- Konu Sahibi daemon
- #76.221
Şimdi geyik bi yana ben size işin özünü anlatayım annem ben yaşıma girince hamile kalmış ama o sırada ben çok ağır tehşisi koyulamayan bir hastalık geçirmişim sürekli bayılma nöbetleri geçiriyormuşum ve doktorlar genetik olma ihtimali yüksek deyip annemin ikinci gebeliğini sonlandırmışlar. Sonra ben 3,5 yaşında tamamen iyileşince ve genetik bişey olmadığı anlaşılınca 2. çocuğa karar verdiler annem 6. ayılık hamileyken düşük yaptı. sonrası tam roman ben 7 yaşındayken boşandılar bir sene sonra tekrar evlendiler annem hemen istemedi tabi çocuk yapmak yine bişey olur diye sonra tamam karar verdiler bu sefer yine boşandılar ben 5 e gidiyordum orta 1 de tekrar evlendiler sonra lise birde son kez boşandılar ben babamı üniversiteye gidene kadar hiç görmedim ondan sonra . Bu boşanmalar yüzündende 2. çocuk olmadı birtürlü. en son barışmalarında ben 18 yaşındaydım ve babam 57 yaşındaydı bide annem ben bu adamla birdaha nikah masasına oturmam deyince kardeş defteride kapanmış oldu
tam dizi film gibi olmuş sizinkilerin hikayesi
zaten 4. ye de evlenselerdi ben burada düşüp bayılacaktım annen gene iyi yapmış evlenmemiş.
yanlız nasıl bir aşk varsa aralarında bir türlü ayrılamamışlar o çok ilginç
Son düzenleme: