2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

benimde aşırı bulantım yok ama kokular baya bi etkiliyo.. sütten yoğurttan yumurtadan tiksindim.dün araştırdım da susamın 100 gr 1200 calsium var sütün yoğurdun 100 gr 120 calsium var bilginize...

folik asitlede dengeleyebilirsin kalsiyumu susam kilo yapıyor diye biliyorum

bana dr tiksindiğin şeyleri faydası olsa bile sakın yeme bu kez ömrün boyunca ağzına alamazsın dedi.

bende öyle yapıyorum yemiyorum artık.hamile kaldığımı adetim geçtiği gün ögrendim kanda bhcg yaptırdık o günlerdede aşırı tüketince sanırım ondan oldu..

kızlar henüz bende bulantı yokk olmicak anlamına gelir mi yani erkenmi bulantı için 4 haftalığım henüz

bende öyle yapıyorum yemiyorum artık.hamile kaldığımı adetim geçtiği gün ögrendim kanda bhcg yaptırdık o günlerdede aşırı tüketince sanırım ondan oldu..

herhalde tiksinmin çok yemeyle alaksı var bende tavuğu nerdeyse iki günde bir yiyordum son zamanlarda herhalde ömrümce ne tadı ne kokusu tahammül edemem

kızlar ben buqün çok iştahsızım miğdem hafif bulanıyor canım hiç bişey istemiyoo :sinifsinif: bütün yemekleri aklımdan qeçiriyorum ama canım hiç bişey çekmioo

sizdende iştahsızlık durumu yaşayan varmıı

sizdende iştahsızlık durumu yaşayan varmıı

benim canımm bişi istemior ama mide bulantısı yok şükür inşallah da olmaz az önce bişi sordumda kimse cvp vermedii şimdi bnm midem bulanmıoo nasıl başlamısa öle gidermii bnm hiç mide bulantısı yaşamamam lazımm

benim bulantım sürekli olmuyo ara ara uğruyoo.. kendisini hissettiriyo anlıyacağın .. inşallah böyle qidersin canım..

benim canımm bişi istemior ama mide bulantısı yok şükür inşallah da olmaz az önce bişi sordumda kimse cvp vermedii şimdi bnm midem bulanmıoo nasıl başlamısa öle gidermii bnm hiç mide bulantısı yaşamamam lazımm

canım benim de ilk haftalarda yoktu daha sonra olmaya başladı sabah erken kalkarsam çok fenaaaaa.yemek kokusu falan baya etkiliyo beni ama bünye meselesi inş sende olmaz..

selam kızalr esımle guzel bı kahvaltı yaptık uzun uzun pazar keyfı yapıyoruz. dedım bır bakayım yenı hamısler yenı olalar varmı reblıd hemen eklıyorum canı kesenızı..

rayiha 23 arkadasımız ıcınde cok uzuldum.ancak ben son derece umutluyum dıkkat ederek bıraz dah abebgını kucagına alacak ınsallah.. canım lutfen uzme kendını bebgı tutunsun sana..

canım benim de ilk haftalarda yoktu daha sonra olmaya başladı sabah erken kalkarsam çok fenaaaaa.yemek kokusu falan baya etkiliyo beni ama bünye meselesi inş sende olmaz..

inşalalhhh ya ben 3 hafta önce dersanede işe başladımm etüt hocalığınaa beğenilme sürecindeyim midem bulanırsa mecbur cıkmak zorunda kalıcam yoksaa umursamam evde olsam

selam kızalr esımle guzel bı kahvaltı yaptık uzun uzun pazar keyfı yapıyoruz. dedım bır bakayım yenı hamısler yenı olalar varmı reblıd hemen eklıyorum canı kesenızı..

hoşgeldinn canımmm ben haftaya kese görmeye gidicemmm bide buraya getirdiğimm dileği listeye eklermisin habire soruo hani benn hani ben diee onuda eklee

aynen bende yapmıorum sadece dün yaptım eşimee öldümm yaa

onu pişirirken eminim yemiş kadar olmuşsundur :)

bende çalışıyorum ve düşündüğüm şey bulantılar olursa evde olsam neyse ama işte çok zor olacak

X