merhaba arkadaşlar bugün bir türlü selam veremedim
işlerimde yoğum
başım hem ağrıyor hem dönüyor
midemde çok kötü canım birşey yemek istemiyor zorlayarak yiyorum
böyle olunca dikkatimi toparlayamıyorumm
benim kontrol günüm yarın inş. Güzel haberler alırım
ya kızlar dün gece tuvaletten sonra çok az pembe akıntı oldu, bugün yine ... çok canım sıkıldı([/QUOT
cnm benm kırmızı kan akmayınca bi tehlikeli durmu yoktur.korkma hemen bebişide huzursuz etme:ecrin_bebek:
nalan_nalan canım kremin adı LIERAC PARİS sanırım 59 ytl almıştık geçen sene ama dediğim gibi ben fazla kullanmadım..
merhaba arkadaşlar bugün bir türlü selam veremedim
işlerimde yoğum
benim kontrol günüm yarın inş. güzel haberler alırım
ya kızlar dün gece tuvaletten sonra çok az pembe akıntı oldu, bugün yine ... çok canım sıkıldı(
Canım bana göre ilk kontrol diyebilirizinş cnm.sen yarın inş keseni görmeye gidiceksin dmi
nalan bu geçen konuştuğumuz konuyla mı ilgili göğüslerde büyüme için mi?Çok saol cnm ben internetten araştırırım birazdan....opuyorumnanaktan
selam herkese arkadaşlar
Selam canım. Allah kolaylık versin valla çalışan annelerin işi çok zor. Demek seninde kontrolün yarın bende yarın gidiyorum umarım ikimizde ii haberlerle döneriz..:Saruboceq:
nalan bu geçen konuştuğumuz konuyla mı ilgili göğüslerde büyüme için mi?
inş. canımmm
bebişimi görmek nsaip olur inş.:Saruboceq:
kremin özelliklerini yapıştırayım sende oku istersenÇatlak izleri hamilelikten veya kilo kaybettikten sonra ya da ergenlik çağı sırasında ortaya çıkarlar. İlk başlarda fark edilmemesine rağmen bu izler cilt üzerinde kırmızı ve mor, inci beyaza dönüşür.
PHYTOLASTIL Gel Çatlak izlerinin oluşumunu önlemeye yardımcı olur.
Hamileliğin 3. ayından itibaren ve doğumdan 1 ay öncesine kadar günde 1 kez uygulanır. PHYTOLASTIL Ampoules Bileşiminde bulunan bitkisel ekstreler sayesinde ciltteki çatlakların azalmasına, düzenli kullanımı sonucu çatlakların renginin değişmesine ve yavaş yavaş ince çizgi haline gelmesine yardımcı olur.
canim cok sagola.s.Zeyn sana bir tane yaptım begenir misin bilmem. bunu kendi profilinize girip-hakkımda bölümüne gir. çizelge satırına basarak kopyala..
http://lbdf.lilypie.com/rct0p2.png
canim bende iki gündür progestan kullaniyorum iki tane alttan bayagi bir yanma oluyorr ve sari sari akinti :kedigittim tatlım düşük tehlikesi var dedi progesteron verdi
bekliyecekmişiz
inanki bende öyleyim sadece gögüslerimi elleyince aciyor baska bir belirti yokbende de ne akıntı ne lekelenme oldu canım
ne bulantı var ne bişey bazen acaba hamile değilmiyim die şüphe bile ediyorum o derece yani kaydirigubbakcemile3
bendede yok canimYa ben de birşey sormak istiyorum
Aranızda şimidiye kadar hiç miğde bulantısı yaşamayan varmı?
Bende hiç yok olmasını da istemiyorum çünkü çalışıyorum. Ancak herkes soruyor bulantı varmı diye sanki öyle olmak zorundaymış gibi:bbo:
ins canim güzel haberler alirsinmerhaba arkadaşlar bugün bir türlü selam veremedim
işlerimde yoğum
benim kontrol günüm yarın inş. güzel haberler alırım
selam kızlar dün doktor kontrolüm vardı bebeğimin kalp atışlarını duyduk.doktorum dışarı da verdi sesi.
kanamam tamamen bitti.şimdilik hiç bi sıkıntı yok aşırı mide bulantılarım kusmalarım ve iştahsızlık dışında.yemek görünce dahi midem kalkıyor.bebek dün 6+0 idi.vajinal baktı karından önce baktı görülmeyince vajinal baktı
kızlar benim oğlumda da çok fazla midem bulandı 9 aya kadar ara ara sürdü ama oğlum oldu.öyle mide bulanması ve yenilenlerle cinsiyet arasında bi ilişki yok
Çok takdir ettim seni valla canım ben sana cevap yazarken sen bulmuşsun bile. Ama bizim istediğimiz bu değil bu sadece çatlak kremi.
inş. canımmm
bebişimi görmek nsaip olur inş.:Saruboceq:
kremin özelliklerini yapıştırayım sende oku istersenÇatlak izleri hamilelikten veya kilo kaybettikten sonra ya da ergenlik çağı sırasında ortaya çıkarlar. İlk başlarda fark edilmemesine rağmen bu izler cilt üzerinde kırmızı ve mor, inci beyaza dönüşür.
PHYTOLASTIL Gel Çatlak izlerinin oluşumunu önlemeye yardımcı olur.
Hamileliğin 3. ayından itibaren ve doğumdan 1 ay öncesine kadar günde 1 kez uygulanır. PHYTOLASTIL Ampoules Bileşiminde bulunan bitkisel ekstreler sayesinde ciltteki çatlakların azalmasına, düzenli kullanımı sonucu çatlakların renginin değişmesine ve yavaş yavaş ince çizgi haline gelmesine yardımcı olur.