inan canim öyle dedi.bilmiyorum benimde simdilik düzeldi,korkma dr una git durumu söyle bence.benim kendi dr hep sistik dedi.korkulacak birsey yok demisti hatta.genelde hamilelikte yasanirmis bu durum,zarari yokmus.eger seninde sistikse korkulacak birsey yok.sonra gecen hafta falan hafif kahverengi leke gelince hemen hastaneye gittik.hafta sonu oldugu icin kendi drum yoktu.oradaki dr.vajina agzinda iltihaplanma var dedi ve o söylemisti iste tablet veryim bebege gecmesin enfeksiyon diye.henüz kendi drumla görüsmedim.görüsünce soracagim iste.sende en kisa zamanda druna git bence sakin ihmal etme tubicik.bebege gecme durumuda mi var ya(((( daha doktoruma söylemedim .önceden vardı bende tablet kullandım düzeldi sonra yine dün basladı.ay sen öyle diyince korktum valla ((yarın hemen doktora gidicem
kızlar bir konuda kafam karma karışık hamiş olmam hesapta yoktu kpss memurluk için dersaneye yazıldım 12. haftayı devirince başlayacaktım çalışmaya ama sınav eylulde benim doğum 8 heziran yani eğer doğum yaparsam 4 ayım heba olacak gidemiycam dersaneye ve ustelik çalışmakta zorlanacağım gibi geliyor eşim gidebildiğin kadar git diyo ama hem paraya acıyorum hem eşimin bakımı benim bakımım dersane bebek zor olur gibi ne yapsam bilemiyorum ama gitmesemde çok üzülürüm karmakarışığım sizce ne yapmalıyım
tubicik canım ihmal etme ..ileri derecede olması sorun yaratabilir...
karnıbahar suyu iyi geliyor...bol su iç ve sık tuvalete çık..sakın idrarını bekletme....eğer kaşıntı varsa gece alt tarafına bişey giymeden yat hava alsın....iyi geliyor....
inan canim öyle dedi.bilmiyorum benimde simdilik düzeldi,korkma dr una git durumu söyle bence.benim kendi dr hep sistik dedi.korkulacak birsey yok demisti hatta.genelde hamilelikte yasanirmis bu durum,zarari yokmus.eger seninde sistikse korkulacak birsey yok.sonra gecen hafta falan hafif kahverengi leke gelince hemen hastaneye gittik.hafta sonu oldugu icin kendi drum yoktu.oradaki dr.vajina agzinda iltihaplanma var dedi ve o söylemisti iste tablet veryim bebege gecmesin enfeksiyon diye.henüz kendi drumla görüsmedim.görüsünce soracagim iste.sende en kisa zamanda druna git bence sakin ihmal etme tubicik.
valla canım bende öss gırıp acıkögretım okumak ıstıyordum ama bebekle zor sanırım ben vazgectım..bebgı bırakbılcen bırı varsa sorun olmaz sanırım ama ama bebegımı bırakcak kımsede yok o yüzden vazgectım ... esınle konus bence ıyı düşün..fisfisfisfisfisfis
bebege gecme durumuda mi var ya(((( daha doktoruma söylemedim .önceden vardı bende tablet kullandım düzeldi sonra yine dün basladı.ay sen öyle diyince korktum valla ((yarın hemen doktora gidicem
birsey degil canim.......evet canım bizde yarın sabahh erkenden gidicez kocişimle doktoraa.karnıbahar suyuunu hiç duymamıstım deniyelim bakalım işallah gecer
yok yok ihmal edermniyim hiç zaten yanmadan duramıyorum uyuyamıyorumm tavsiyelerin için saol cnm
arkadaslar ne olursa olsun oıkumaktan egitimizinizden vazgecmeyin..egitim cok önmli..en azından cocougunuza egitimli kendini geliştirmiş bir anne olursunuz..yarın öbürgün ihtiyacları arrttıgında en azından sizinde verebileceginiz birseyler olur...bence vazgecmeyin
merba kızlaar 5.5 haftalık hamileyim bugün bebeğin kalp atışlarını duyduk.Sanırım haziranın 30u doğum tarihi aslında temmuz annelerinede yazmıştım ama bu kesindir.SAT 23 eylül kızlarrrrrr.Bende haziran annesi olucam inşallahhhhhzemuszemus
merba kızlaar 5.5 haftalık hamileyim bugün bebeğin kalp atışlarını duyduk.Sanırım haziranın 30u doğum tarihi aslında temmuz annelerinede yazmıştım ama bu kesindir.SAT 23 eylül kızlarrrrrr.Bende haziran annesi olucam inşallahhhhhzemuszemus
canım tebrikler....hoşgeldin sen ve bebişin....
hosgeldin sefa getirdinnn gelirken bize ne getirdinsırnaşık şey:jeyyar:
kohiriham hoş geldin canık sat ın 23 eylülse caım 5.+6 günlüksünüz
slm kızlaaar bişi dicem yaaa bu kahverengi akıntısı olan lar akıntınız böyle çamur gibi kahverengi mi?????????????
benim de akıntım fazla yine ama beyaz ve bazen de krem çok gıcık oluyorum günlük pet tahriş etti hep
onu da kullanamıyorum gün boyu aynı çamaşırlayım okulda değişme imkanım yok çok iğrenç hissediyorum kendimi((((((((((((((
sizlerde nasıl akıntı durumlar
bütün kkan tahlillrei idrar tahlili yapıldı bi sorun yok normaldir heral de dimi??????????????????????
herkes gündüz girebiliyo ben okuldayım giremiyorum kaynatamıyorum kimseyle((((((((((((((((((((
ve 1.sınıf okutuyorum geberiyorum yorgunluktaaan çooooook zor çoook(((((((((((((
bebege gecme durumuda mi var ya(((( daha doktoruma söylemedim .önceden vardı bende tablet kullandım düzeldi sonra yine dün basladı.ay sen öyle diyince korktum valla ((yarın hemen doktora gidicem