canım ben de ankaradan doktorum filiz akın su zekai tahir burak hastanesi doktoru, muayenehanesi tunalıda... Sen kime gidiyosun?ankaradan varmı hamişler
hangi doktora gidiyorsunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ben de ankaradan doktorum filiz akın su zekai tahir burak hastanesi doktoru, muayenehanesi tunalıda... Sen kime gidiyosun?ankaradan varmı hamişler
hangi doktora gidiyorsunuz
günaydın kızlar yaa sabah lavaboya gittiğimde tek çizgi halinde peçetede kan vardı bir sorun olurmu sizce kasıklarımda da ağrı hissediyorum biraz belkide kanı gördükten sonra psikolojik olabilirmi ?
bhcg değerleri kişiden kişiye değişir. benim adetim 4 gün geçtikten sonra 10,800 dü. önemli olan 2 günde bir en az yüzde 66 artmasıdır..ben 16 martta yaptırdım 608,96 çıktı ama senin daha büyük olmalı çünkü senin sat 2 şubat
canım dr unu arayabiliyosan ara derim ve hiç kalkmadan yat.. çok geçmiş olsun..günaydın kızlar yaa sabah lavaboya gittiğimde tek çizgi halinde peçetede kan vardı bir sorun olurmu sizce kasıklarımda da ağrı hissediyorum biraz belkide kanı gördükten sonra psikolojik olabilirmi ?
gunaydin kizlar
nasilsiniz bebisleriniz nasil ?
ben dunden beri cok kotuyum tam 5 kez kustum ustune birde ishal eklendi icim disima cikti
yedigimi 10 dakika sonra aninda cikariyorum bilmiyorumkismile
merak ettigim kusmayi gecirmek mumkun degil belki ama biraz olsun nasil hafifletebilirim ?
sizlerde de varmi mide bulantisi kusma gibi sikayetler ?
:teselli: benim hiç yok bulantım cnm..
ama teyzem bulantın olursa (çerez) nohut oluyor ya ondan ye dedi. bikaçtane ye içini bastırır belki
dünden önceki gün müthiş bulantım vardı hatta size yazmıştım iğne olucam diye. dün hiç olmadı açıkcası da endişe yaptım şak diye neden kesildi bişey mi oldu acaba diye. ama bu sabah tekrar geldiler kendileri.
patates püresi öneriyorum bi de kaşar ekmek iyi bastırıyor..
canım dr unu arayabiliyosan ara derim ve hiç kalkmadan yat.. çok geçmiş olsun..
yolundadır canım stres yapma.. yazdım daha önce, şakır şakır kanaması olan kişiler tanıyorum bebişleri gayet iyiydi. akşama kadar yorulmamaya dikkat et derim..doktoru aradım her lekelenmede düşük olmaz ama düşük riskidir kontorülünü beklemeden erken gel muayeneye dedi akşam iş çıkışı gideceğim artık umarım herşey yolundadır yaa
Kendine sağlam bi doktor bul canım bu süreçte doktor çok önemli. Ben anadolu yakasında oturuyorum eğer sende bu taraftaysan sana kendi doktorumu önerebilirim cnm.
canım ben de ankaradan doktorum filiz akın su zekai tahir burak hastanesi doktoru, muayenehanesi tunalıda... Sen kime gidiyosun?
güzel anne adayları bugün nasılsınızzemuszemus
günaydın iyiz sen naıslsın