2010 Kasım Anneleri

merhaba arkadaşlar bugün bir türlü selam veremedim
işlerimde yoğum
başım hem ağrıyor hem dönüyor
midemde çok kötü canım birşey yemek istemiyor zorlayarak yiyorum
böyle olunca dikkatimi toparlayamıyorumm
benim kontrol günüm yarın inş. güzel haberler alırım

inş cnm.sen yarın inş keseni görmeye gidiceksin dmi

selam kızlar dün doktor kontrolüm vardı bebeğimin kalp atışlarını duyduk.doktorum dışarı da verdi sesi.
kanamam tamamen bitti.şimdilik hiç bi sıkıntı yok aşırı mide bulantılarım kusmalarım ve iştahsızlık dışında.yemek görünce dahi midem kalkıyor.bebek dün 6+0 idi.vajinal baktı karından önce baktı görülmeyince vajinal baktı
kızlar benim oğlumda da çok fazla midem bulandı 9 aya kadar ara ara sürdü ama oğlum oldu.öyle mide bulanması ve yenilenlerle cinsiyet arasında bi ilişki yok

ya kızlar dün gece tuvaletten sonra çok az pembe akıntı oldu, bugün yine ... çok canım sıkıldı (

Selam canım. Allah kolaylık versin valla çalışan annelerin işi çok zor. Demek seninde kontrolün yarın bende yarın gidiyorum umarım ikimizde ii haberlerle döneriz..:Saruboceq:

ya kızlar dün gece tuvaletten sonra çok az pembe akıntı oldu, bugün yine ... çok canım sıkıldı (

Geçmiş olsun cnm doktorunu bi ara tedirgin olduysan için rahat eder. Benimde kahverengi lekenmem vardı bir kaç kere pembe damlada geldi ama doktorum kırmızı kanama olmadığı sürece sorun yok dedi. Ama dediğim gibi istersen sen kendi dr. una bi sor cnm.

inş cnm.sen yarın inş keseni görmeye gidiceksin dmi
Canım bana göre ilk kontrol diyebiliriz
ilk test sonucuna göre gitmiştim 4 martta 10-15 gün sonra gel demişti
kontrolleri yarın yapacak.
Keseyi ve kalp atışını duymak nasip olur inş.

Çok saol cnm ben internetten araştırırım birazdan....opuyorumnanaktan
nalan bu geçen konuştuğumuz konuyla mı ilgili göğüslerde büyüme için mi?

analdım inş keseyi ver kalp atışlarını duyarsın.herkes duyarr :Saruboceq:

Selam canım. Allah kolaylık versin valla çalışan annelerin işi çok zor. Demek seninde kontrolün yarın bende yarın gidiyorum umarım ikimizde ii haberlerle döneriz..:Saruboceq:

inş. canımmm
bebişimi görmek nsaip olur inş.:Saruboceq:

kremin özelliklerini yapıştırayım sende oku istersen
Çatlak izleri hamilelikten veya kilo kaybettikten sonra ya da ergenlik çağı sırasında ortaya çıkarlar. İlk başlarda fark edilmemesine rağmen bu izler cilt üzerinde kırmızı ve mor, inci beyaza dönüşür.

PHYTOLASTIL Gel Çatlak izlerinin oluşumunu önlemeye yardımcı olur.

Hamileliğin 3. ayından itibaren ve doğumdan 1 ay öncesine kadar günde 1 kez uygulanır. PHYTOLASTIL Ampoules Bileşiminde bulunan bitkisel ekstreler sayesinde ciltteki çatlakların azalmasına, düzenli kullanımı sonucu çatlakların renginin değişmesine ve yavaş yavaş ince çizgi haline gelmesine yardımcı olur.

Çok takdir ettim seni valla canım ben sana cevap yazarken sen bulmuşsun bile. Ama bizim istediğimiz bu değil bu sadece çatlak kremi.

Zeyn sana bir tane yaptım begenir misin bilmem. bunu kendi profilinize girip-hakkımda bölümüne gir. çizelge satırına basarak kopyala..
http://lbdf.lilypie.com/rct0p2.png
canim cok sagola.s.
gittim tatlım düşük tehlikesi var dedi progesteron verdi
bekliyecekmişiz
canim bende iki gündür progestan kullaniyorum iki tane alttan bayagi bir yanma oluyorr ve sari sari akinti :kedipuyorumnanaktansimdiye kadar böyle birsey yokktu doktorumu aradim degerim düsükmüs mecburen günde iki tane almam gerektigini söyledi agizdan alabilirmiyim dedim tamam dedi bugünden itibaren agizdan alicam sende devam et canim sakin birakma
bende de ne akıntı ne lekelenme oldu canım
ne bulantı var ne bişey bazen acaba hamile değilmiyim die şüphe bile ediyorum o derece yani kaydirigubbakcemile3
inanki bende öyleyim sadece gögüslerimi elleyince aciyor baska bir belirti yok
bendede yok canim
ins canim güzel haberler alirsin

canim gözün aydin cok sükür kalp atislarini duymussun darisi basimizaopuyorumnanaktan

Palmer's Cocoa Butter Formula / Bust Firming
Göğüs Sıkılaştırıcı Krem ( 125g )

Göğüslerde, doğumdan sonra ve kilo kaybından oluşan sarkma ve yumuşaklığı toparlar, sıkılaştırır.

ıçeriğindeki formül sayesinde jel gibi hemen emer. %100 saf cocoa butter (kakao yağı) içeriklidir. Shea butter ve vitamin E sayesinde de daha çok nemlenme ve daha sıkılık sağlar.
FıYATI 26 TL
http://www.abchamile.com/asp/show_stock.asp?product=4070 Sıkılaştırıcı

http://www.dogaleczane.net/DERMAPHA...ILLENDIRICI-DOLGUNLASTIRICI-KREM-pid-143.html

Bu sitede güzel kremler var sende bi bak istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…