2010 Kasım Anneleri

Kalkma bari yerinden WC dışında.allah yardımcın olsun.benmde hiç akıntım lekenmem felan yok.acaba benemi varbi anormallik.olmaması iyimi kötümü

gecmis olsun canim eger grip oluyorsan basinin agrisi ondan olabilir ihlamur taze sikilmis portakal suyu ic birde bol bol kivi ye kivide bol c vitamini var

Saol canım bende şimdi kendime ıhlamur yaptım içine elma ve portakal kabuğu koydum, birde bol limon inşallah iyi gelir. Akşamlarıda zaten mutlaka bir ya da iki kivi yiyorum .Saol canım. İnşallah geçerbilmiyorumkismile

.benmde hiç akıntım lekenmem felan yok.acaba benemi varbi anormallik.olmaması iyimi kötümü

bende de ne akıntı ne lekelenme oldu canım
ne bulantı var ne bişey bazen acaba hamile değilmiyim die şüphe bile ediyorum o derece yani kaydirigubbakcemile3

Ya ben de birşey sormak istiyorum

Aranızda şimidiye kadar hiç miğde bulantısı yaşamayan varmı?

Bende hiç yok olmasını da istemiyorum çünkü çalışıyorum. Ancak herkes soruyor bulantı varmı diye sanki öyle olmak zorundaymış gibi:bbo:

ne bulantı var ne bişey bazen acaba hamile değilmiyim die şüphe bile ediyorum o derece yani kaydirigubbakcemile3

ay canım bende öyle diyordum ne bulantı ne aşerme
ilk hamileliğimdede hiç bişey olmamıştı
kendi kendime nazarım değdi

aynen bene.işyernin merdivenlerinden patır ptır iniyorum.yarısnda aklıma geliyo hamiş oldğum yavaşlıyorum alkisalkisalkis

gitm o bana pazartesi gel dedi.22 sinde .ben 20 sinde gitsem ne olur işte.hiç bişey dimi alkisalkisalkis

O zaman bir telefon aç sor istersen bence 2 günden bir şey olmaz

Valla benim yarın tam 1 hafta olacak keseyi göreli banada 2 hafta sonra gel demişti
Ama ben doktorumu değiştireceğim bu doktoru hiç beğenmedim :umursamaz:

Bende mide bulantısı hiç olmadı daha olacak gibide durmuyo zaten. Sadece uykum var sürekli....bilmiyorumkismile

nalan_nalan canım kremin adı LIERAC PARİS sanırım 59 ytl almıştık geçen sene ama dediğim gibi ben fazla kullanmadım..

nereye gidiyorun doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…