2010 Kasım Anneleri Göbek Şov Başlıyor

yabancim masallah kiz nezaman büyüttün göbüsü öyle:hulya:

gripin kilo almamış gibisin, göbeğin olmazsa kimse inanmaz hamile olduğuna
zeyn77 canım maşallah sanada senle aynıyız bakalım kimin bebişi gelecek önce.

Süpersiniz annişler:lepi:
Gripin çok fitsin bu arada

opuyorumnanaktan teşekkürederim canım

hahaha arkadan bakanlar önüme dönünce şaşırıyolar zaten kaydirigubbakcemile3 teşekkürederim

en son halimiz bu geçen hafta çekildim,gün batımıydı ondan biraz karanlık çıkmış idare ediverin artıkvereliniortak

IMG_0357.JPG | Your Free Image Upload Service

bu gecen haftaki halimiz 34 haftalik artik kimse göbeginin fotosunu eklemiyor ekleyinde bakalim

kizlarrr yuzbinkeree masaallah bebislere ne kadar buyumusler yaa son aydayiz diye kimse eklemio artik ekleyelim bu son ayimizida yakinda inecek hepsi :lepi:

anaaam ne zamandır buraya bakmamıştım ne kadar büyümüş göbekler maşşallahhhh ben de kendimi yalnız sanıyodum :)) ben de çekeyim az sonra bi dene

evet canim ayniyiz bende merak ediyorum hakkimizda hayirlisi olsun seneye izine gelirsem insallah bulusuruzda bebislerimizle beraber ne güzel oluropuyorumnanaktan

kizlarrr yuzbinkeree masaallah bebislere ne kadar buyumusler yaa son aydayiz diye kimse eklemio artik ekleyelim bu son ayimizida yakinda inecek hepsi :lepi:

opuyorumnanaktan teşekkürler hazalcım
bencede bu son günlerimizde coşturalım topiği,bi daha ne zaman böyle şiş göbeklerimizle övünücez dimi ama:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…