2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

kanarya ne kadarlıkken enfeksiyon kapma riski var biliyormusun

tubicik canım ihmal etme ..ileri derecede olması sorun yaratabilir...
karnıbahar suyu iyi geliyor...bol su iç ve sık tuvalete çık..sakın idrarını bekletme....eğer kaşıntı varsa gece alt tarafına bişey giymeden yat hava alsın....iyi geliyor....

bebege gecme durumuda mi var ya(((( daha doktoruma söylemedim .önceden vardı bende tablet kullandım düzeldi sonra yine dün basladı.ay sen öyle diyince korktum valla((yarın hemen doktora gidicem
inan canim öyle dedi.bilmiyorum benimde simdilik düzeldi,korkma dr una git durumu söyle bence.benim kendi dr hep sistik dedi.korkulacak birsey yok demisti hatta.genelde hamilelikte yasanirmis bu durum,zarari yokmus.eger seninde sistikse korkulacak birsey yok.sonra gecen hafta falan hafif kahverengi leke gelince hemen hastaneye gittik.hafta sonu oldugu icin kendi drum yoktu.oradaki dr.vajina agzinda iltihaplanma var dedi ve o söylemisti iste tablet veryim bebege gecmesin enfeksiyon diye.henüz kendi drumla görüsmedim.görüsünce soracagim iste.sende en kisa zamanda druna git bence sakin ihmal etme tubicik.

valla canım bende öss gırıp acıkögretım okumak ıstıyordum ama bebekle zor sanırım ben vazgectım..bebgı bırakbılcen bırı varsa sorun olmaz sanırım ama ama bebegımı bırakcak kımsede yok o yüzden vazgectım ... esınle konus bence ıyı düşün..fisfisfisfisfisfis

evet canım bizde yarın sabahh erkenden gidicez kocişimle doktoraa.karnıbahar suyuunu hiç duymamıstım deniyelim bakalım işallah gecer

yok yok ihmal edermniyim hiç zaten yanmadan duramıyorum uyuyamıyorumm tavsiyelerin için saol cnm

arkadaslar ne olursa olsun oıkumaktan egitimizinizden vazgecmeyin..egitim cok önmli..en azından cocougunuza egitimli kendini geliştirmiş bir anne olursunuz..yarın öbürgün ihtiyacları arrttıgında en azından sizinde verebileceginiz birseyler olur...bence vazgecmeyin

bebege gecme durumuda mi var ya(((( daha doktoruma söylemedim .önceden vardı bende tablet kullandım düzeldi sonra yine dün basladı.ay sen öyle diyince korktum valla((yarın hemen doktora gidicem

birsey degil canim.......

merba kızlaar 5.5 haftalık hamileyim bugün bebeğin kalp atışlarını duyduk.Sanırım haziranın 30u doğum tarihi aslında temmuz annelerinede yazmıştım ama bu kesindir.SAT 23 eylül kızlarrrrrr.Bende haziran annesi olucam inşallahhhhhzemuszemus

canım tebrikler....hoşgeldin sen ve bebişin....

hosgeldin sefa getirdinnn gelirken bize ne getirdinsırnaşık şey:jeyyar:

kohiriham hoş geldin canık sat ın 23 eylülse caım 5.+6 günlüksünüz

slm kızlaaar bişi dicem yaaa bu kahverengi akıntısı olan lar akıntınız böyle çamur gibi kahverengi mi?????????????
benim de akıntım fazla yine ama beyaz ve bazen de krem çok gıcık oluyorum günlük pet tahriş etti hep
onu da kullanamıyorum gün boyu aynı çamaşırlayım okulda değişme imkanım yok çok iğrenç hissediyorum kendimi((((((((((((((
sizlerde nasıl akıntı durumlar
bütün kkan tahlillrei idrar tahlili yapıldı bi sorun yok normaldir heral de dimi??????????????????????
herkes gündüz girebiliyo ben okuldayım giremiyorum kaynatamıyorum kimseyle((((((((((((((((((((
ve 1.sınıf okutuyorum geberiyorum yorgunluktaaan çooooook zor çoook(((((((((((((

maviumutolsun canım merhaba ..
senin akıntı normal...bence peçete koy her tuvalette yenile ....

benimki çok koyu renkli kahverengi çamur gibi bi akıntı....

meraba, sonunda ben de geldim. Aslında yazmak konusunda kararsızdım, çünkü geçen sefer kalp atışını duyamamıştım, bu sefer bekleyeyim dedim ama dayanamadım. c.tesi doktora gidicem sonunda umarım bu sefer de kötü bir süprizle karşılaşmam
ankara dan olanınız var mı?

hosgeldin leachiyi yaptın yazdın umarım hayırlısıyla haberlerini alırız...evet ank. danda arkdaslarımız var tanısırsın..

canım tebrikler....hoşgeldin sen ve bebişin....

hoşbulduk canımopuyorumnanaktan

hosgeldin sefa getirdinnn gelirken bize ne getirdinsırnaşık şey:jeyyar:

hoşbulduk canım opuyorumnanaktan

kohiriham hoş geldin canık sat ın 23 eylülse caım 5.+6 günlüksünüz

teşekkür ederim canım hoşbuldukopuyorumnanaktan

Meraba canım.Mutfak havluları var selpaktan onları 2ye katlanıp kullanabikirsin ama her wcye giderken değiştirirsin.Bu arada bende 1leri okutuyorum vee çok yoruluyorum.Bebiş düşecek diye korkuyorum dün bendende lekelenme oldu istirahat verdiler.Ama ben okuldaki çocukları düşündüğüm için yarında dinlenip perşembe okula gidecem.Ah şu meslek.Bebişi bile tam düşünemiyoruz.delikafadulden

[QUOTE

Meraba canım.Mutfak havluları var selpaktan onları 2ye katlanıp kullanabikirsin ama her wcye giderken değiştirirsin.Bu arada bende 1leri okutuyorum vee çok yoruluyorum.Bebiş düşecek diye korkuyorum dün bendende lekelenme oldu istirahat verdiler.Ama ben okuldaki çocukları düşündüğüm için yarında dinlenip perşembe okula gidecem.Ah şu meslek.Bebişi bile tam düşünemiyoruz.delikafadulden[/QUOTE]

sakın lekelenmelerini ihmal etme
bende de aynı problem var 5 gün raporluyum
iş güç umrumda değil valla atarlarsa atarlar ne yapayım.
tabi her lekelenme tehlikeli olacak diye birşey yok ama, sen gene de tedbirini al derim

Merhaba,bende aranıza katılmak istedim,çok heyecanlıyım burda yaşadıklarımızı paylaşmak eminim çok güzel olcak..
opuyorumnanaktan

bende de vardı idrarda yanma ve sarı renkli akıntı, doktora söledim bebeğe zarar vermez dedi, ilaç alternetifi çok az dedi, monurol die bi ilaç yazdı tek kullanımlık suda eritilen bişi kullandım sadece yanma geçti sarı akıntı devam ediyo...

ben gelince herkes gitmiş oluyo mafoldumben ben de geçmişi okuyom bütün akşam mafoldumben
kendinize ve miniklerinize dikkat edin iyi akşamlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…