çok geçmiş olsun canım ya peki neden olmuş ağrı? yaa ama merak ettim valla cinsiyetini:) bence erkek. hadi söyle söyle:)
çok sağol bitanem kalp değilmiş çok şükür ağrıkesici serum verdi doktor geçti zaten hemen çok şükür.kas ağrısı olabilir dedi bakalım..çok emin olamıyoruz canım gerçi ben de gördüm hem de doktordan önce de :)) 20sinde kendi doktorumuzla randevumuz var emin olmak için onu bekliyoruz.babamız hiç öğrenmemiş gibi şimdilik kendi doktorumuz söylesin önce diyorama seni üzer miyimm Doğru tahmin canımmmm
tabi net ve kesin sonucu doktorumuz söyleyecek ama Allah izin verirse oğluşum olacak
doğrudur canım oğluşun olacaktır:) senin adına çok sevindim canım artık isim ararsınız, ama haziran gelinleri hep erkekten gitti yaa:) 3. erkek oldu, sıra bana gelene kadar inşallah kıza döner:)
Doğru diyorsun canım gerçekten de hep erkek bakalım.. Aman sağlıkla gelsinler de meleklerimiz..biliyorsun hep kız diyordum ama şimdi yere göğe sığamıyorum oğlummm diyeeeDoruk Ege düşünüyoruz şu an cnm ama tabi ben biraz daha araştıracağım
tabi canım sağlıklı olsun da ama kızlar daha tatlı geliyor bana, evet canım söylemiştin önceden doruk ege diye, bence karizma bir isim:)
tabi canım sağlıklı olsun da ama kızlar daha tatlı geliyor bana, evet canım söylemiştin önceden doruk ege diye, bence karizma bir isim:)
Öyle cnm çok cilveli ve nazlı oluyorlar :))) Sağol canım :)))) Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah
inşallah canım, bakalım şebnemin ne olacak:)
evet cnm sıra onda :)))
İnsan cinsiyeti ne olursa olsun öyle çabuk alışıyormuş ki anlatamam daha odadan çıktığımda hem ağrımı unutmuştum hem de oğluşum diye gezmeye başlamıştımtabi bakalım 20sinde doktorumuz ne dicek son ve net söz onda
canım sen de gördüğüne göre demekki erkek:) haziran gelinlerinden vildan vardı onun da kızı olacakmış
:))) Ohhh süper hayırlısı olsun onun için de :)))
sen nasılsın cnm?
iyiyim canım ben de ne olsun geçen seneki günlerimin aynısını yaşamaya başladım, geçen seneden kalan yaprak testleri çözüyorum, bakalım artık...
Hayırlısı olsun Rabbim gönlüne göre versin inşallah canımmmmmmm
çok sağol tatlım, bugün niye smileyler görünmüyor acaba
merhaba kıslar ben geldim nasılsınız eşimle konustum az önce cok şükür iyimiş
sizde neler var
iyi olmasına sevindim canım ne zaman dönecek peki, sen nasılsın, ben iyiyim aynen devam ediyorum işte
saol canım bi sorun cıkmazsa 24 de gelcek bende iyiyim işte kurs ev aynı sen gibiyim bende :)
iyi canım 1 haftayı devirdin yarıladın sayılır:)
saol canım
sebnemcim senin bebiş utangac bakıyorumkarnın cıkmaya basladımı peki belki sende biliyorsundur karnın geniş ise kız top gibiyse erkek derler hayrlısıyla ögrenirsiniz inş
ben iyiyim işte zaman sayıyorum ama cok zor Allah kimseyi yalnız bırakmasın bekarkenki hasretle evli iken hasret bi baska
iyi olmasına çok sevindim canım artık cinsiyet için de biraz daha bekleriz ne yapalım:) dersane de iyi gidiyor canım bugün yavaştan ders çalışmaya başladım
işte uzak olmanın dezavantajı canım günler çabucak geçer inşallah, eşimin de 26-30 ekim arası ankaraya gitme ihtimali var giderse annemlerde kalırım ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?