2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

herkese slmkızlar eveeettt ikinci kez anne oldum kızım hivel ada 25 gün kadar erken katıldı aramıza.nisan ayının 7 sinde akşam 20:45 te geldi minik cadı.ben avm de fıtırı fıttırı dolaşırken kanaman oldu.doktorumuzu aradık.hastaneye gidin bende geliyorum bir bakalım dedi.sonrada doğum başlayabilir riske atamayız dedi ve acil sezaryene alındım.ilki genel olmuştu bunuda genel istedim.ben gelemem öyle fazla aksiyon sevmem.uyudum uyandım işte :)).bir sorunumuz sıkıntımız yok allaha şükür.sağlığımız çok iyi.asila da öyle korktuğum kadar tepki gösterip kıskanmadı gayet rahat kabullendi kardeşini.çok seviyor.haziran annnelerinden ikinci bebeği ilk doğuran benim sanırım.başka düşünen varmı.:nazar:

Sevra'cim bebeğiniz hayırlı olsun. Çok sevindim saglikla büyütün kızımın adası olmus:) demek ablası kardeşini kıskanmadı, asıl maşallah ona. Ben düşünmüyorum:) ama hamile arkadasimiZ var bugün yarın onunda dogumu olur, saglikla büyüsün kızların ..:nazar:

Sevra'cim bebeğiniz hayırlı olsun. Çok sevindim saglikla büyütün kızımın adası olmus:) demek ablası kardeşini kıskanmadı, asıl maşallah ona. Ben düşünmüyorum:) ama hamile arkadasimiZ var bugün yarın onunda dogumu olur, saglikla büyüsün kızların ..:nazar:

aa kım hamıle baskaaaaa

bende ıstrymm 2.yı ama tabıkı su bıkac sene asla cesaretım yok:)): hala kesıntıszz uyuyamadım 2 senedr:D

cnm evet asila kardeşini hiç kıskanmadı.ben çok sıkıntı yapmıştım kendime ne olacak nasıl olacak adayı emzireceğim asilakıskanacak demiştim.sonra sezaryen olacağım için bir süre asilayı kucağıma alamayacağım nasıl karşılayacak demiştim özellikle son zamanlarda çocuk ve ergen psikiyatri uzmanlarının kapısını aşındırır olmuştum nasıl davranalım nasıl bir yol izleyeceğiz diye.hiç gerek yokmuş.boşuna sıkıntıya girmişim hamile hamile dertetmişim kendime.çok çabuk kabullendi.gerçi iyi hazırlamıştım asilayı kardeşinin gelişine.hamile olan kim?sen neden düşünmüyosuuuuuunnn.ben üçüncüye hazırlıyorum kendimi :)))))))

Aaaa harika sınız. Çok iyi olmus yaaa. Hamiyet hamile Canim bugün yarın dogumu olur cemreye kardes geliyor fatoom bilmiyormusun?? Valla sevra cim sanırım ben biraz bencil bir anne yim 2. İcin kendimi daha fazla yıpratmak istemiyorum, seninde çok tebrik ederim:)))ana belki çok ılerde bende adaya kardes yaparım bilmecem yani:))

Aaaa harika sınız. Çok iyi olmus yaaa. Hamiyet hamile Canim bugün yarın dogumu olur cemreye kardes geliyor fatoom bilmiyormusun?? Valla sevra cim sanırım ben biraz bencil bir anne yim 2. İcin kendimi daha fazla yıpratmak istemiyorum, seninde çok tebrik ederim:)))ana belki çok ılerde bende adaya kardes yaparım bilmecem yani:))

aaa onu bılıyorum dedım baslaarıdamı var hadı hyrla gelsn bebıklerr ozmnn bende dusnuyorum ama 5-6 sene sonra ınss

herkese slmkızlar eveeettt ikinci kez anne oldum kızım hivel ada 25 gün kadar erken katıldı aramıza.nisan ayının 7 sinde akşam 20:45 te geldi minik cadı.ben avm de fıtırı fıttırı dolaşırken kanaman oldu.doktorumuzu aradık.hastaneye gidin bende geliyorum bir bakalım dedi.sonrada doğum başlayabilir riske atamayız dedi ve acil sezaryene alındım.ilki genel olmuştu bunuda genel istedim.ben gelemem öyle fazla aksiyon sevmem.uyudum uyandım işte :)).bir sorunumuz sıkıntımız yok allaha şükür.sağlığımız çok iyi.asila da öyle korktuğum kadar tepki gösterip kıskanmadı gayet rahat kabullendi kardeşini.çok seviyor.haziran annnelerinden ikinci bebeği ilk doğuran benim sanırım.başka düşünen varmı.:nazar:

canım tebrik ediyorum güle güle büyüt evlatlarını bende 2. düşünüyorum ancak seneye bu zmanlar hamiş olmayı planlıyorum

Tebrikler. İyi cesaret kız ikinci için. Sezaryandan sonra iki yıl beklemek gerek miyor mu? Yeni bebişin boğa mı oldu o zaman. allah analı babalı büyütsün. Ben yeni yeni düşünsem mi acabayım.

Bebeğin hayırlı olsun canım. Allah anali babali büyütmeyi nasip etsin. Bende 2.yi düşünüyordum. Araya annemin rahatsızlığı girince ertelemeye karar verdik annem oğluma bakıyor çünkü. Senin adına cok sevindim.

Tebrikler. İyi cesaret kız ikinci için. Sezaryandan sonra iki yıl beklemek gerek miyor mu? Yeni bebişin boğa mı oldu o zaman. allah analı babalı büyütsün. Ben yeni yeni düşünsem mi acabayım.

teşekkür ederim cnm.burçları hiç bilmiyorum canım hiç bakmadımda burcu ne oldu diye.:) ilk bebeğim 13 aylıktı hamilelik haberimi aldım.zaten bebek istediğimizin ikinci ayında hamilekaldım.iki yıl beklemek gerekse doktorum söylerdi.ikinci bebeği istiyorum die görüşmeye gittiğimde tam zamanı yapalım sana bir bebek daha dedi.tahlillerim falan alındı iyi çıktı ve bir ay sonra hamileydim :))gebeliğimdede sıkıntı yaşamadım ikinci ameliyatımdada sorun yaşamadım:nazar:

Bebeğin hayırlı olsun canım. Allah anali babali büyütmeyi nasip etsin. Bende 2.yi düşünüyordum. Araya annemin rahatsızlığı girince ertelemeye karar verdik annem oğluma bakıyor çünkü. Senin adına cok sevindim.

geçmiş olsun cnm allah hayırlı zamanında nasip etsin inşallah.benim kızımada annem bakıyordu şimdi yanına birde yardımcı bulcaz artık iki bebeğe tek başına bakamaz.sende öyle yapabilirsin annenin gözetiminde bakılır bebeklerine hem aklın çocuklarında kalmaz nasıl bakılıyorlar diye hemde annen çok yorulmamış olur

maşallah sevra, Allah sağlıklı uzun ömürler versin.
ben 2010 ağustos annesiyim mesajını gördüm, ben de hamileyim Allah kısmet ederse az kaldı doğumuma.:49:
aklımda çok soru işareti var kızım nasıl tepki verir bebeğe hiç bilemiyorum tecrübelerini paylaşırsan çok sevinirim

öncelikle nasıl hazırladın kızını yeni bebeğin gelişine?
doğduktan sonra yatak düzeniniz nasıl? büyük olan da yanında yatmak istiyor mu?
emzirirken bozuluyor mu?
çooook soracak sorum var çooookkk:52:

Kizr tuvalet 30 haziran 2010 dogum tarihli bi erkek cocugum var
Kizlar tuvalet egitiminde cok zorluk cekiyorum
Basaranlar yontemlerini paylasabilir mi?
Herseyi anliyo
Cat pat konusuyo da cis kaka demeyi de beceriyo
Adaptorle basladik oyun gibi.. Cisi kakasi gelince sortunu indirirdi.
Tatile gidince yazliktaki klozeti kullanmak istemedi sort indirmeyi de unuttu.. Daha kolay olur diye oturak aldim. Sandalye gibi olanlardan..
Oturuyo bazen cisini de yapiyo
Alip tuvalete dokuyormus gibi oyunlar da yapiyoruz dok dok diye arkamda geziyo
Bezini cikardigimda hsla reaksiyon gostermiyo oldugu yerde bi sn durup saliveriyo sipa :D
Anlatiyorum tamam diyo nasil yapicaksin diyorum acip kspagini oturuyo ama bez ciktiginda ne gelip cis diyo ne oturuyo..
Sorarsan gosteriyo..
Ay ne yapicam benn ya :(

canım hayırlı olsun cok sevındım allah saglıkla kucagına amayı nasıp etsin annenin saglık durumu düzeldi mi?

Cok Sagol tatlim.annem tedaviye devam ediyor ve cok sukur varolan felç belirtileri kalktı.kan sulandirici hap kullanıyor daha ne kadar kullanır bilemiyoruz. Sen nasılsın canım neler yapıyorsun.

Cok Sagol tatlim.annem tedaviye devam ediyor ve cok sukur varolan felç belirtileri kalktı.kan sulandirici hap kullanıyor daha ne kadar kullanır bilemiyoruz. Sen nasılsın canım neler yapıyorsun.

cok gecmiş olsun canım bende iyiyim kızımla ugraşıyorum işte ablası..Onun dışında bir değişiklik yok hayatımızda ikinci bebek için düşünüyorum ama çok kararsızım

cok gecmiş olsun canım bende iyiyim kızımla ugraşıyorum işte ablası..Onun dışında bir değişiklik yok hayatımızda ikinci bebek için düşünüyorum ama çok kararsızım

Tatlim düşünüyorsan deneyin derim. Ben hemen hamile kalamam diye düşündüm ama ilk aydan oldu cok sukur. Biz Ağustos sonuna kadar deneyip seneye bırakacaktık zaman acısından. Hem canım Allah korusun ilk bebeğinden sonra bile uğrayıp senelerce cocuğu olmayan oluyor. Şimdilik bende bir sıkıntı yok ama hamileliğin sonuna kadar ne olacağını bilemeyiz. Allah'tan hayirlisi. Ayrıca seneye 3 unu dolduracaklar anneye bağımlı oldukları donem geçiyor ve cocugun kendini bilerek yaptıgı kıskançlık bilmeden yaptığından cok kotu sonuclar veriyor cocukta. Tatlim hayirlisi hakkimizda. Ecrin i ve seni öpüyorum .:16:

Son düzenleme:
merhaba kızlar benim kızım 26 aylık oldu 1 yaşından beri kabızlık problemimiz var inek sütü veremiyorum doktor nutricia fortini diye bi süt tavsiye etti ve onu kullanıyorum kabızlık gitti ama çok kilo aldırdı bu sütler bırakmak istiyorum bu yüzden fakat yine kabız olcak diye korkuyorum aranızda kabızlık sıkıntısı yaşayan oldumu hangi sütü kullandınız nasıl çözdünüz tavsiyelerinizi bekliyorum

Back
X