- 3 Temmuz 2009
- 3.689
- 1
- 44
kızlar sizin özellikle aldğınız faydalı olduğnu düşündüğünüz bi yiyieck yada içicek varmı.nsıl besleniyozunuz
fındık cevız balık aman unutmayın
ve sutttttttttttttttt
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar sizin özellikle aldğınız faydalı olduğnu düşündüğünüz bi yiyieck yada içicek varmı.nsıl besleniyozunuz
nasılsınız kızlar?
ben kendimi çok yorgun hissediyorum başımda ağrıyor sizler nasılsınız?
Selam cnm hoş geldin. Geçmiş olsun nie başın ağrıdı acaba hafta sonu yoruldun mu?
Ben ii yim valla hafif uyku hali var tabi ama onun haricinde her şey yolunda allahıma şükür.
BENİM EN BUYUK SIKINTIM BAŞ AĞTILARI VE UYUMAK İSTEĞİ AMA İŞ YÜZÜNDEN UYUYAMAMAK :sinifsinif:
çok fena adet olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyor dün geceden buyana
sormadım canım akşam gideceğim ama akşam olmuyor zaman geçmiyor yaaAllahallah doktoruna sordun mu bu durumu peki ne dio?
sormadım canım akşam gideceğim ama akşam olmuyor zaman geçmiyor yaa
nalan bilmiyorum ki
ama başım çok ağrıyor birde asabiyim bugün
kendimi tuhaf hissediyorum
sormadım canım akşam gideceğim ama akşam olmuyor zaman geçmiyor yaa
Sen hafta sonu dinlenemedin herhalde canım. Akşam rahat uyuyamıyosan ondan böle olmuştur. Bir tatlı kaşığı limon suyundan hemen sonra biraz koyu bi kahve iç ii gelir cnm. Günde bir kaç bardak çay yada kahve içilebiliyormuş nasılsa. Bi dene derim şansın varsa.
merhaba kızlar uzun zamandır girememişitim foruma, biz de bugün gittik tekrar bebişimizi görmeye 9 mm maşallah, Rabbim nazarlardan korusun hepisini de
bu arada başı ağrıyan arkadaşlarıma bi tavsiye, 5-6 tane karanfili kaynar suya koyun demlemeye bırakın ve için, baş ağrısına bire bir geliyomuş, bi arkadaşım 6 aylık hamile ve baş ağrılarına böyle çare bulabilmiş, umarım bi faydası olur :1hug:
çayı severim ama bugün sanırım ondan tiksniyorummafoldumben çok severim halbuki
kahveyi hamile kaldığımdan beri içmedim
birkaç gündür sütü de içemiyorumboshayallersmile
aslında ben dr a çok kızdım
o kafamı çok karıştırdı kadın hiçbirşey anlatmıyor
ayaküstü geçiştirdi resmen
bu bahsettiğim dr da özel hastane de çalışıyor
dr u değiştirecem kararımı verdimaklinialirimsmile
Arkadaslar bebeklerimize ne aldigimiza cok dikkat edelim ne olrsunuz!
Bebeklerin en azindan ilk 6 ay ne giydigine yedigine onem verdigimiz kadar onem vermemiz lazim...
Piyasada unlu markalar bile artik sirf ucuz olsun daha cok kar etsinler diye ne idugu belirsiz kimyasallarla uretim yapiyorlar!!!O kimyasallarin hepsi kanserojen haberiniz olsun!
Onun icin ortada bu kadar cok alerji ve kanser vakasi var zaten, bunlarin etkileri hemen cikmiyor ortaya...
Maalesef bebeklerimizin daha bagisiklik sistemi olusmamis durumda, butun gun icinde uyudugu seylerden cildi nefes alip ne kimyasal varsa icine cekiyor. Ustelik yikaninca da gecmiyor bu kimyasallar. Almayin aldirmayin ne olursunuz.
Organik kiyafetleri ciddiye alin arkadaslar, en azindan dogumdan sonra ne olursunuz organik olmayan seyler giydirmeyin.
Ben en son Cleanglobe diye bir markanin hastane cikis setini gordum, inanilmaz yumusak ve uzerinde cok sevimli ciftlik deseni var, kuzular inekler yapmislar. Yani ekru ama uzerindeki desenler super seker, ve gordugum en yumusacik penyeydi.
Bir de omuz bezi var hani bebegi kucaginiza alinca omzumuza havlu koyariz ya onun icin yapilmis, cok ama cok kullanisli mutlaka web sitelerine girin bir bakin.
Bulantılarının azalmasına sevindim cnm. Sabahları kalkınca ağzına tuzlu kraker falan at bulantıyı azaltıyormuş die duydum.
Ben ii yim valla bebişim annesini hiç üzmüyo saolsun. Sadece hafif uyku hali var. Kahverengi lekelenmemde tamamen bitti. Onun içinde rahatladım valla.
Sabırsızlıkla perşembe günü senin vereceğin ii haberlerini bekliyoruz canım.