Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
masaallah alişe onu cok ozledik yeni resimlerini gormek isteriz büyümüştür şimdi[/QUOTE
büyüdü büyüdü teyzeleri resim eklerim yarın görünce şaşırcaksınız oğluşum kocaman oldu ayy canım seninde oğlun oluyor demek hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebiş ne kadarlık oldu şimdi
Ayy maşallah onaa bizim için de öp kokla annesi :))) Yesinler onuu :)) Sağlıkla sıhhatle büyüsün inşallah.
Çok sağol canım %100 diyemem ama öyle görünüyor 17 kasımda 4 boyutlu ultrason var o zaman tamamen kesinleşir artık :)) 16 hafta 2 günlüğüz canım şimdi :)
gözün aydın canımmmm bugün büyük gün.:))oh masaallah ali merte
evet luckycim son gun bugun son kez ayrı yatıcam inş
herkese günaydın...
günaydın canım nasılsın???
Ayy maşallah onaa bizim için de öp kokla annesi :))) Yesinler onuu :)) Sağlıkla sıhhatle büyüsün inşallah.
Çok sağol canım %100 diyemem ama öyle görünüyor 17 kasımda 4 boyutlu ultrason var o zaman tamamen kesinleşir artık :)) 16 hafta 2 günlüğüz canım şimdi :)
gözün aydın canımmmm bugün büyük gün.:))
günaydın canım nasılsın???
iyiyim canım sen nasılsın? dünkü depremden haberiniz vardır, teyzemin 2 kızı da görev için van'dalar, biri bugün bebeğiyle geliyor ama diğeri gelemiyor, eşyaları falan zarar görmüş
iyiyim canım sen nasılsın? dünkü depremden haberiniz vardır, teyzemin 2 kızı da görev için van'dalar, biri bugün bebeğiyle geliyor ama diğeri gelemiyor, eşyaları falan zarar görmüş
Sorma canım duydum rabbim ülkemizin üzerindeki kara bulutları dağıtır inşallah bir an önce...Ayyy çok geçmiş olsun cnm Rabbim yardımcıları olsun beterinden korusun...çok üzüldüm yaaaaa
Sorma canım duydum rabbim ülkemizin üzerindeki kara bulutları dağıtır inşallah bir an önce...Ayyy çok geçmiş olsun cnm Rabbim yardımcıları olsun beterinden korusun...çok üzüldüm yaaaaa
sağol canım benim, çok şükür canlarına bir şey olmadı
sağol canım benim, çok şükür canlarına bir şey olmadı
çok şükür canımmm..eşin gidiyor mu bu hafta
çok şükür canımmm..eşin gidiyor mu bu hafta
çok büyük bir ihtimal çarşamba akşamı gidecek canım, ben de annemlere yolcuyum:)
çok büyük bir ihtimal çarşamba akşamı gidecek canım, ben de annemlere yolcuyum:)
Anladım canımm Allah kavuştursun sağ salim gidip gelsin inşallah
Anladım canımm Allah kavuştursun sağ salim gidip gelsin inşallah
sağol canım, sen nasılsın nasıl geçiyor hamilelik
sağol canım, sen nasılsın nasıl geçiyor hamilelik
iyi canım çok şükür bazen unutuyorum bile bu aralar bakalım Heyecanla 17 kasımı bekliyoruz 4 boyutlu ultrason ile yarım saate yakın muayene olacak ve cd veriyorlar
iyi canım çok şükür bazen unutuyorum bile bu aralar bakalım Heyecanla 17 kasımı bekliyoruz 4 boyutlu ultrason ile yarım saate yakın muayene olacak ve cd veriyorlar
bence sana cd falan vermesinler kız 24 saat izlersin
bence sana cd falan vermesinler kız 24 saat izlersin
demiii şimdi de heyecala o muayeneyi bekliyoruz zaten
günaydın kıslar nasılsınız yarenkacım cok geçmiş olsun umarım hersey yolundadır kuzenlerin için googleda kişi bulma var.Allah ülkemizin yardımcısı olsun kara bulutlar toplandı bir an once dagılrlar inş
luckycim sana zaman hiç gecmez artık 4 boyutlu ile bayagı goruyorsun artık resmini bekleriz paşanın
evet bugun büyük gün eşim geliyor az once konustuk havaalanına gelmiş trenle buraya gelcek sabahdan beri evi sil süpür yoruldum sımdı dinlenmeye cekildim
aminn canım..sorma valla geçmiyo zaten gerçi artık saymayı falan bırakınca daha çabuk geçiyo ellerine sağlık canım hadi sayılı saatler kaldı
geçer canım nedir ki bu ay bitti bile saol canım evet smdı saatler geçmiyor senide anlyorum
bu aralar çabuk geçiyor bize canım bakalım inş böyle devam eder bayram fln derken bi bakacağım gelmiş o gün..zaten ondan önce 14 kasım d. günüm
günaydın kıslar nasılsınız yarenkacım cok geçmiş olsun umarım hersey yolundadır kuzenlerin için googleda kişi bulma var.Allah ülkemizin yardımcısı olsun kara bulutlar toplandı bir an once dagılrlar inş
luckycim sana zaman hiç gecmez artık 4 boyutlu ile bayagı goruyorsun artık resmini bekleriz paşanın
evet bugun büyük gün eşim geliyor az once konustuk havaalanına gelmiş trenle buraya gelcek sabahdan beri evi sil süpür yoruldum sımdı dinlenmeye cekildim
evet canım zaman cabuk geçiyor :) 3 gün once dogum gunun sonra yavrunu goreceksin