2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

selam kızlar ben geldim bu arada benimde pıt pıtlar duyuldu :)) eklersiniz listeye ee napıyosunuz nasıl gidiyor hamilellik şikayetleriniz azaldımı

kızlar bu gün burası çok sessiz
ne alemdesiniz yaaa

ya kızlar sabah uyandığımda ağzımın içinde yani damağımda kabarıklıkla uyandım hem acıyor hemde sürekli dilime dokunuyor..ne şimdi bu yaaa..bide hasta olmayayım....tuzlu suyla gargara falan mı yapsam acba??

canım elma sirkesiyle çalkala ağzını birkaç kere tadı biraz kötü ama biraz iyi gelir

ben almamak ıcın zor tutuyorum kendımı bebısımızın haberını almadan once esım dogum gunumde ıkı tane ayakkabı almıstı 5gun sonrada hamıle oldugumu ogrendık:KK70: bırde arakdasım ayakkabı almıs 3 cıft ayakkabımız var sımdılık:KK70:

bende eşime süpriz yaparken bebiş için minik kırmızı patik almıştım bizimde başka bişeyimiz yok şimdilik ...

selam kızlar ben malesef hala hastayım atlatmaya çalışıyorum
biraz hafifledi ama öksürük geçmedi
sağolsun bugünde annem geldi
dinleniyorum devamlı

dün ki tatilden sonra bugün pazartesi gibi geldi
bende seviniyordum kalp atışlarını duymaya 3 gün kaldı diye
sonra kendime geldim :umursamaz:

canım geçmiş olsun...

ben başladım hatta çoğu şeyi aldım. Geçen aralık ayında bebek odası takımını bile aldım :) Hastane çıkışları zınınlar emzik ayakkabı hiçbirşey eksik değil.

Hammile kaınca daha çok alışveriş yapacağımı sanıyordum ama şuan bir çorap bile almıyorum iyice zaman geçsin istiyorum yaşadıklarım beni çok korkutuyor.

maaşallah.. korkma canım inşallah bebişin hepsini sağlıcakla kullanacak...
kan testleri vermişti doktor
TSH, toxoplazma , demir daha bir sürü şey
meğerse sabah aç karnına gidilmesi gerekiyormuş
bana da açıklama yapmayınca bende elimi kolumu sallayarak gittim
işyerinden izin almasam sorun değil ama bu aralar çok fazla izin aldım
yakında kovacaklar beni

aynen bende canım ilk 4 gün rapor aldım sonra 2 gün yoktum bayram tatili p.tesi şirkete gittim kaloriferleri yapmamışlar donuyordum işten vizite kağıdı aldım dr zor attım kendimi 5 gün daha rapor yazdı evdeyim ptesi iş başı yapcam daha fazla rapor alısam kapıya koyarlar benide sanırım ama ne yapabilirm çok kötü geçiriyorum mide bulantısı çıkarma tiksinme halsizlik üşüme hepsi var :KK43:
kabızlık için mi danone yiyorsun
valla iyi geldiyse bizde yiyelim
yoksa gaz sancısından yakında fenalık geçireceğim

bende magnezyum toz içiyorum kabızlık çinde ii geliyor..

yaa bi de şu geri sayım nasıl yapılıyor onu bir anlatsanız!

kızlar ben çıkıyorum. iyi akşamlar. bugün çok yoruldum. belim ağırıyor. anneme gidecem. eşimin toplantısı var. annemde yemeğimi yer dinlenirim o gelene kadar. opuyorumnanaktan

hosgeldin canim,umarim kolay ve keyifli bi hamilelik donemi gecirirsin.

hoşbulduk canım inşallah hepimizin aynı olur gerçi benim bulantılarım dışında pek bir rahatsızlığım yok.. ama yavaş yavaş kokulardan da tiksinmeye başladım özellikle sigara, arabanın egsoz ve bacalardaki dumanlardan..

ukla canım dikkat et kendine. son bir kaç hafta inş. bir ay sonra keyfimiz yerine gelir inş.

merhaba hamişler nasılsınız saglıgınız iyidır inşallah bende 9haftalık hamişim:CüvCüv:

merhabalar kızlar...beni tanıyanlarınız vardır ..ilk zamanlar sayfadan çıkmazdım....
uzun zamandır yoktum...hastanede yatıyordum..iğnem içim heyet rapaorunu alamaya gidiyordum ki yolda aşırı derecede kan boşandı ve acilen hastaneye yatırıldım..12 gün bırakın tuvalete oturmama bile izin vermediler....şimdi eve çıktım..ama hala kahverengi lekelenmeler devamediyor daha uzun süre yatak istirahati yapmak zorundayım....bebeğim iyi ama içerdeki kanama devam ediyor...allahım hayırlısını versin...ne olur sizde duanızı eksik etmeyin...

allahımhepimizin kuzularını korusun

tatlım seni çok merak ettik çok geçmiş olsun dikkat et kendine Rabbim meleğini sana ve eşine bağışlasın ...

selam kızlar ben geldim bizimkide 8 buçuk haftalık oldu mhtp geçmiş olsun canım

mhtp çok geçmiş olsun canım vallahi iyi atlatmışsın dualarımız seninle inşallah artık bir problem çıkmaz..
Bu arada ben bazen eşim şehir dışında olduğu zaman araba kullanmak zorunda kalıyorum siz kullanıyormusunuz? Problem olurmu acaba??

kızlar ya esım abısıyle aynı yerde calısıyor abısıde sımdı hastanedeymıs domuz grıbı omus bızımkıde ıkı gundur grıptı sımdıde arkadasınıın dugununde eve gelemden hastaneye gıt dedım.. ya o dadomuz grıbı olmussa:S ya dua edın kızlar nolurr..

aaa canım çok geçmiş olsun valla eşin gitsin dr hiç belli olmaz sen dikkat et kendine aman aman Allah korusun..

merhaba bayanlar
bende hastaneden yeni geldim
kan testlerimi yaptırdım
tsh toxoplazma eliza testleri derken 120 tl ya bayıldık geldik.
allah parası olmayanlara yardım etsin valla.
birde sigortalı olduğumuz halde bu fiyatı verdik yoksa 600 tl gibi bir fiyatı var testlerin
sizde bu testleri yaptırdınız mı??

bizde geçen hafta yaptırdık bi sürü test hıv hepatit toxoplazma tam kan sayımı kan grubu bi sürü normalde 490 tl idi ama 150 ödedim ben.. bu arada benim ehliyetimde ve bu zamana kadar bildiğim Brh (+) kN GRUBUM B RH (-) çıktı çok şaşırdık testi tekrarlıycaz. kan uyuşmazlığı oluyormuş baba pozitif anne negatifse bebeğe doğunca iğne yapılıyormuş.

saolun kızlar iyiyim ilk gün çok kötüydüm ama kendime geldim hayırlısı böyleymiş böyle oldu...insanlar evlatlarını mezara koyuyor....demek ki hamile kalabiliyorum inşllh yine hamile kalırım yakın zamanda...yarın dr gidicem bakalım rahim duvarım inceldi mi?kanamam bitti sayılır...herkes şimdi daha kolay hamile kalabilceğimi söylüyor...

canım çok geçmiş olsun iyi olmana sevindim Rabbim bu duyguyu en kısa zamanda tekrar tattırsın inşallahhh..

valla en çok test parası da ben vermişim sanırım
hıv testi falan da yapılıyor bana niyeyse
sanırım her hamile ye yapılmıyor o testler

cosmopoli sen özelde mi yaptırdın testleri yoksa ssk da mı ??
çok uyguna yaptırmışsın gerçekten

ya herkese ayrı ayrı galiba
ben testleri mi yazayım:

AKŞ (kan şekeri)
ÜRE (böbrek yetmezliği)
AST
ALT (karaciğer)
KREATıNıN (böbrek testi)
ÜRıK ASıT (gut hastalığı)
TSH -FT4 (troid )
HEMOGRAM (tam kan sayımı)
KAN GRUBU
TOXOPLAZMA IGM (et türü yiyceklere - hayvan kılı tüyü karşı bağışıklığa bakılıyor)
TOXOPLAZMS IGG (et türü yiyceklere - hayvan kılı tüyü karşı bağışıklığa bakılıyor)
CMV IGM (herpes virüsü)
RUBELLA IGG ( kızamıkçık)
HBSAG (hepatit b enfeksiyonu testi)
ANTı HCV (hepatit c testi)
ANTı HIV (aids testi)
VDRL (frengi testi)
ıNDıRECT COOMBS (Kan uyuşmazlığı na bakılıyor)

idrara daha önceden bakılmıştı umarım yardımcı olur bu yazdıklarımkafamçokkarıştı..

Son düzenleme:
X