evet cnm çok utangaç hiç sorma doktorun yoğun çabalarına karşı saklanıp durdu :)
daha hiç karnım yok gülpembecim biraz geç çıkacak sanırım anneminde öyle olmuş bende ondan 5. aya kadar beklemem gerekicek sanırım :)
zor olur tabi cnm uzak olmak ama iş olunca napıcaksın yine geçti sanırım baya kalanlarda geçer
sağol yarenkacım inan cinsiyetinden daha önemli sağlıklı olması babamız çok meraklı bana kalsa doğumda öğreneyim ama eşim çatlar :))))
ne güzel başladın ders çalışmaya ama yıpratma cnm kendini hiç
luckycimmmm geçmiş olsun cnm neden ağrı oldu ki ??
hadi bakalım tam olmasada yarım müjdeyi aldık beyimiz kendini gösterdi yani hayırlısı olsun cnm :) doktorundan da öğrende kutlamayı o zaman yaparız artık :)
evet cnm çok utangaç hiç sorma doktorun yoğun çabalarına karşı saklanıp durdu :)
daha hiç karnım yok gülpembecim biraz geç çıkacak sanırım anneminde öyle olmuş bende ondan 5. aya kadar beklemem gerekicek sanırım :)
zor olur tabi cnm uzak olmak ama iş olunca napıcaksın yine geçti sanırım baya kalanlarda geçer
sağol yarenkacım inan cinsiyetinden daha önemli sağlıklı olması babamız çok meraklı bana kalsa doğumda öğreneyim ama eşim çatlar :))))
ne güzel başladın ders çalışmaya ama yıpratma cnm kendini hiç
luckycimmmm geçmiş olsun cnm neden ağrı oldu ki ??
hadi bakalım tam olmasada yarım müjdeyi aldık beyimiz kendini gösterdi yani hayırlısı olsun cnm :) doktorundan da öğrende kutlamayı o zaman yaparız artık :)
canım çok sağol... kas ağrısı olabilir dedi doktorumuz. ağrıkesici serumla hemen geçti zaten..
yarenkacım sanırım senin de eşin gidiyormuş Allah kavuştursun şimdiden..
gülpembecimm nasılsın canım Az kalmış Allah kavuştursun şimdiden..
Damlacım tatil güzel sanırım görünmez oldun Ali Mert de yoruyor galiba annesini :)))
günaydın herkesee
evet canım eşimin gidişi de bugün kesinleşti 26-30 ekim arası ankarada olacak, ben de güneşlikleri kısaltıyorum:) peteklerin üzerine dökülüyor kışın ısıyı etkiler diye kesip dikiyorum1 tane bitti 6 tane kaldı
Allah kavuştursun şimdiden cnm azmış gene gün
Amanın yarenkacım 10 parmakta 10 marifet hayranım valla sana maşallah canımmm ellerine sağlıkk
utandım kızsağol canım işte ya yapıyorum bir şeyler, nasılsa tülün arkasında kalıyor kötü de olsa görünmez
gerçekler canımmmeminim kötü olmamıştır ama dediğin gibi belli olmaz canım kaçıyorum ben banyo tuvalet ovacağım öptüm çok seni
slm kıslar nasılsınız oğluşum bugün müsade etti teyzelerimiz napıyo bakalım dedik oğluluşumla beraber bakıyoruz
gülpembecim allh kavuştursun eşinle
yarenkacım dersanen başlamış bu sene hayırlısıyla kazanırsın inş
luck ve şebnem sizler nasılsınız hamişlik nasıl gidiyo luck bebişin cinsiyeti belli olmuş sağlıkla kucağına al inş
junecim aliş napıyo yaramazlık durumları nasıl gece uykusu varmı egemen 17 günlüğe kadar çok iyiydi gece gündüz emip uyuyodu sonra değişti şimdi 3.5 aylık nasıl geçtiğini anlamadım bile agulanmaya başladık
slm kıslar nasılsınız oğluşum bugün müsade etti teyzelerimiz napıyo bakalım dedik oğluluşumla beraber bakıyoruz
luck ve şebnem sizler nasılsınız hamişlik nasıl gidiyo luck bebişin cinsiyeti belli olmuş sağlıkla kucağına al inş
junecim aliş napıyo yaramazlık durumları nasıl gece uykusu varmı egemen 17 günlüğe kadar çok iyiydi gece gündüz emip uyuyodu sonra değişti şimdi 3.5 aylık nasıl geçtiğini anlamadım bile agulanmaya başladık
naber luckycim nasılsın? kız bu gece rüyamda seni gördüm, amcamlara geliyordungünaydın herkese :))
merhaba kıslar nasılsınız ben eve geldim bugun sabah evden cıkarken cüzdanımı unuttum parasızz kimliksiz dolastım ama cok sukur evdeyim
hoşgeldin cnm ahh kıyamam sana dikkat et bari bi daha canımm..merhaba kıslar nasılsınız ben eve geldim bugun sabah evden cıkarken cüzdanımı unuttum parasızz kimliksiz dolastım ama cok sukur evdeyim
naber luckycim nasılsın? kız bu gece rüyamda seni gördüm, amcamlara geliyordunyanında 5-6 tane kız vardı oynayarak geliyordunuz oğlum olacak diye bağırıyordun hayırlara vesile olsun:)
nasıl öyle bir şey yaptın kız yaban ellerde:) ben de annemlerden geldim onlarda da tadilat var banyo tuvalet değişiyor ve ikisi de tamamen iptal anlarsınız yani tutmak çok zor oluyor
naber luckycim nasılsın? kız bu gece rüyamda seni gördüm, amcamlara geliyordunyanında 5-6 tane kız vardı oynayarak geliyordunuz oğlum olacak diye bağırıyordun hayırlara vesile olsun:)
nasıl öyle bir şey yaptın kız yaban ellerde:) ben de annemlerden geldim onlarda da tadilat var banyo tuvalet değişiyor ve ikisi de tamamen iptal anlarsınız yani tutmak çok zor oluyor
hoşgeldin cnm ahh kıyamam sana dikkat et bari bi daha canımm..
İyiyiz canımm sen nasılsın:))) aminn hayırlara vesile olsun inşallah cnmmAnnenlere de kolay gelsin :))
sağol canım, ben de iyiyim işte bugün kardeşimle kuzenim gelebilir onlardan haber bekliyorum:)hoşgeldin cnm ahh kıyamam sana dikkat et bari bi daha canımm..
İyiyiz canımm sen nasılsın:))) aminn hayırlara vesile olsun inşallah cnmmAnnenlere de kolay gelsin :))
sormayın kslar nasıl yaptım bilmiyorum haftasonu alısverişe baska canta ile gittim kursa baska
rüyan hayırlara gitsin canım evde yasayıpda tadilatın olması cok kotu yasamadım ama yasayanlar soyluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?