Kizr tuvalet 30 haziran 2010 dogum tarihli bi erkek cocugum var
Kizlar tuvalet egitiminde cok zorluk cekiyorum
Basaranlar yontemlerini paylasabilir mi?
Herseyi anliyo
Cat pat konusuyo da cis kaka demeyi de beceriyo
Adaptorle basladik oyun gibi.. Cisi kakasi gelince sortunu indirirdi.
Tatile gidince yazliktaki klozeti kullanmak istemedi sort indirmeyi de unuttu.. Daha kolay olur diye oturak aldim. Sandalye gibi olanlardan..
Oturuyo bazen cisini de yapiyo
Alip tuvalete dokuyormus gibi oyunlar da yapiyoruz dok dok diye arkamda geziyo
Bezini cikardigimda hsla reaksiyon gostermiyo oldugu yerde bi sn durup saliveriyo sipa
Anlatiyorum tamam diyo nasil yapicaksin diyorum acip kspagini oturuyo ama bez ciktiginda ne gelip cis diyo ne oturuyo..
Sorarsan gosteriyo..
Ay ne yapicam benn ya[/QUOT
canım oncelıkle sabır bebisin hazırmı yanı cısını yaparken sızden uzaklaşıyormu saklanıyormu? boyleyse hazır demektır. 2. işlem azamı 10 gun sabır goster asla odul ceza yapma bezını cıkar ve asla takma bu surecte dısarı cıkarma onu ve sadece onunla ılgılen gecede uyurken bez takabılırsın ama uyuduktan sonra. gunduz ogretınce geceye baslarsın. ona sureklı sor cıs geldımı dıye bır sure sonra lanet olsun yeter gına geldı artık evet cıs var dıyorlarama cok sabırlı ol tuvalete beraber gıdın gerekırse ellerını tut ve beraber cıs yapın cısını yapınca su dokup beraber cise bay bay yapın ben kızıma annesını babasını bulmaya gıdıyor cıs dıyordum onun cıs demesını bekleme sureklı sor ara ara cok ıslatacak altına dag gıbı camasır bırıkecek halılar kırlenecek ama napalım cocuklarımız. gıttıkce cısını tutabılme suresı uzuyor ve camasır sayısıda azalıyor. ben tam artık bırakacaktımkı kızım cış dedı hep altına yaptıktan sonra gosterıyordu. ona asla ne kız nede gulumse cısını yapınca tepkısız kal. benımkı ılk normal tuvalette benımle bırlıkte ogrendı sonra klozete adaptoruyle oturdu sonrada annannede lazımlıga oturdu. ilk baslarda lazımlıgıyla oyuncak gıbı oynuyordu asla oturmuyordu cış yapmıyordu. gunduzu halledınce gecede bez olayını bıtır canım altına su gecırmez carsaf ser gece yatıracagın zaman çişe gotur sonra 2 saat sonra tekrar uykudayken gotur tuvaletın ışıgını yakmıyorum loş ışıkta goturuyorumkı uykusu kacmasın dıye sabaha dogru gotur 2-3 saatte bır gotur yanı. gıttıkce 2 kere goturmen yetecek bı yatarken bıde 3 saat sonrası yeterlı.umarım ışıne yarar anlattıklarım kızımda 14 hazıran 2010 dogumlu. benımkı keloglandakı canavardan cok korkmuş 1-2 gundur canavar gelıyor deyıp altını ıslatıyor
merhaba arkadaşlar 2010 haziran doğumlu kızım 87 santim ve 12,5 kilo. doktor 18 aylık bebek gibi olduğunu söyledi ve beslenme bozukluğu teşhisi koydu özel takip başlattı, beslenme bozukluklarında verilen bir tür formula verdi. ne kadar üzüldüğümü tahmin edebilirsiniz. nasıl böyle oldu anlamaya çalışıyorum. yapılan test sonucu bağışıklık sisteminin sağlam olduğu ortaya çıktı. bu sevindirici. 2 yıl anne sütü alması etkisi ile muhtemelen.
kızım sadece çorba türleri,pilav makarna patates kızartması, et balık tavuk yer. yoğurt ayran süt fazlaca tüketir. yeni olan şeyleri hep reddediyor. kahvaltıda sadece domates ve bal yiyor. çok seçici. bu konuda çözümlerinizi bekliyorum.Çocuklarınız boy ve kilolarını paylaşabilirmisiniz.
merhaba arkadaşlar 2010 haziran doğumlu kızım 87 santim ve 12,5 kilo. doktor 18 aylık bebek gibi olduğunu söyledi ve beslenme bozukluğu teşhisi koydu özel takip başlattı, beslenme bozukluklarında verilen bir tür formula verdi. ne kadar üzüldüğümü tahmin edebilirsiniz. nasıl böyle oldu anlamaya çalışıyorum. yapılan test sonucu bağışıklık sisteminin sağlam olduğu ortaya çıktı. bu sevindirici. 2 yıl anne sütü alması etkisi ile muhtemelen.
kızım sadece çorba türleri,pilav makarna patates kızartması, et balık tavuk yer. yoğurt ayran süt fazlaca tüketir. yeni olan şeyleri hep reddediyor. kahvaltıda sadece domates ve bal yiyor. çok seçici. bu konuda çözümlerinizi bekliyorum.Çocuklarınız boy ve kilolarını paylaşabilirmisiniz.
cnm bu konuda fazla bılgım yok ama yınede yazınaa cvp vermek ıstedım umarım hersy duzelır ama benım oglumda cok fazla yenı cesıtlerı yemıyor bebekken ne verdım karmıs hanııı farkında olmdn az azbızımde kılomuz sızınkıyle aynı bıraz boyumuz farklı 97 falandı sanırım.
sevgili arkadasim cocuklar belli bir yasa gelene kadar malesef cok yemek seciyorlar.Ilk bebegin sanirim ikincide cok daha tecrubeli olunuyor. ek gidaya gecerken yapilan hatalar vs olabiliyor. sana tavsiyem sanki yeni bastan ek gidaya geciyormussun gibi asama asama kizinin yedigi miktari ve cesidi arttirmaya calis. yerinde olsam kendime belli bir sure tanirdim bu sure icerisinde su aliskanliklari kazandiracagim gibisinden hedefler koyabilirsin. sakin panik olup birden herseyi rayina sokacagim gibi bir gaflete kapilma cunku birden kazanilmiyor aliskanliklar ve yemekten nefret ettirme riski var. basarilar diliyorum...
tesekkur ederim gunesim. en bastan alistiracaktim ben. bu konu uzerinde hic hassas davranmadimhatami biliyorum.
sagolasin arkadasim ilham verici oneriler. dedigin gibi panik oluyorum birden buyuyuversin istiyorum ama bu bir surec. ben neredeyse 9 ay sadece anne sutu verdim ve tosun gibiydi gelisimi cok guzeldi ama ek gidayi pek onemsemedim. neyse dedigin gibi agirdan agirdan duzelir ins.
yaşasınnnn sonunda buldum sizi kızlarrrr
2010 anneleri hep yanlış yerlere bakmışım:)
bana özet geçebilecek olan varmı, buluşuyormusunuz biryerlerde neler yapıyorsunuz, ben de varım artık geç oldu biraz ama yeni üyeyim :) bir oğlum var
bu arada ikinciyi biz istiyoruz bence en uygun iki yaş sonrası çocuklar çok bilinçlenmeden, aksi halde büyük sorunlarla karşılaşabiliriz,
kıskançlık bunların en başında geliyor bence. hem yapayanlız büyüyorlar bir kardeş onlar içinde çok iyi olur diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?