- 29 Mart 2010
- 10.477
- 2
- 37
evet zaten fotoyu yüklerken bende farkedip yazdım o kadar küçük değil diye ya açı ya gömlek ay gidip bi daha çekecem :roflol:
hadı beklıoz yavrum :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet zaten fotoyu yüklerken bende farkedip yazdım o kadar küçük değil diye ya açı ya gömlek ay gidip bi daha çekecem :roflol:
hihoyyythihoyyytevet zaten fotoyu yüklerken bende farkedip yazdım o kadar küçük değil diye ya açı ya gömlek ay gidip bi daha çekecem :roflol:
prop maşallahsenin neren 80 kg ben anlamadım süpersin...
fınfık senin karnın bayağı aşağıda banamı öyle geldi,doğum yakın sanki...
brokoli göbüşünün maşallahı varbebek kilolumu...
prop,brokoli ve fınfık
Fınfık kesinlikle emin oldum senin iç karnın geniş canım,minicik görünüyo dışarıdan
evet farklı açılardan fınfıkın göbeği sempatiksalakcinni ama bak gömlek pantolana girince yine aynı görüntü oluyor sempatiksalakcinni
burcu maşallah kız süpersin valla bu ay dergime bir kaç poz alabilir miyim :roflol:
ben de eşimin gelmesini bekliyom çeksin de koyim koca göbeimi
Alın size son hal : 35+4 bugün sabah cektim:ecrin_bebek: accucuk karanlık idare ediverin :)
Maşallahbizde 35+1 günlük halimiz
Hiç belli değil neredeyse canım yaabu da bizim 35+2 günlük halimiz açıyı tam ayarlayamadım galiba küçük çıkmış bu kadar küçük değil ya :S akşam evden çekerim burada ayna tam değil zor oluyor sempatiksalakcinni
Bak işte bu resimlerde daha iyi.evet farklı açılardan fınfıkın göbeği sempatiksalakcinni ama bak gömlek pantolana girince yine aynı görüntü oluyor sempatiksalakcinni
Sana da maşallah.Ama elbisenin kilolu gösterdiğine katılıyorumayın 2 sinde çekilmiştim en son.. 34 küsür haftalıkken normal kıyafetle görenler elbise çok kilolu göstermiş seni dediler.. birazdan normal kıyafetle de çeker koyarım
bu arada resimlere baktım göbişler çok güzel maaşallahhhhhhhhhh