Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevra'cim bebeğiniz hayırlı olsun. Çok sevindim saglikla büyütün kızımın adası olmus:) demek ablası kardeşini kıskanmadı, asıl maşallah ona. Ben düşünmüyorum:) ama hamile arkadasimiZ var bugün yarın onunda dogumu olur, saglikla büyüsün kızların ..![]()
Sevra'cim bebeğiniz hayırlı olsun. Çok sevindim saglikla büyütün kızımın adası olmus:) demek ablası kardeşini kıskanmadı, asıl maşallah ona. Ben düşünmüyorum:) ama hamile arkadasimiZ var bugün yarın onunda dogumu olur, saglikla büyüsün kızların ..![]()
Aaaa harika sınız. Çok iyi olmus yaaa. Hamiyet hamile Canim bugün yarın dogumu olur cemreye kardes geliyor fatoom bilmiyormusun?? Valla sevra cim sanırım ben biraz bencil bir anne yim 2. İcin kendimi daha fazla yıpratmak istemiyorum, seninde çok tebrik ederim:)))ana belki çok ılerde bende adaya kardes yaparım bilmecem yani:))
herkese slmkızlar eveeettt ikinci kez anne oldum kızım hivel ada 25 gün kadar erken katıldı aramıza.nisan ayının 7 sinde akşam 20:45 te geldi minik cadı.ben avm de fıtırı fıttırı dolaşırken kanaman oldu.doktorumuzu aradık.hastaneye gidin bende geliyorum bir bakalım dedi.sonrada doğum başlayabilir riske atamayız dedi ve acil sezaryene alındım.ilki genel olmuştu bunuda genel istedim.ben gelemem öyle fazla aksiyon sevmem.uyudum uyandım işte :)).bir sorunumuz sıkıntımız yok allaha şükür.sağlığımız çok iyi.asila da öyle korktuğum kadar tepki gösterip kıskanmadı gayet rahat kabullendi kardeşini.çok seviyor.haziran annnelerinden ikinci bebeği ilk doğuran benim sanırım.başka düşünen varmı.![]()
herkese slmkızlar eveeettt ikinci kez anne oldum kızım hivel ada 25 gün kadar erken katıldı aramıza.nisan ayının 7 sinde akşam 20:45 te geldi minik cadı.ben avm de fıtırı fıttırı dolaşırken kanaman oldu.doktorumuzu aradık.hastaneye gidin bende geliyorum bir bakalım dedi.sonrada doğum başlayabilir riske atamayız dedi ve acil sezaryene alındım.ilki genel olmuştu bunuda genel istedim.ben gelemem öyle fazla aksiyon sevmem.uyudum uyandım işte :)).bir sorunumuz sıkıntımız yok allaha şükür.sağlığımız çok iyi.asila da öyle korktuğum kadar tepki gösterip kıskanmadı gayet rahat kabullendi kardeşini.çok seviyor.haziran annnelerinden ikinci bebeği ilk doğuran benim sanırım.başka düşünen varmı.![]()
Tebrikler. İyi cesaret kız ikinci için. Sezaryandan sonra iki yıl beklemek gerek miyor mu? Yeni bebişin boğa mı oldu o zaman. allah analı babalı büyütsün. Ben yeni yeni düşünsem mi acabayım.
Bebeğin hayırlı olsun canım. Allah anali babali büyütmeyi nasip etsin. Bende 2.yi düşünüyordum. Araya annemin rahatsızlığı girince ertelemeye karar verdik annem oğluma bakıyor çünkü. Senin adına cok sevindim.
Selam 2010 anneleri ben ikinci bebeğime hamileyim. Nasipşe Mart annesi olacağım. Hepinize selamlar.
canım hayırlı olsun cok sevındım allah saglıkla kucagına amayı nasıp etsin annenin saglık durumu düzeldi mi?
Cok Sagol tatlim.annem tedaviye devam ediyor ve cok sukur varolan felç belirtileri kalktı.kan sulandirici hap kullanıyor daha ne kadar kullanır bilemiyoruz. Sen nasılsın canım neler yapıyorsun.
cok gecmiş olsun canım bende iyiyim kızımla ugraşıyorum işte ablası..Onun dışında bir değişiklik yok hayatımızda ikinci bebek için düşünüyorum ama çok kararsızım