2010 Kasım Anneleri

ben 16 martta yaptırdım 608,96 çıktı ama senin daha büyük olmalı çünkü senin sat 2 şubat

ben 16 martta yaptırdım 608,96 çıktı senin ki daha yüksek olmalı çünkü sat 2 şubat

günaydın kızlar yaa sabah lavaboya gittiğimde tek çizgi halinde peçetede kan vardı bir sorun olurmu sizce kasıklarımda da ağrı hissediyorum biraz belkide kanı gördükten sonra psikolojik olabilirmi ?

günaydın kızlar yaa sabah lavaboya gittiğimde tek çizgi halinde peçetede kan vardı bir sorun olurmu sizce kasıklarımda da ağrı hissediyorum biraz belkide kanı gördükten sonra psikolojik olabilirmi ?

öyle kan gelebiliyormuş bazen. ama içini rahatlatmak için doktora git istersen.
benimde kasıklarımda batma oluyor arada bu normaldir heralde değilmi ?

gunaydin kizlar
nasilsiniz bebisleriniz nasil ?

ben dunden beri cok kotuyum tam 5 kez kustum ustune birde ishal eklendi icim disima cikti
yedigimi 10 dakika sonra aninda cikariyorum bilmiyorumkismile
merak ettigim kusmayi gecirmek mumkun degil belki ama biraz olsun nasil hafifletebilirim ?
sizlerde de varmi mide bulantisi kusma gibi sikayetler ?

ben 16 martta yaptırdım 608,96 çıktı ama senin daha büyük olmalı çünkü senin sat 2 şubat
bhcg değerleri kişiden kişiye değişir. benim adetim 4 gün geçtikten sonra 10,800 dü. önemli olan 2 günde bir en az yüzde 66 artmasıdır..

canım dr unu arayabiliyosan ara derim ve hiç kalkmadan yat.. çok geçmiş olsun..

:teselli: benim hiç yok bulantım cnm..
ama teyzem bulantın olursa (çerez) nohut oluyor ya ondan ye dedi. bikaçtane ye içini bastırır belki

dünden önceki gün müthiş bulantım vardı hatta size yazmıştım iğne olucam diye. dün hiç olmadı açıkcası da endişe yaptım şak diye neden kesildi bişey mi oldu acaba diye. ama bu sabah tekrar geldiler kendileri.

patates püresi öneriyorum bi de kaşar ekmek iyi bastırıyor..

:teselli: benim hiç yok bulantım cnm..
ama teyzem bulantın olursa (çerez) nohut oluyor ya ondan ye dedi. bikaçtane ye içini bastırır belki

sagolun kizlar hepsini deniycem
herkese bulantisiz gunler diliyorum opuyorumnanaktan

canım dr unu arayabiliyosan ara derim ve hiç kalkmadan yat.. çok geçmiş olsun..

doktoru aradım her lekelenmede düşük olmaz ama düşük riskidir kontorülünü beklemeden erken gel muayeneye dedi akşam iş çıkışı gideceğim artık umarım herşey yolundadır yaa

doktoru aradım her lekelenmede düşük olmaz ama düşük riskidir kontorülünü beklemeden erken gel muayeneye dedi akşam iş çıkışı gideceğim artık umarım herşey yolundadır yaa
yolundadır canım stres yapma.. yazdım daha önce, şakır şakır kanaması olan kişiler tanıyorum bebişleri gayet iyiydi. akşama kadar yorulmamaya dikkat et derim..

Kendine sağlam bi doktor bul canım bu süreçte doktor çok önemli. Ben anadolu yakasında oturuyorum eğer sende bu taraftaysan sana kendi doktorumu önerebilirim cnm.

yok canım ya Avcılar'da oturuyorum, ama çok saol... pazartesi için başka bir hastaneden başka bir doktordan randevu aldım... bakalım, umarım iyi çıkar çünkü bu 4. doktor olacak :1closedeyes:

Günaydın Herkese :1hug:

Benimde başladı bulantım bugün ama kusmamaya çalışıyorum ki alışkanlık yapmasın diyekafamçokkarıştı

İş yerindeyim bugün kokteyl var ben iki canlıyım diye herşeyin tadına bakınca böyle oldum galiba offf :gitme:

canım ben de ankaradan doktorum filiz akın su zekai tahir burak hastanesi doktoru, muayenehanesi tunalıda... Sen kime gidiyosun?

benim kanamam vardı en yakın yerde özel keçiören hast gittim ama
tekrar gitmeyi düşünmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…