2010 Kasım Anneleri

inş.görürsün bebişini.evet bekleyiş çok kötü bende 1,5 hafta sonra kalp atışları için gideceğim.

inş kalp atışlarını duyarız canım o zaman biraz daha rahatlayacağım.hayatımız beklemekle geçiyor zaten .hamilemiyim sorusuyla başlıyor devam edip gidiyor.ama olsun güzel heyecanlar.

güzel ama krokudan tadınız çıakramıyoruzki.bişey mi oldu bişey mi olcak.midem bulanmıyo sorun mu var.bütün annelerin akfasında bi soru takıldğı bişey oluyo .CADIARZU

Benim sat 1 kasım ama ekim annelerınde dolanıyom :) normal dogum olmucagı ıcın ekim sonu dogarr herhal

meraba kızlar bu gün doktora gittim bende normalde sata göre 5+5 olmam gerekliydi usgde 4+3 çıktı.kese var belli belirsiz dedi doktor.küçücük bişey 0,53cm yazıyor ölçümde.çarşamba yeniden gidicem.doktor çok erken sağlıklı bir gebelik olursa eğer geç döllenme diyebiliriz dedi.

meraba kızlar bu gün doktora gittim bende normalde sata göre 5+5 olmam gerekliydi usgde 4+3 çıktı.kese var belli belirsiz dedi doktor.küçücük bişey 0,53cm yazıyor ölçümde.çarşamba yeniden gidicem.doktor çok erken sağlıklı bir gebelik olursa eğer geç döllenme diyebiliriz dedi.[/QUOTE

cnm alttan muayenemi göbekten mi gördü.

meraba kızlar bu gün doktora gittim bende normalde sata göre 5+5 olmam gerekliydi usgde 4+3 çıktı.kese var belli belirsiz dedi doktor.küçücük bişey 0,53cm yazıyor ölçümde.çarşamba yeniden gidicem.doktor çok erken sağlıklı bir gebelik olursa eğer geç döllenme diyebiliriz dedi.
keseyi gördügüne sevindim canım 5 haftanın içinde bütün doktorlar aynı şeyi söylüyor kese küçük diye. ama o hafta içinde göç döllermeden keseyi göremeyenlerde oluyor.

başak58 canım bende yardımcı oluyum.ben gittiğimde 5 hafta 2 günlüktü göbekten görmüştü.

[cnm alttan muayenemi göbekten mi gördü.
göbekten baktı alttan bakmasını söyledim ama zorlamaya gerek yok çok erken dedi.
keseyi gördügüne sevindim canım 5 haftanın içinde bütün doktorlar aynı şeyi söylüyor kese küçük diye. ama o hafta içinde göç döllermeden keseyi göremeyenlerde oluyor.

teşekür ederim işallah büyüdüğünü ve bebişimin kalp atışınıda duyarım.benimki büyük ihtimalle geç döllenme.

5 hafta 2 günlük oldğunu son satına göremi hesapladın doktor mu dedi.

X