2010 Kasım Anneleri

sagol canım içimi biraz rahatlattın, doktorumdan memnun değilim,değiştiricem ama asıl sorun çalıştığım için her istedigimde doktora gidemiycem (

sayha 26 12 şubat 19 kasım ??????????????? ??????????????? 24 dr kontrolüm var

canim sen listede yoksun:sinifsinif:

nalan bilemiyorum yaa
daha farklı ürünler yok mu kesin çözüm sunansempatiksalakcinni

çizelgem olmuşmu 5+5 günlük hamileyim doğrumu acaba ya bi bakarmısınız :)

sagol canım içimi biraz rahatlattın, doktorumdan memnun değilim,değiştiricem ama asıl sorun çalıştığım için her istedigimde doktora gidemiycem (

Kendine sağlam bi doktor bul canım bu süreçte doktor çok önemli. Ben anadolu yakasında oturuyorum eğer sende bu taraftaysan sana kendi doktorumu önerebilirim cnm.

Merhaba arkadaşlar, dayanamayıp yarın olan randevuma bugün gittim. Kanamam durmuş.Bugün 5+0 olduk. bebişi gördük. Kalbide atıyordu. Ama yavaş atıyordu. Dr. haftaya bir kez daha bakalım dedi. Belki yeni oluştuğu için yavaştır dedi. ama endişeliyim. Bu hafta nasıl geçecek. Siz ilk ne zaman duşdunuz kalp atışını? Duyduğunuzda atışları normal miydi? Lütfen bilgi verirmisiniz.

:
ENDİŞE ETME CANIM BENİM 6 ARTI 4 GÜNLÜK 3 GUN ÖNCE GİTTİM KALP ATIŞLARI DAHA BAŞLAMAMIŞTI BİLE.HERKESTE DEĞİŞİYOR BU DURUM.YARIN GİDİCEM TEKRARDAN.BENDE COK ENDİŞELİYDİM AMA ETRAFIMDAKİ Bİ ÇOK KİŞİ KALP ATIŞINI 8 HAFTASINDA DUYMUŞLAR.SEN EN AZINDAN AZ DA OLSA DUYMUŞ.İÇİNİ RAHAT TUT.:CüvCüv:

Çok teşekkür ederim canım. İnşallah dediğin gibi olur. Allah sağlıklı ve hayırlı olanı versin hepimize. :Saruboceq:

Kızlar çok şükür bugün kesemizi gördük.İnşallah kalp atışını da duyucaz:Saruboceq:

merhaba arkadaşlar.bugün dr kontrolüm vardı. ve ALLAHA şükür bebeğimizin kalp atışlarını gördük benim hesabıma göre 6+3 dr 6+1 dedi vajinalde gördü. Allah bekleyen herkese göstersin inşallah.PIT PIT ATIYOR KALBİ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…