2010 Kasım Anneleri Göbek Şov Başlıyor

maşallah prop çok fit görünüyosunn:lepi:ben pek anlamam ama karnın daha düşmemiş bencee daha

ah sezen bana sor o fitliği, anca görüntüde yani, yoksa hareket etmek fln çooook zorlaştı.. saol cnm..

hem sen bılmıcen de kım bılcek len tecrubelı annesın sen bızden ıyı bılırsın düşmemiş diosan düşmemiştir işte o kdrklava: kaydirigubbakcemile3

ay sağoll tecrübelerime dayanarak bana daha yukarda geldii demir bebekk kağan kocatepede okudum 35.hafta sonunda karın düşmeye başlar yazıyoduu kızlar daha var zamanımızz

foto koyup kaldırmak yasak yapmayın ceza alabilirsiniz.

kızlar kaldıracağınız fotoları hiç koymayın oldu mu :)

selam kasım anaları ve mınnak danacıkları..kızmayın sakın danacık dedım dıye bende gecen kasımın anasıydım danamda uyuyo buyudu bıle walla tek tek baktım sayfalara kızlar yasafdım tekrardan o heyecanlı anlarımı..benım ıskıntılı gecmıstı ama yınede hamılelık cok guzle cunku dogum sonrası ınsan cok yoruluyo cokk
tadını cıkartın uyku ıcın ölüyorummm
herkesı optumm

Oh ne güzel büyütmüşsün bile sen çocuğunu:) Darısı bize bakalım.Bizim de az kaldı artık.:S

en son halimiz bu geçen hafta çekildim,gün batımıydı ondan biraz karanlık çıkmış idare ediverin artıkvereliniortak

Gripin çok güzel büyümüş göbüşün :)
Zeyncim maşallah seninki de kocaman olmuş bayağı büyümüş her an doğurcak gibisin valla

maşallah göbüşlerinize kizlar

benimki de bafonun dediği gibi öyle büyük ki siğmaz buıraya saniorum. :))
.tahmin edin işte bu fotolarin 2 katıyım :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…