2010 haziran ve temmuz aylarında doğum yapacak arkadaşlar,gelin beraber ilerleyelim.

ooo o zaman benim 8 haftam bitti yani nasıl oluyo hala anlamadım adetin ilk gününü hamile kabul ediyolar bence çok saçma senin kontrol yarın sanırım bana bayramdan sonra gel bi daha dedi ama dayanamıycam sanırım o tarihe kadar bayramdan önce gidicem kaç haftalık oldun azizecim

ben son adet tarihime göre 6haftalık oldum...
dr.lar bunu böyle kabul ediyolar bizim tahminlerimizi kabul etmiyolar canım.
o yüzden 9ay 10gün diyolar bu 10 günde adetli günlar ve sonrası için.

başka biri açamazmı yani?
ona bakarsan 2den fazla kasımda hamilelik topiki var onlar neden silinmiyo?

Azizecim,yeni hamile kalanlar için bu sene kazen açıyor aylara göre olan listeleri..Bir arkadaş daha 2010 temmuz anneleri topiği açmıştı,farkdelince silindi..Konu tekrarı diye siliyorlar..

neden silinsin ya burası hep sayfabaşı siliniceğini zannetmiyorum bende görmedim hiç öyle bi topic

azizecim allah aşkına takma yaaa bırak kapancağını sanmıyrm bn ayrıcada istemiyorm ki bnm gibi düşünen çok arkadaş vardr eminim...

hiç sorma durup dururken can sıkıcı bişey...
ne güzel şurda güzel güzel yazışıyoz bende aranıza geldim dicene silinir deyip duruyo her yazısında...arkadaş. bi burasımı fazla gelcek yanifisfisfis
buneya silinir milinir herkes istedigi yere yazar isterse iki üç yere yazar

Nasıl ilerlememiş..69. sayfa bitmiş öbür tarafta....mesaj sayısı da daha fazla...ben silinsin demiyorum ama genelde konu tekrarı olunca siliyorlar,bunu söyledim....sanki ben yapıyorum sitedeki kuralları..burada uyguladıkları bir kuralı söylemem de suç oldu......benim insiyatifimle olan birşey değil...konu tekrarı oldu mu farkedilince siliniyor malesef ya da kilitleniyor....

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…