merhaba cnmm oyyy kıyamam kuzumaaa inşallah geçer acısı hemen cnmmm...
kolay gelsin yarenkacımm
merhaba kıslar nasılsınız kurs basladı benmde yogunluk basladı yeni geldim sayılr eve cok yoruldum
junecim kıyamam ona şimdi nasıl peki?
yarenkacım kolay gelsin sanada Allah zihin acıklıgı versin
luckycim ve sebnemcim coksizide ve hepinizi
merhaba kızlar nasılsınız alinin aşısı vardı bugün yavrumun bir kolundan 2 bacağından o kadar çok ağladıki içim gitti çok üzüldüm( şimdide uyuyor bebeğim aşının etkisinden galiba...
oyyy kıyamam ben ona kuzucumm yaaa :)))inşallah canım çok üzülüyorum ya(
şimdi uyuyor teyzesi kolu acıyor sanırım hiç kıpırdatmıyor nerdeyse onun kolu acıyor benimde içim acıyor:2:
ayy canım benim yaa nasıl acımıştır, bugün daha iyidir galiba
nerde bizim bu gelinler:) hepsi bayram temizliği mi yapıyor, ben hiçbir şey yapmadım nasılsa 20 gün evde yokuz:)
ayy canım benim yaa nasıl acımıştır, bugün daha iyidir galiba
nerde bizim bu gelinler:) hepsi bayram temizliği mi yapıyor, ben hiçbir şey yapmadım nasılsa 20 gün evde yokuz:)
inşallah canım çok üzülüyorum ya(
şimdi uyuyor teyzesi kolu acıyor sanırım hiç kıpırdatmıyor nerdeyse onun kolu acıyor benimde içim acıyor:2:
oyyy kıyamam ben ona kuzucumm yaaa :)))
ben burdayım..tv izliyorum cnm eşim gelse de kışlıkları çıkarsak diye bekliyorum dolapta olmayan her şeyi kaldırcam biraz ferahlasın dolap ki muhtemelen hiçbi şey kalmayacaktemizliği pazar abla gelmişti o yaptı ben de yarın süpürtür eşime toz alırım..Elektrik süpürgesi su torbalı ağır benim yasak o yüzden o
Günaydın güzel gelinler hepinize iyi bayramlar:)oğlumda ellerinizden öper teyzeleri:)
Günaydın güzel gelinler hepinize iyi bayramlar:)oğlumda ellerinizden öper teyzeleri:)
alicik de berhudar olsun annesi çok bayramlar görsün
merhaba kızlar nasıl geçti günleriniz, biz bu akşam evimize geldik, babamdan da izin aldık hafta sonu kardeşimle kuzenim bende kalacak pazar beraber döneceğiz:)
saolsun alicik el öpenleri cok olsun :)
yarenkacım bende tatil yokoh takılın kız kıza iyi eglenceler
yok kız ikisi de erkek:) biz de eşimin hazırlıklarını yapıyoruz yarın işe gitmeyecek yol iznini kullanıyor cuma sabahı da yolcu artık
ben kardeşini kız düşünmüştümuçakla mı gidecek hayırlısı olsun canım kazasız belasız gelsin inş Allah kavuşturursun
yok canım kardeşim erkek, kız olmasını isterdim ama:) evet canım uçakla gidecek öğlen 12'de kalkıyor 9 gibi evden çıkacak. yine deprem olmuş 2 otel 16 tane de bina çökmüş yaa
eşin gitmiştir gorustunuz mu gittikden sonra evet canım okudum bende malesef Allah yardımcısı olsun ordakilerin
yok canım yarın gidiyor eşim, bugün de şansına dolgusu düştü dişçiden zar zor randevu aldık dolgu yaptırdı tekrar
ben bugun gidecek düşündüm canım bi aksilik cıkıyor belkide gitmez eşincok geçmiş olsun
sağol canım ama maalesef gitti artık, millet göç edip geliyor bizimki de gidiyor
günaydın herkese...
hayırlısıyla gelcek sen merak etme içini ferah tut gün içerisinde görüştün mü tekrardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?