2010 Kasım Anneleri Göbek Şov Başlıyor

Alın size son hal : 35+4 bugün sabah cektim:ecrin_bebek: accucuk karanlık idare ediverin :)

Eklentiler

• $13.10.JPG
    77,9 KB · Görüntüleme: 46
Son düzenleme:
bu da bizim 35+2 günlük halimiz açıyı tam ayarlayamadım galiba küçük çıkmış bu kadar küçük değil ya :S akşam evden çekerim burada ayna tam değil zor oluyor sempatiksalakcinni

Eklentiler

• $SAM_0007.jpg
    25,3 KB · Görüntüleme: 51
nasıl yani neresi kesik gibi :S

göbegın profılden kesılmıs gıbı yanı yuvarlak desen yuvarlak degıl sıvrı desen sıvrı degıl sankı gobegını cat dıye bı cızgıyle ayırıp silmişler resimden gibi :)

aha böyle :)

Eklentiler

• $SAM_0007.jpg
    46,6 KB · Görüntüleme: 40
Son düzenleme:
maşallah göbeklerinizefınfık hala yok anam göbeğin benim 6 aylık halim gibi propda da kilo yok bi göbek sivrilmiş doğurunca gidecek o da çok güzelsiniz yani

miracle hıc kılo yok kız topu topu 13 kılocuk nedır kı zemuszemus maşallah hepımıze de kuzularımıza da

hahaha he propp göbeğimin fazlasını kesip kalanını koydum nasıl ama : )))
gömleği pantolonun içine koyduğum için belkide öyle çıkmıştır en iyi akşam body falan giyip çekeyim sempatiksalakcinni

prop maşallahsenin neren 80 kg ben anlamadım süpersin...
fınfık senin karnın bayağı aşağıda banamı öyle geldi,doğum yakın sanki...
brokoli göbüşünün maşallahı varbebek kilolumu...

:mymeka::mymeka: hadı photoshop bılsen neyse :))

oyle gıbı gorunmuo mu ama yaaaa haklı degıl mıyım :))

prop,brokoli ve fınfık
Fınfık kesinlikle emin oldum senin iç karnın geniş canım,minicik görünüyo dışarıdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…