takvimimi sildimson adet tarihine göre değilse takvimi nasıl yapayımki:sm_confused:
maşallah kızlar baya artmıssınız:):) ben ekım annesıyım bı ara bakmıstım sıze. arada ugra demıstı bıkac kısı bakım dedım. rabbım saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın:)
hoşgeldin.balum.beni buraya sen gödnermiştin olumunekankayizsmile .nasılsın cnm nasıl gidyo hamilelğin
ya işte biz son adet tarihine göre hesaplıyoruz.ama ultrasonda farkı çıakbiliyo.geç döllenme geç yumurtlama gibi sebeplerden dolayı.daha küçük çıkabiliyo.kaydirigubbakcemile5
evet canım hatırlıyorum senı. ıyı gıdıyo. ay sonu doktora gıdecegım. nısanın 10 unda ıstanbula gıdecegım orda annemın doktoruna da bı gorunurum sonra. 3 hafta kadar orda olacagım belkı cınsıyet bellı olur. sen nasılsın?
herkese günaydın ii hafta sonları diliorum bu arada kızlar LADY34 nerde acaba yaa
iyi gidiyo çok şükür.pazartesi bende keseyi görmeye gidcem inş doktora.inş görürüm :Saruboceq:
Balumda burda :)))))Şeniz
kız sende mı:):):) ne arıyon burda:):) ben meraklı bakım dedım:)
hmm ben onu kasım annesi biliodumo ekım annelerınde de yazıyo. işlerı yogun. neyse kızlar gorusuruz bebişlere ıyı bakınnn.
tahmını dogum 1 kasımya bır ugrayım dedım arkadaşa :)))
valla balıım minicik daha 4 hafta çıkınca haliyle kesede minik çıktı.çarşamba daha büyümüş olur sanırım.işallah sağlıkla bebişimide görürüm.yabanummmm keseyii görmüşsüünnnn hadii hayırlısııı insallhhh.. sıra pıt pıtlarda
yabanum 1 kasım 40 hafta edıyor :)) 40 hafta bekletmıyolarkı bebegıııı sezeryanda sempatiksalakcinni
hmm ben onu kasım annesi biliodum