mhtap merhaba tebrık ederım gecmıs oolsun..sanırkm pıhtılasma soz konusu bende de var pihtilasma ama Cardiolipin M tahlilinde cikti.dr da pihtilasma var aspirin yazdi ama 5 gun ictim simdi icmiyorum,cunku midemi rahatsiz ediyor,dr.u aramadim hic icmiyorum diye...
yaa offf kızlarr benim içimden hiç çalışmak gelmiyo yaa, valla zorla geliyorum işeee.. ne olacak böyle yaaa
8, haftaya girince oyleydim canim ben de.hatta o hafta rapor aldim ben,surekli bulanti,halsizlik,uyku...simdi daha iyiyim sanki,halsizligim biraz duzeldi.
kızlar bulantıya soda iyi geliyormuş doğrumu acaba içsem zeytinime zarar verir mi
soda hazma iyi geliyor,hazimsizlik cekiyorsan deneyebilirsin.
ben bugün hamiş pantalonu aldım kızlar. bi kot bide kumaş
ben de almak istiyorum,bi 10 gun falan gecsin,gecengun Mothercare-ye gittim ay oyle sirin bebek kiyafetleri var ki,bayildim bayildim.bi de anneler icin bolume baktim,pantalonlari hic begenmedim,hem de cok pahaliydi.zaten hamile kiyafetleri cok pahali,dusunun bi pantalon 180 lira. bi de normal coraplar karnimi sikiyor diye ordakilere baktim,42tl bir corap.napiyim,,,,alicam.
ama hic boyle komik guzel tshirtler filan yoktu.
nasılsınız hanımlar beni bu bulantılar öldürecek birde bişey sormak istiyorum bebişlerinizi benimsedinizmi ben hala benimseyemedimde niye öyle oluyoki kalp atışınıda duydum oysaki
canim bende benimseyemedim,karnimi sevmek falan oyle hisler yok bende.zaten tabiatim oyle:)))) cok soguk kadinim ben :umursamaz: ben kendim icin ona bagliyorum,zamanla belki bakalim.