oğluşum dün kahvaltısını ve meyve püresini (armut) ağzını açarak yedi. ve hepsini bitirdi.çoooooook mutluyum.
dediğim gibi yaptım sabah açken hemen kahvaltı verdim. sonra uykudan uyanınca meyve püresini yedi. sebze püresini zaten yiyor.
bugünde kahvaltısını bitirdi. bebelac ballı irmikli yaptım içine 2 cicibebe,peynir ve pekmez koydum. yarında yumurta sarısına başlıyorum.
bende dün ilk defa tavuk suyuyla çorba yaptın azıcık tel şehriye ve bir kaşık un koydum tavuk suyuna öyle pişirip yedirdim çok beğenmedi ama yinede yedi değişik bişey yesin kuzum dedim hep sebze çorbası yiyo artık bunuda yaparım ama meyve püresini hiç sevmiyo nedense nektari, kayısı ve muz ezdim güzelce verdim hiç yemedi ağzını bi kapadı açabilene aşkolsun yoğurtla versem yer belki ama yoğurdu bi türlü tutturamıyorum deli olcam olmuyo
maşallah tuğraya inşallah bundan sonra seni üzmeden yer yemeklerini demekki bu sefer yemek zamanlarını iyi tutturdun
kızlar çorbaya tavuğun kendisini eklemiyor musunuz?
dr. bana 1 tatlı kaşığı kıyma koy dedi çorbaya. tavuk söylemedi ama ben koymak istiyorum.
kızlar çorbaya tavuğun kendisini eklemiyor musunuz?
dr. bana 1 tatlı kaşığı kıyma koy dedi çorbaya. tavuk söylemedi ama ben koymak istiyorum.
slm kızlar
ben kızıma kahvaltıda akşamdan ıslatmış olduğum peynir,tahin,pekmez,yumurta,bebe bisküvisi ve çay veriyorum
fakat bunlardan artık gına geldi deyişik bişeyler vermek istiyorum bana önere bileceyşniz birşeyler varmı
aymescim bende büyümix elmalı aldım. meyveli ilk defa alıyorum. muz veremiyorum kabız, şeftali,kayısı henüz tatlı değil. armut ile hiç denemedim. bence seviyorsa yoğurt yemesi için ver. ben gün aşırı veriyorum. hergün vereyim mi kararsız kaldım.
bende aynı kahvaltıdan vermek istemiyorum ama mecbur. bazen bebelac ballı irmikli içine peynir pekmez yumurta cicibebe yada bebek ekmeği ile yapıyorum.
yada devam sütüne koyuyorum. bugün devam sütüne hazırladım. içine 1 tane kayısı koydum. zorla yedirdim.
birde dün sebze çorbası pütürlü diye öğürdü. hayır yutacaksın dedim. isteyince ağzında çiğneyip yutuyor. 1 saat uğraştım sonunda sinir oldu ve bıraktım. ama yarısından biraz fazla yedi. zorlayınca sinirleniyor ama bıraksam yemeyecek. dün yediği çorba sonrası her yanı çorba oldu. her yemek sonrası duş aldırmam gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?