2010 Kasım Anneleri

Nasıl dayanabildin canım ya? Yüreğini ferah tut herşey yolundadır inşallah.

canim mecburen dayandim bizim burda malesef boyle iki hafta once ozele gittim ama ustten goremedi simdi persembe kendi doktorumda randevum var insallah hersey yolundadir

canim mecburen dayandim bizim burda malesef boyle iki hafta once ozele gittim ama ustten goremedi simdi persembe kendi doktorumda randevum var insallah hersey yolundadir

Anladım canım. İnşallah canım.Güzel haberlerini bekliyoruz.

kızlar günaydın.yeni geldim doktordan.çok şükür keseyi gördüm.haftaya kalp atışlarını duymaya gidcem.

slm kızlar bende kasım annesiyim inşallah çok oldu öğreneli ama kalp atışlarını duymadan yazmadım ilk bebeğimin kalp atışlarını duyamamıştık bunda çok şükür duyduk 6 hafta 6 günlük benimki Allah bebişlerimizi sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin

iyiyim cok sukur canim bulantilarim biraz normale dondu insallah birdaha da geri gelmez

sen nasilsin nalancim nasil gidiyor hamilelik ?

Bulantılarının azalmasına sevindim cnm. Sabahları kalkınca ağzına tuzlu kraker falan at bulantıyı azaltıyormuş die duydum.

Ben ii yim valla bebişim annesini hiç üzmüyo saolsun. Sadece hafif uyku hali var. Kahverengi lekelenmemde tamamen bitti. Onun içinde rahatladım valla.
Sabırsızlıkla perşembe günü senin vereceğin ii haberlerini bekliyoruz canım.

slm kızlar bende kasım annesiyim inşallah çok oldu öğreneli ama kalp atışlarını duymadan yazmadım ilk bebeğimin kalp atışlarını duyamamıştık bunda çok şükür duyduk 6 hafta 6 günlük benimki Allah bebişlerimizi sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin

Hoş geldin hayırlı uğurlu olsun. Allah kucağına almayıda nasip etsin.

qwert canım Rabbim sabrını versin. en yakın zamanda tekrar mutlu haberini alırız inşallahhhhhhhh..

kızlar günaydın.yeni geldim doktordan.çok şükür keseyi gördüm.haftaya kalp atışlarını duymaya gidcem.
hadi gözün aydin canim

hosgeldin aramiza a.s.bebegin hayirli olsun

benimde bugün 4te randevum var. o kadar stresim ki anlatamam.. Allahım inşallah güzel şeyler duyarım. bende duymak istiyorum kalp atışlarını yaa 8 haftalık oldum duyarmıyım acaba bugün

arkadaşlar kimlerin topicte olduğu aşağıda yazıodu ya. bende görünmüyor. sizdede mi öyle

benimde bugün 4te randevum var. o kadar stresim ki anlatamam.. Allahım inşallah güzel şeyler duyarım. bende duymak istiyorum kalp atışlarını yaa 8 haftalık oldum duyarmıyım acaba bugün

canım hiç stres yapma bebeğinde etkilenmesin ben 6 hafta 4 günlükken duydum kesin duyarsın bugün

hoşgeldin ecrin. ne güzel duydun demek kalp atışlarını. darısı duymayanlara inşallah :emir_bebek:

X