama çok da üzme kendini.

X