slm kızlar;
bende kasım annesi olmayı beklerken minnoşum acele edince kendimi ekim annesi olarak buldm ama yine de sizleri takip ediyorum...
biz geceyi memede geçirdiğimiz için sabah kalkar kalkmaz kahvaltı etmiyoruz genelde 9:30 gibi kahvaltı oluyor.. anne sütü veya ıhlamura 2-3 hipp bebe bisküvisi, pekmez, ceviz, peynir veya yumurta sarısı ve bebelac tahıllı kahvaltı maması yiyoruz.
12:00 gibi meyve püresi (nektar, muz, şeftali, elma, armut, kayısı, yenidünya, ara sıra terasta yetiştirdiğimiz 1-2 çilek. ogün hangisi evde varsa ondan yiyoruz)
15:00 gibi sebze püremiz var (kıyma, pirinç, irmik, patates, havuç, maydonoz, kabak, dere otu, bezelye, varsa enginar)
18:00 yoğurt veya nne sütü ile 2 bisküvi
21:00 hipp pirinçli mama sonra asbaha kadar emişiyoruz...
benim oğlumda sizikiler gibi asla ağzını açıp yemiyor ya tv izlerken veya oyuncakla oynarken veya bi arkadaşın yazdığı gibi bilumum şarkıları söylerken bişileri zorla yediriyoruz...ama genelde acıkırsa ve uykusu gelmemişse zorla da olsa yiyor...yoksa ya öğürüyor yada geri püskürtüyor.
ben hiç blendırdan geçirip vermedim gıdaları... baştan beri çatalla ezip veya tel süzgeçten geçirip verdim çok şükür şimdiye dek bikaç küçük sorun dışında bişi yaşamadık.
hazır kavanoz mamalarınıda mevsiminde bulamadığım meyve ve sebzeleri alıyorumki tadlarına alışsın bıdığım.
işte böyle kızlar..ek gıda serüvenimiz tam gaz devam ediyor... görüşmek dileğiyle...