canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine...aliyi de öp kocaman..başınız sağolsun cnm çok üzüldüm gerçekten kaç haftalıktı cnm?
gülpembecim gözün aydın cnm çok sevindim geçmesine bulantılarının.şebnemim nasılsın kuzum??
Merhaba herkese.biz 1 gece hastahanede yattık malesef salı günü..Pzt kontrolde her şey yolunda çıktı fakat salı günü gece kan geldi bir kaç damla acile gittik hçbir şey çıkmadı ama sabah da kan gelince tekrar gittik sancı çıktı bi de suyum geldi zannettik acil sezeryana alınacağımız söylendi ağla ağla mahvoldum.neyseki muayene sonrası akıntı olduğu anlaşıldı ve çok akıntım varmış.sonrasında sancılarım da geçti çok şükür ama 2 ciğer geliştirici iğne, 2 antibiyorik iğnesi, 2 şişe serum ve kan uyuşmazlığı iğnesi ile 1 gün sonra çıktık ama artık sürekli tedirginiz malesef bebeğim inşallah tekrar acele etmeye kalkmaz çünkü en azından 36. haftayı doldurmamız gerekiyor henüz çok küçük çünkü.Artık bizi tedirginlik dolu günler bekliyor tek dileğim hiç olmazsa 36yı doldurmak bakalım artık randevularımız da haftada bire düştü..dualarınızı eksik etmeyin lütfen...elimden gelse canına can katacağım gerçekten annelik neymiş şimdi anladım aklıma kendimle ilgili tek bir şey gelmedi hemen doğum deyince tek söylediğim ama çok küçük cümlesi oldu