2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

bebişim doğuma çok var düşünme şimdiden...doğum sırasında ağrılar bitince dünyanın en muhteşem varlığına kavuşacağını düşündüğün zaman herşey biraz daha kolaylaşır...

inşallah canım mutlu bir yuvam olur bebeğimde gelirse gerçi hsg acısını çektikten sonra doğumuda artık çekerim diye düşünüyorum ama ablamın doğum esnasında çığlıklarını duyar gibiyim haladelikafadulden

ya kızlar benim hamilelikten önce hiç karnım yotu, dümdüzdü hafiften balık etli oldugum halde..
Allahımm şimdi sanki 5 aylık hamileyim.. inmiyor o karın..
1-2 kilo da aldım herhalde ama bu kadar şişer mi bir karın yaa, hiçbir pantolonumun düğmesini kapatamıyorum.
hep üstlerine bol ve uzun seyler giyiyorum ki düğmelerin açıklığı görünmesiiinn kaydirigubbakcemile3

cvs canım bu çoğunlukla 35 yaş üstü annelerde ve bebeğin genetik sakatlık durumu bulunduğu zamanlarda uygulanıyormuş..amniyosenteze benzer bişey..2 türlü yapılıyor birincisi lokal anestezi ile karnın alt kısmından iğneyle girilik kesenin etrafından parça alınıyor..ikinci şekli de vajinadan girilip yapılıyormuş...
bildiklerim bu kadar...

inci taneleri liste hangi sayfada bilen var mı acaba

cvs canım bu çoğunlukla 35 yaş üstü annelerde ve bebeğin genetik sakatlık durumu bulunduğu zamanlarda uygulanıyormuş..amniyosenteze benzer bişey..2 türlü yapılıyor birincisi lokal anestezi ile karnın alt kısmından iğneyle girilik kesenin etrafından parça alınıyor..ikinci şekli de vajinadan girilip yapılıyormuş...
bildiklerim bu kadar...

bilgiler için tşkrlr ben 24 yaşındayım beni kapsamıyor o zaman ama sakatlık durumunu ikili ve üçlü testlerde yapıldığını zannediyordum yanlış biliyormuşum o zamanakannehir

inşallah canım mutlu bir yuvam olur bebeğimde gelirse gerçi hsg acısını çektikten sonra doğumuda artık çekerim diye düşünüyorum ama ablamın doğum esnasında çığlıklarını duyar gibiyim haladelikafadulden

ben normal doğum yaptım biliyosun canım bende çok bağırmıştım ama bebek doğar doğmaz sanki hiç hamile bile olmamışsın gibi oluyosun...

bilgiler için tşkrlr ben 24 yaşındayım beni kapsamıyor o zaman ama sakatlık durumunu ikili ve üçlü testlerde yapıldığını zannediyordum yanlış biliyormuşum o zamanakannehir

canım ikli test farklı cvs de farklı anomalilere bakılıyor bildiğim kadarıyla...

merhaba anneler....
herkeze sağlıklı mutlu kolay hamilelikler we doğumlar diliyorum.

özbek merhaba... bizim sat ımız aynı sennle. bu durumda gebelik haftamızda aynı oluyo.
bana doktor geçen hafta gebelik testi yaptırmaya gittimde, görünmez kesen 3 hafta sora gel dedi. ama listede sennki görünmüş diye yazıyo. zaten ben şimdi asıl doktoruma gidicem ama bende bekliyodum görüneceği tarih gidimde boşa endişelenmim die.
gidimmi ozaman ben şimdi? kalp atışıda duyuldumu senn bebeğinin? bide biz şimdi
6 haftalık mı hamileyiz. yoksa 4 mü? çünkü yine bu doktor geçen hafta bugün bana 3 haftalıksın dedi(21 günlük dedi)....

canım ben gecen hafta altan muane ile 3mm gözüktü haftaya gel dedi buğün yani 11.6 mm olmuş daha cok minik annesi 2 hafta sonra gel kalp atışlarını duyarız dedi

canım ben gecen hafta altan muane ile 3mm gözüktü haftaya gel dedi buğün yani 11.6 mm olmuş daha cok minik annesi 2 hafta sonra gel kalp atışlarını duyarız dedi

ben 6+2 de duymustum vajinal us ile kalp atışlarını :)

bugün yine alttan mı baktı yoksa bu sefer karnından mı?

karnından görünüp karnından kalp aışı duyulması nezamn oluyo?

50. günde belli oluyor benimkisini dktrum 51. günde gittigimdi karnımdan duyduk alttan felan hiç bakmadı pıt pıt pıt diyodu çok müthiş bir duygu:teytey:eek:puyorumnanaktanturkbayragi:enbuyukkk::nazar:a.s.:lepi::CüvCüv:

karnından görünüp karnından kalp aışı duyulması nezamn oluyo?

evt 8 haftlık fln duyuluyo karından..
daha büyümesi lazım..
şimdi karnımızdaki gazdan bişi göremiyoki doktorlar..
bana da önce karından baktı ama gaz var tabi dedi aşağıdan bakalım kalp atışını duyalım da içimiz rahatlasın dedi.
sonra aşağıdan bakınca pıt pıt yanıp sönüyo yavrumun kalbi gördüm

ne güzeeel :))))
bende haftaya salı gdim ozaman tam 50 günlük oluyo... sat. a göre tabi..
sat. a göre hesaplıyoruz öle mi?

ne güzeeel :))))
bende haftaya salı gdim ozaman tam 50 günlük oluyo... sat. a göre tabi..
sat. a göre hesaplıyoruz öle mi?

evet kuzum sat baz (yani 7+2 de duymuştuk) alınacak inşallah güzel haberler alırsın inşallah kalp atışlarını duyarsınız:Saruboceq:

X