2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

Ya leyla kafama takıldı eşinin ki 2008 de yenilenmiyomu?
ben yapiyorum ama ikimizde de bu sene yenileniyor sanirim:)) ikimizde de 2009 cikti.eger yillar ayni olursa aylara gore hesaplicakmisiz.onun dogdugu ay ocak,benimki aralik.sanirim ilk onda yenilenmis ve erkek cikiyor.cunku simdi hatirladim 2 sene once teyzemin kizi yapmisdi bunu benim icin ve eger 2009 senin dogumgununden once hamile kalirsan erkek olacak demisdi. evet yaaaa dogru hatirladim...

ben de kaciyorum herkese iyi geceler...

bende kaçıyorum kızlar size ve bebişlerinize cici rüyalar mirmirmirmir yarın hayırlı ve qüzel haberlerle qörüşmek dileğiyle..

kzılar cinsiyette benim taktiğimide uygulasanızz inanın saçma gelebilir %98 cıkıoo topik açmıstım durun linkk atayımm

--------------------------------------------------------------------------------

arkadaslar eski yunan zamanlarında yapılann bir sistemmiş bu ister hamileye ister bekara ister cocuğu olmusa herkeste doğru sonuc verior (tabi takdir allahın) alyansın içinden saç teli gecirilipp yapılacak kişinin sağ avucunun içinde kıpırdamadan bekletilir sağa sola hareket ederse erkek daire çizerse kız demektirr cocuğu olmus annelerde sırasıyla deneyinn bakalım doğruu sonuc vercekmi ben denedimm kimde yaptıysam doğru cıktıı

yazdım kızlarr en azından deneyinn:KK66:

sağ avucunda beklettikten sonra yavasça kıpırdatmadan bekletin kendisi sallancak

iyi geceler kızlarrr
rayiha Rabbim meleğini sana ve eşine bağışlar inşallahh

buarada benim midem fena sabah kahvaltıda sadece süt ve yumurta yiyebiliyorum
gün içinde de kayısı ve ceviz
enginara aşeriyorum annemle gidip bulduk çok şükür

görüşürüz kızlarrr

ya arkadaslar sizinle sohbet etmeyi o kadar cok istiyorum ki,ama bu siralar hep uyku halindeyim.su anda uykum kactigi icinde hemen buraya daldim.arkadaslar birsey sormak istiyorum.sat`a göremi bebeginizi hesapliyosunuz.normali sata göre olmasi lazim biliyorum,ama dr.um bir sata göre,birde döllenmeye göre tarih verdi.yani sata göre 6,haftalik.döllenmeye göre 4 haftalik.simdi ben 6 mi 4 mü diyecegim.kafamçokkarıştı

--------------------------------------------------------------------------------

arkadaslar eski yunan zamanlarında yapılann bir sistemmiş bu ister hamileye ister bekara ister cocuğu olmusa herkeste doğru sonuc verior (tabi takdir allahın) alyansın içinden saç teli gecirilipp yapılacak kişinin sağ avucunun içinde kıpırdamadan bekletilir sağa sola hareket ederse erkek daire çizerse kız demektirr cocuğu olmus annelerde sırasıyla deneyinn bakalım doğruu sonuc vercekmi ben denedimm kimde yaptıysam doğru cıktıı

yazdım kızlarr en azından deneyinn:KK66:
biz bunu bekarken yapiyorduk.evli bir kisinin alyansini alip sac telimize takiyor sonra bardagin icine koyuyorduk sallanmaya basliyordu. yüzük bardaga vurdukca sayardik bizde.durdugunda iste kaca kadar saydiysan o yasta evlenecegini hesaplardik.

Günaydın kızlarrrrrrrr.. nasılsınız bakalım bulantılarınız varmıı?? :hulya:

herkese merhaba kızlar bugün iyiyim çok şükür bi kase yeşil zeytin yedim bugün:))))))))))))))))
bulantım falan da yok
herkes nasıl?????????????

canım ben de o tedavi günlerini hayal kırıklıklarını doktorların taşa söyler gibi senin çocuğun olmaz cümlelerini yaşayanlardanım ve seni çok iyi anlıyorum sen allaha tevekkül ettikten sonra yüce rabbim veriyor ben inanmıyordum artık bebeğim olacağına kardeşimin ısrarıyla baktığımız test çubuğundaki çift çizgiyi gördüğümde hissettiklerimi anlatamam demek ki hamile kalabiliyormuşum senin de mucizen böyle değil mi umutlarını tüketme hiç 1 hafta sonra doktora gittiğimde de ikiz olduğunu öğreniyorum ve doktorların olmayacak dediklerinden rabbim iki tane veriyor sen inancından ve umutlarından vazgeçme dualarım sen ve meleğinle.öpüyorum...

canım ben de o tedavi günlerini hayal kırıklıklarını doktorların taşa söyler gibi senin çocuğun olmaz cümlelerini yaşayanlardanım ve seni çok iyi anlıyorum sen allaha tevekkül ettikten sonra yüce rabbim veriyor ben inanmıyordum artık bebeğim olacağına kardeşimin ısrarıyla baktığımız test çubuğundaki çift çizgiyi gördüğümde hissettiklerimi anlatamam demek ki hamile kalabiliyormuşum senin de mucizen böyle değil mi umutlarını tüketme hiç 1 hafta sonra doktora gittiğimde de ikiz olduğunu öğreniyorum ve doktorların olmayacak dediklerinden rabbim iki tane veriyor sen inancından ve umutlarından vazgeçme dualarım sen ve meleğinle.öpüyorum...

bende aynen tedavi sonrası 3 yılın sonunda Rabbimin izniyle kendim hamile kaldım ilk bebeğimi 1 ay önce düşürdüm. tekrar hamile kalmışım.şimdi rabbime çok şükür herşey yolunda ve benimde hiç umudum kalmamıştı.çok zor çekmeyen bilemez. rabbim kimseyi bu sevgiden mahrum bırakmasın..

herkese merhaba kızlar bugün iyiyim çok şükür bi kase yeşil zeytin yedim bugün:))))))))))))))))
bulantım falan da yok
herkes nasıl?????????????

benimde hiç bulantım yok sabahları falan arada bir kaç saniye sürüyor geçiyor oda 2-3 günde bir. Canım özel birşey istemiyor sadece tavuktan çok tiksindim sürekli görüntüsü tadı aklıma geliyor ve çok kötü hissediyorum kendimi.

kızlar listedeki değişiklikleri kim yapıyor biz dün çok şükür kesemizi gördük düzeltirseniz sevinirim hepinize bulantısız güzel bir gün geçirmeniz dileği ile by

benimde aşırı bulantım yok ama kokular baya bi etkiliyo.. sütten yoğurttan yumurtadan tiksindim.dün araştırdım da susamın 100 gr 1200 calsium var sütün yoğurdun 100 gr 120 calsium var bilginize...

biz bunu bekarken yapiyorduk.evli bir kisinin alyansini alip sac telimize takiyor sonra bardagin icine koyuyorduk sallanmaya basliyordu. yüzük bardaga vurdukca sayardik bizde.durdugunda iste kaca kadar saydiysan o yasta evlenecegini hesaplardik.

evet oda var oda yüksek ihtimalle doğru cıkıomuss

benimde aşırı bulantım yok ama kokular baya bi etkiliyo.. sütten yoğurttan yumurtadan tiksindim.dün araştırdım da susamın 100 gr 1200 calsium var sütün yoğurdun 100 gr 120 calsium var bilginize...

bana dr tiksindiğin şeyleri faydası olsa bile sakın yeme bu kez ömrün boyunca ağzına alamazsın dedi.

X