- 3 Aralık 2010
- 3.422
- 2
nerdesiniz kızlar uğramıyorsunuz artık. ben eşimi yine gönderiyorum:) yarın akşam ankaraya gidiyor pazartesi sabahı gelecek. doğal afetlerle ilgili eğitim vereceklermiş. ne güzel sistemimiz var değil mi, afet oluyor gönderiyor eğitimini sonra veriyor.
ben geldim dünden beri bir sorun vardı giremedim şimdi girdim masaallah doruk egeye annesini hiç üzmüyor
evet yarenkacım misafirlerim gitti 2 gündür temizlik ütü yapıyorum bende bugunde kursa gittim
neyse ki ankaraya gidecekmiş eşin gerçekten cok komik yada rezil bir durum mu desem 97 den beri o egitimler bitemedi yalnız mı kalacaksın evde yoksa ailenin yanına mı gideceksin
annemlere gideceğim canım. bu eğitimi de verdikleri için tekrar van'a gitme ihtimalleri ortalıkta dolaşıyor ama kesin bir şey yok. onunla beraber giden arkadaşını 2 ocakta tekrar çağırmışlar, havalar da buz gibi oldu orda artık zor valla
Günaydın herkese...Biz bu hafta gezdik hep oğlumla bugün de var bi gezme ama canım istemedi evi süpüreyim bugün artık...Kuşum öldü akşam çok keyifli neşeli oynadık falan sabah ölü buldum çok kötü oldum ama ne yapayım ki elden bir şey gelmedi
Teşekkür ederiz gülpembe teyzemiz Yarenkacım Allah kavuştursun canım inşallah Van'a gitmesine gerek kalmaz canım