- 17 Ocak 2009
- 950
- 0
Amin canım:Saruboceq:Sen doktora gitmedin mi?Bir kere de hem kese hem kalp atışı mı göreceksin
yok canim daha gitmedim persembe gunu gidicem insallah hersey yolundadir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım:Saruboceq:Sen doktora gitmedin mi?Bir kere de hem kese hem kalp atışı mı göreceksin
yok canim daha gitmedim persembe gunu gidicem insallah hersey yolundadir
Nasıl dayanabildin canım ya? Yüreğini ferah tut herşey yolundadır inşallah.
canim mecburen dayandim bizim burda malesef boyle iki hafta once ozele gittim ama ustten goremedi simdi persembe kendi doktorumda randevum var insallah hersey yolundadir
Anladım canım. İnşallah canım.Güzel haberlerini bekliyoruz.
iyiyim cok sukur canim bulantilarim biraz normale dondu insallah birdaha da geri gelmez
sen nasilsin nalancim nasil gidiyor hamilelik ?
kızlar günaydın.yeni geldim doktordan.çok şükür keseyi gördüm.haftaya kalp atışlarını duymaya gidcem.
slm kızlar bende kasım annesiyim inşallah çok oldu öğreneli ama kalp atışlarını duymadan yazmadım ilk bebeğimin kalp atışlarını duyamamıştık bunda çok şükür duyduk 6 hafta 6 günlük benimki Allah bebişlerimizi sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin
Gözünaydın canım allah kalp atışlarınıda duymayı nasip etsin.
hadi gözün aydin canimkızlar günaydın.yeni geldim doktordan.çok şükür keseyi gördüm.haftaya kalp atışlarını duymaya gidcem.
slm kızlar bende kasım annesiyim inşallah çok oldu öğreneli ama kalp atışlarını duymadan yazmadım ilk bebeğimin kalp atışlarını duyamamıştık bunda çok şükür duyduk 6 hafta 6 günlük benimki Allah bebişlerimizi sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin
Hoş geldin hayırlı uğurlu olsun. Allah kucağına almayıda nasip etsin.
hadi gözün aydin canim
hosgeldin aramiza a.s.bebegin hayirli olsun
benimde bugün 4te randevum var. o kadar stresim ki anlatamam.. Allahım inşallah güzel şeyler duyarım. bende duymak istiyorum kalp atışlarını yaa 8 haftalık oldum duyarmıyım acaba bugün