- 2 Temmuz 2008
- 3.791
- 7
- Konu Sahibi daemon
- #1.941
hııım anladım canım çok sağol
hoşgeldin canım
arkadaşın dediği gibi profil resmini koymuşsun sen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hııım anladım canım çok sağol
ya kızlar sabah uyandığımda ağzımın içinde yani damağımda kabarıklıkla uyandım hem acıyor hemde sürekli dilime dokunuyor..ne şimdi bu yaaa..bide hasta olmayayım....tuzlu suyla gargara falan mı yapsam acba??
ben almamak ıcın zor tutuyorum kendımı bebısımızın haberını almadan once esım dogum gunumde ıkı tane ayakkabı almıstı 5gun sonrada hamıle oldugumu ogrendık bırde arakdasım ayakkabı almıs 3 cıft ayakkabımız var sımdılık
selam kızlar ben malesef hala hastayım atlatmaya çalışıyorum
biraz hafifledi ama öksürük geçmedi
sağolsun bugünde annem geldi
dinleniyorum devamlı
dün ki tatilden sonra bugün pazartesi gibi geldi
bende seviniyordum kalp atışlarını duymaya 3 gün kaldı diye
sonra kendime geldim :umursamaz:
ben başladım hatta çoğu şeyi aldım. Geçen aralık ayında bebek odası takımını bile aldım :) Hastane çıkışları zınınlar emzik ayakkabı hiçbirşey eksik değil.
Hammile kaınca daha çok alışveriş yapacağımı sanıyordum ama şuan bir çorap bile almıyorum iyice zaman geçsin istiyorum yaşadıklarım beni çok korkutuyor.
kan testleri vermişti doktor
TSH, toxoplazma , demir daha bir sürü şey
meğerse sabah aç karnına gidilmesi gerekiyormuş
bana da açıklama yapmayınca bende elimi kolumu sallayarak gittim
işyerinden izin almasam sorun değil ama bu aralar çok fazla izin aldım
yakında kovacaklar beni
kabızlık için mi danone yiyorsun
valla iyi geldiyse bizde yiyelim
yoksa gaz sancısından yakında fenalık geçireceğim
hosgeldin canim,umarim kolay ve keyifli bi hamilelik donemi gecirirsin.
hoşgeldin canım
arkadaşın dediği gibi profil resmini koymuşsun sen
merhabalar kızlar...beni tanıyanlarınız vardır ..ilk zamanlar sayfadan çıkmazdım....
uzun zamandır yoktum...hastanede yatıyordum..iğnem içim heyet rapaorunu alamaya gidiyordum ki yolda aşırı derecede kan boşandı ve acilen hastaneye yatırıldım..12 gün bırakın tuvalete oturmama bile izin vermediler....şimdi eve çıktım..ama hala kahverengi lekelenmeler devamediyor daha uzun süre yatak istirahati yapmak zorundayım....bebeğim iyi ama içerdeki kanama devam ediyor...allahım hayırlısını versin...ne olur sizde duanızı eksik etmeyin...
allahımhepimizin kuzularını korusun
kızlar ya esım abısıyle aynı yerde calısıyor abısıde sımdı hastanedeymıs domuz grıbı omus bızımkıde ıkı gundur grıptı sımdıde arkadasınıın dugununde eve gelemden hastaneye gıt dedım.. ya o dadomuz grıbı olmussa:S ya dua edın kızlar nolurr..
ukla h..g kız nerelerdesşn
merhaba bayanlar
bende hastaneden yeni geldim
kan testlerimi yaptırdım
tsh toxoplazma eliza testleri derken 120 tl ya bayıldık geldik.
allah parası olmayanlara yardım etsin valla.
birde sigortalı olduğumuz halde bu fiyatı verdik yoksa 600 tl gibi bir fiyatı var testlerin
sizde bu testleri yaptırdınız mı??
saolun kızlar iyiyim ilk gün çok kötüydüm ama kendime geldim hayırlısı böyleymiş böyle oldu...insanlar evlatlarını mezara koyuyor....demek ki hamile kalabiliyorum inşllh yine hamile kalırım yakın zamanda...yarın dr gidicem bakalım rahim duvarım inceldi mi?kanamam bitti sayılır...herkes şimdi daha kolay hamile kalabilceğimi söylüyor...
Yani hakkatten ucuza yırtmışım ben ya kaydirigubbakcemile3
valla en çok test parası da ben vermişim sanırım
hıv testi falan da yapılıyor bana niyeyse
sanırım her hamile ye yapılmıyor o testler
cosmopoli sen özelde mi yaptırdın testleri yoksa ssk da mı ??
çok uyguna yaptırmışsın gerçekten