2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba arkadaşlar yeni üye oldum , forumu çok uzun uzadıya okumaya fırsatım olmadı fakat sevgili trbgnlmrt'in yazdığı mesaja karşılık olarak benimde kızım 26 aylık ve 1 yaş öncesinde kabızlık sorunu yaşamıştık. denemiş olma ihtimaliniz var fakat yinede ilaç kullanmak yerine o dönem benim yaptığım uygulamaları paylaşmak isterim.

-kuru incir, kuru kayısı, kuru üzümü kaynatıp marmelat şeklinde yedirmiştim ve üstüne de su içirmiştim bol bol.
-zeytinyağı içirdim.
-taze kayısı yedikten sonra su içmesi
-mısır yedikten sonra su içilmesi gibi yöntemler denemiştim. işe yaramıştı.

maalesef çok zor bir olay, kolaylıklar, umarım kısa sürede geçer.

teşekkürederim yazdığınız için ben kuru kayısı kuru inçir suyunu kaynatıp veriyodum onuda sade içmiyodu sütüne ekliyodum pek bi faydası olmadı birde dediğiniz gibi deneyecem inşallh işe yarar

slm kızlar bizim 2. azı dişimiz çıkıyo 1 haftadır burnumdan getirdi çenem ağrıyo diye hiç bişey yemiyo sütle hayatını devam ettiriyo kabızda olduk ne zormuş bu 2. azı dişler ötekilerde bu kadar zorlanmamıştık bu gün dişçiye götürcem jel sürsek faydası olurmuki

merhaba arkadaşlar 2010 haziran doğumlu kızım 87 santim ve 12,5 kilo. doktor 18 aylık bebek gibi olduğunu söyledi ve beslenme bozukluğu teşhisi koydu özel takip başlattı, beslenme bozukluklarında verilen bir tür formula verdi. ne kadar üzüldüğümü tahmin edebilirsiniz. nasıl böyle oldu anlamaya çalışıyorum. yapılan test sonucu bağışıklık sisteminin sağlam olduğu ortaya çıktı. bu sevindirici. 2 yıl anne sütü alması etkisi ile muhtemelen.
kızım sadece çorba türleri,pilav makarna patates kızartması, et balık tavuk yer. yoğurt ayran süt fazlaca tüketir. yeni olan şeyleri hep reddediyor. kahvaltıda sadece domates ve bal yiyor. çok seçici. bu konuda çözümlerinizi bekliyorum.Çocuklarınız boy ve kilolarını paylaşabilirmisiniz.

cnm bu konuda fazla bılgım yok ama yınede yazınaa cvp vermek ıstedım umarım hersy duzelır ama benım oglumda cok fazla yenı cesıtlerı yemıyor bebekken ne verdım karmıs hanııı farkında olmdn az az bızımde kılomuz sızınkıyle aynı bıraz boyumuz farklı 97 falandı sanırım.

sevgili arkadasim cocuklar belli bir yasa gelene kadar malesef cok yemek seciyorlar.Ilk bebegin sanirim ikincide cok daha tecrubeli olunuyor. ek gidaya gecerken yapilan hatalar vs olabiliyor. sana tavsiyem sanki yeni bastan ek gidaya geciyormussun gibi asama asama kizinin yedigi miktari ve cesidi arttirmaya calis. yerinde olsam kendime belli bir sure tanirdim bu sure icerisinde su aliskanliklari kazandiracagim gibisinden hedefler koyabilirsin. sakin panik olup birden herseyi rayina sokacagim gibi bir gaflete kapilma cunku birden kazanilmiyor aliskanliklar ve yemekten nefret ettirme riski var. basarilar diliyorum...

tesekkur ederim gunesim. en bastan alistiracaktim ben. bu konu uzerinde hic hassas davranmadim hatami biliyorum.

sagolasin arkadasim ilham verici oneriler. dedigin gibi panik oluyorum birden buyuyuversin istiyorum ama bu bir surec. ben neredeyse 9 ay sadece anne sutu verdim ve tosun gibiydi gelisimi cok guzeldi ama ek gidayi pek onemsemedim. neyse dedigin gibi agirdan agirdan duzelir ins.

olsun sonucta hepimiz yasayarakk tecrube edıyoruzzz...

2010 haziran annelerii,
bebeğinize kardeş düşünüyor musunuz? en uygun yaş aralığı kaç sizce?

yaşasınnnn sonunda buldum sizi kızlarrrr
2010 anneleri hep yanlış yerlere bakmışım:)
bana özet geçebilecek olan varmı, buluşuyormusunuz biryerlerde neler yapıyorsunuz, ben de varım artık geç oldu biraz ama yeni üyeyim :) bir oğlum var
bu arada ikinciyi biz istiyoruz bence en uygun iki yaş sonrası çocuklar çok bilinçlenmeden, aksi halde büyük sorunlarla karşılaşabiliriz,
kıskançlık bunların en başında geliyor bence. hem yapayanlız büyüyorlar bir kardeş onlar içinde çok iyi olur diye düşünüyorum

benim büyük le 5 yaş avr aralarımda çok zorlandım birinin okul biri bebek ilgi bekler kıskançlık hat safhada halada ara ara devam ediyo kıskançlık bencede madem yapıcaksın 2. yi bir an önce oda büyür benim arada düştüğü için 5 yaş oldu arası

düşük yapmanıza üzüldüm canım
ara vermemek en iyisi, hem ara verdikten sonra bazı şeyler daha zor gelir insana tam rahata kavuşucakken yeniden en başa sarmak zor birde ikisi arasındaki uyumu yakalamak var, yapmışken arka arkaya :9

burda bulusan falan yok cnm bu grup zamanınnda dagldı yınede ara ara yazıyrzzz
hosgeldın. 2.yı bende ıstıyrm ama işle bır arada basedemeyecegım dıye beklemedeyım henuz:)

şu an sizinde öyledir heralde yaramazlıklar hat safhada her yere tırmanıyo oyuncakla hiç işi olmuyo benimkiinin karıştırıyo her çekmeceyi arada resim apıyoruz ama çok sıkılgan hemen sıkılıyooo çocuk büyütmek zorrr

hoşbulduk cnm
ben böyle durumlarda ikiz üçüz annelerini düünüyorum, demekki yapılabiliyor onlar yapabiliyorsa bizde yapabilir öle değilmi hazır biri elden ayaktan çıktı kendi kendine yemek yiyebiliyo filandaha az oyalıyo beni,
bekarken hiç zamanımın olmadığından ikayet ediyordum, evlendim bir evin sorumluluğunu aldım hiç zamanım yokken onada zaman bulmaya başladım :) yine şikayet ama zamanım yok kitap okuyamıyorum kendime zaman ayıramıyorum diye:) sonra işe girdim onada zaman ayırdm çocuk oldu onada ayırdım
demekki benim tembelliğimmiş diyorm şimdi demekki isteyince herşeye zaman ayırabiliyoruz, sadece istemek gerekiyor
ama neyi istemediğimi iyi biliyorum kardeşer arasında yaş farkını istemiyorum ikisini birlikte büyütüp kocişimle daha çok vakit geçirmek istiyorum, diğeride olsun büyüsün de okula gitsinler akşam uyusunlar bize filim izleyelim istiyorum çok şeymi istiyorum yaaaa, he birde rahatça gezebilmek istiyorum, şimdi biri büyüyüp tam o rahatlığa erişirsem yeniden anne olmaya cesaret edemem diye korkuyorum, çünkü ikinci istediğim kadar büyüyene kadar ben yaşlanmış olucam :)

evettt yaaa çok yaramaz çok çabuk sıkılıyo ama ben ondan daha hızlı sıkılıyorum ne yazıkki içimden oyun oynamak gelmiyo kendimi zorluyorum oynamak için kıyamam aslında oyun oynaam çok huzurlu bir çocuk oluyo tek suçlu benim biliyorum sanırım ben kötü bir anneyim,

nerede buluşuyorsunuz peki varmı başka bir konu bende katılıym, arkadaşım anlattı kızlar tanışıp arkadaş oluyorlar alışveriş merkezlerinde filan buluşuyorlar diye, yeni arkadaşlar istiyorum ben oğluşum içinde

Slm 2010 anneleri hamilelik döneminin tumunu burdaki 2010 haziran anneleriyle gecirmistim onlardan hala buralarda olanlar varmi acaba ?
Benim oglusum 26 mayista 3 yasini dolduracak konusmaya basladik koca adam olduk artik.Eylül ayindada krese baslicaz insallah:)
Bu yil krese baslatan oldumu cocugunu veya yaza vericek varmi kres hakkinda konusalim biraz :13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…