• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Şimdi geyik bi yana ben size işin özünü anlatayım annem ben yaşıma girince hamile kalmış ama o sırada ben çok ağır tehşisi koyulamayan bir hastalık geçirmişim sürekli bayılma nöbetleri geçiriyormuşum ve doktorlar genetik olma ihtimali yüksek deyip annemin ikinci gebeliğini sonlandırmışlar. Sonra ben 3,5 yaşında tamamen iyileşince ve genetik bişey olmadığı anlaşılınca 2. çocuğa karar verdiler annem 6. ayılık hamileyken düşük yaptı. sonrası tam roman ben 7 yaşındayken boşandılar bir sene sonra tekrar evlendiler annem hemen istemedi tabi çocuk yapmak yine bişey olur diye sonra tamam karar verdiler bu sefer yine boşandılar ben 5 e gidiyordum orta 1 de tekrar evlendiler sonra lise birde son kez boşandılar ben babamı üniversiteye gidene kadar hiç görmedim ondan sonra . Bu boşanmalar yüzündende 2. çocuk olmadı birtürlü. en son barışmalarında ben 18 yaşındaydım ve babam 57 yaşındaydı bide annem ben bu adamla birdaha nikah masasına oturmam deyince kardeş defteride kapanmış oldu

tam dizi film gibi olmuş sizinkilerin hikayesi
zaten 4. ye de evlenselerdi ben burada düşüp bayılacaktım annen gene iyi yapmış evlenmemiş.
yanlız nasıl bir aşk varsa aralarında bir türlü ayrılamamışlar o çok ilginç

Son düzenleme:
ben çok beğendim ya bu uyku setini haftasonu indirim var derken bu fiyata mı yine 127 liranın üzerinden demi indirim var acaba öyleyse alıyım hemen bu da yedek olur

Bilmyorum ki sadece mail geldi haftasonu indirim var diye

kız anasına böyle laflar edilir mi tuuuuuu...
gidip zenginin oğluna vereyim kızımı da gör sen. savarovsky taşlı yatakta yatarlar kocasıyla .ağızlarında gümüş emzikle hem de

Haaa git de ver.

ekşın, topuk, tıssssss, benim yerime de ye, benim yerime de uyu

hadi kıslar topukkkkk tıssssssssss

Şimdi geyik bi yana ben size işin özünü anlatayım annem ben yaşıma girince hamile kalmış ama o sırada ben çok ağır tehşisi koyulamayan bir hastalık geçirmişim sürekli bayılma nöbetleri geçiriyormuşum ve doktorlar genetik olma ihtimali yüksek deyip annemin ikinci gebeliğini sonlandırmışlar. Sonra ben 3,5 yaşında tamamen iyileşince ve genetik bişey olmadığı anlaşılınca 2. çocuğa karar verdiler annem 6. ayılık hamileyken düşük yaptı. sonrası tam roman ben 7 yaşındayken boşandılar bir sene sonra tekrar evlendiler annem hemen istemedi tabi çocuk yapmak yine bişey olur diye sonra tamam karar verdiler bu sefer yine boşandılar ben 5 e gidiyordum orta 1 de tekrar evlendiler sonra lise birde son kez boşandılar ben babamı üniversiteye gidene kadar hiç görmedim ondan sonra . Bu boşanmalar yüzündende 2. çocuk olmadı birtürlü. en son barışmalarında ben 18 yaşındaydım ve babam 57 yaşındaydı bide annem ben bu adamla birdaha nikah masasına oturmam deyince kardeş defteride kapanmış oldu

tam türk filmi yaa

bilmiyorumkismile film gibi

ıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı :roflol:

Ay canim ya gercekten roman gibi.

Son düzenleme:
gunaydın herkese.bısey sorıyım yıne sızlere ıstanbul bejı dıye bır renk var oturma odasına olurmu sızce aldım ama cok kararsızım.bebek odasınada buz mavısı aldım nasıl olur sızce degıstıremmı yoksam.

ayyyyyy roman gibi kızzz
hayırlısı olsun ama sen kzına bir kardeş düşün
kardeşsizliği sen daha iyi bilirsin gerçi

Aynen canım hele babacığımı kaybedince nedemek olduğunu iyice anladım o yüzden bende bebişimi yanlız büyütmek istemiyorum . Allah nasip kısmet ederse istiyorum ikinci bebeği ama tabi tamamen nasip hayırlısıyla ik göz ağrımı bir kucağıma alayımda gerisini Rabbim bilir.

Bu arada arkadaşlar gönüllü kardeş kardeşler zorunlu arkadaş derler benim hayatımda hep gönüllü kardeşlerim oldu allahtan ama yinede isterdim bi kardeşim olsun.

hoşgeldin elh...a.s.
hoşbulduk yıurum
aldılarmı bunlar senin üstüne bi t-shirt kuşum
üşütme iice göbeeeni

kız elhamraaaaaa dün zengindin en son bana taşlı lcd alıyodun ya bugün niye tarlaya düştün bebeğem rolleri karıştırma kızzzzzzzzzzzzzzz

zeynebim benden iki tene var
bazen swarosvki elh
bazen emekçi elh
sempatiksalakcinni

ıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı :roflol:

ay mayyak öldürcen sen beni:roflol:

Back
X