2010 Kasım Anneleri Göbek Şov Başlıyor

evet teo yaa ayni dimi yanlar biraz genisledi ayy kio almiyomu ki oglum normal bisimi haftaya ebebme soruyum bi boshayallersmile

yok kız korkma
dediğim gibi yanlardan genişlemiştir hep önden büyüyecek olsaydı füze gibi olurdu komik olurdu zaten
senin beben bence tahmininden de iyi kilo almıştır

yok kız korkma
dediğim gibi yanlardan genişlemiştir hep önden büyüyecek olsaydı füze gibi olurdu komik olurdu zaten
senin beben bence tahmininden de iyi kilo almıştır

ayy insaallah cnm kilosu iyidir bide gecen hafta griptim hic iyi beslenemedim halada cnm yemek istemiyo hicbisey bilmiyorumkismile

ayy insaallah cnm kilosu iyidir bide gecen hafta griptim hic iyi beslenemedim halada cnm yemek istemiyo hicbisey bilmiyorumkismile

canım hiç korkma ben de idrar yolları iltihabı oldugumda beş gün düzgün beslenemdim üstelik uyuyamıyordum da ama kızım beslenmiş çok şükür
yanlardan genişlemiştir valla
için rahat edecekse ebenle görüş
aslında hareketleri bile büyüdüğünü fatk ettirir yani

canım hiç korkma ben de idrar yolları iltihabı oldugumda beş gün düzgün beslenemdim üstelik uyuyamıyordum da ama kızım beslenmiş çok şükür
yanlardan genişlemiştir valla
için rahat edecekse ebenle görüş
aslında hareketleri bile büyüdüğünü fatk ettirir yani

hareketlere bakilirsa kilosu iyidir cnm cunku dondugunde bile yanlardan canimi acitiyo bide gogus altinda bi tekmeliyoki yerimden zipliyorum valla iyidir benim tosun oglum insaallah

Bafo maşallah baya büyümüş göbeğin:nazar:
Sana da maşallah hazal:nazar: Mis gibi böbek işte,göbeğe değil bebeğe bak sen o büyüyordur annesi merak etme:CüvCüv:

Bafo maşallah baya büyümüş göbeğin:nazar:
Sana da maşallah hazal:nazar: Mis gibi böbek işte,göbeğe değil bebeğe bak sen o büyüyordur annesi merak etme:CüvCüv:

hazalcim büyümüs canim göbegin daha ne olsun dimi:CüvCüv:

saolun canlarim hepimizinki inecek artik cok az kaldi saglikla gelsin bebekeler insaallah :Saruboceq:

3 leri sıralamışsın prop ama maşallah cok zarif görünüyorsun haftana göre

Son düzenleme:
valla denk geldi teocum bugün göbek aşağıda yukarda muhabbeti yapılınca meraklandım çekip koyayım dedim bi baktım 33+3 olmuş :) saol cnm zemuszemus

inan sabahleyin ben de 33+3 olunca foto koyayım diye geciriyordum içimden :))
ama göbişin aşagıda değil canım:)

maşallah prop çok fit görünüyosunn:lepi:ben pek anlamam ama karnın daha düşmemiş bencee daha

X