2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

denizlide yaşıyorum. 1,5 aya kadar izmire taşınacağız. oraya tayin istedim oldu çok şükür. zaten 1,5 sene öncesine kadar izmirdeydik. çiğliye taşınacağım

merhaba canım.ben de denizlide yaşıyorum.2 sene önce izmirden geldim bende.ama izmiri çok özlüyorum,çok güzel bir şehir.senin adına çok sevindim kaydirigubbakcemile2

saol canım.
denizli güzel yer ama kimsesiz kalınca güzelliği yetmiyor. evimize 1 kere misafir geldi daha. o da eşimin iş arkadaşı.1,5 senedir ne gelen var ne giden. hep eşimle beraber geziyoruz.başka kimsem yok. 1 haftadır raporluyum. evde yatıyorum nete giriyorum.
evet memurum canım.araştırcaz daha.eğer uygun bulamazsam o evi tutcaz.bakalım.

yaa offf kızlarr benim içimden hiç çalışmak gelmiyo yaa, valla zorla geliyorum işeee.. ne olacak böyle yaaa

ya var ya heleki bugün bana işkence gibi geldi çalışmak.
keşke beni kovsalar diye bile düşündüm
zaten kahverengi akıntım var sürekli o aklımda acaba ne olacak diye
işe de konsantre olamıyorum
doğursak da hayırlısıyla evde bebeklerle uğraşsak.

10 gün önce hamile olduğumu bilmiyordum tabi. izmirde mideye yemiştim kızlar hemde kocaman bi tabak. eşim tazeydi bişey olmaz diyo. midye zarar verirmi. eğer vermezse 2 hafta sonra yine gitcez izmire yine yemeyi düşünüyorumda.

midyenin civa oranı yüksek olduğu için gebelikte önerilmiyor canım bence yeme...

canım bende 84 kiloyla hamile kaldım 7 haftalık hamişim. inşallah fazla kilo almayız. benimde mide bulantım yok :emir_bebek:
midem okadar geniş ki bulanmıyo malesef benim 87 kiloyum 2ç ayımda off vallahi ne olcam kimbilir
selamlar hamişler
bende 8+1 deyim 78 kiloydum
2 ayda 2 kilo almışım
kilonun önemi yok demeyin
bebek için sakıncalı olmasın da
doğumda bizi zorlamısn da gerisi önemli değil
evet 1 doğum yapmış bayan olarak kilo direk bize kalıyo kızlar ilkinde yaptığım hataları yapmıcam ekmek 1 dilim geçmiyo kola hayatta içmicem çünki kızımda çok canım istedi kola habire içtim urfadaydık o zaman allahım sıcak bi yandan bide hamişlik mahfetti beni kızım doğdu kabız hala kabız neler çektik fitiller lavmanlar şimdi biraz normale döndü
kızlar bulantıya soda iyi geliyormuş doğrumu acaba içsem zeytinime zarar verir mi
çok içme ama soda saç dökülmesine iyi geliyo demir var içinde günde 1 tane içilmeli bence
84 kiloyum.zaten lastikli pantalon giyiyordum.hamilelik de isabet oldu. hemen koştum aldım.
dünde bi kadın bana 7 aylık varmı dedi. bende yok teyze 7 haftalık dedim :KK70: eşim koptu
allah seni gene sana hamileyken demişler bana ilk evlendiğimde mağzaya gittik kadın direk hamile reonumuz yok dedi ayyy 2 günlük evliydim heeee güleyimmi ağlayayımmı
kızlar bizim anneler arasında çok komik dialoglar geçiyor.güldüreyim sizi biraz.
kayınvalidem hemen hesaplamış. sen ayın 20 si civarında hamile kalmışın dedi. 20 sinden önceyse kız sonraysa erkek olacak diyor. şimdi sinek kadardır. 1 hafta sonra arı kadar olur diyo. annemi aradık sonra annemde yorumunu yaptı. arı kadar olur haftaya dedi. bende hayvan ettiniz çocuğumu yaaaa diye isyanlardaydım :KK70:eşimde tamam tamam fasulye kadar bizimki diye yorumda bulundu hehehhehe herşeye benzetiyolar valla.
benim anemle kaynanam aynı yerde oturuyo ayyy 9 ay ördüklerini birbirine göstercem diye 2 hurç dolusu örgü geldi hemde o zamanlar urfada ve mayıs ayında doğurdum örgü pantolon giydircekmişim :))) komikti valla bunu daha sölemedim 4 aylık olsun öle sölücem izne gidelim aralıkta o zaman öğrenirler heralde
10 gün önce hamile olduğumu bilmiyordum tabi. izmirde mideye yemiştim kızlar hemde kocaman bi tabak. eşim tazeydi bişey olmaz diyo. midye zarar verirmi. eğer vermezse 2 hafta sonra yine gitcez izmire yine yemeyi düşünüyorumda.
bişey olmaz ya ama çok yeme iyi olur ben ilk kızımda canım çiğ köfte istiyodu haftada 1 yiyodum napayım canım istiyodu okadar kasmayın ay kendinizi
bende yavaş yavaş benimsiyorum.tam anlamıyla anne olmak ve ben yan yana gelmiyor.
hala bebeğin altını hayatta değiştirmem diyorum mesela. eşimde ben yerim bile diyor. ıyyy o daha çok benimsemiş durumda :ecrin_bebek:
çok deişik bi şey ya anne olmak sen hele mamaya geçince gör yumurta sarısı pekmez ekmek süt peynir hepsini karıştır yedir bide kusunca üstüne tam gezmeye giderken kıyafetin batar başka kıyafet dene ömür törpüsü çocuklar
evet yaaaa.benim de son zamanlarda kafama takılıyo çok domuz gribi olayı.yarın hastaneye gitcem mesela,maske aldım kendime.mümkün olduğu kadar dikkat etmeye çalışıyorum ama.allah korusun yaa :Saruboceq:

allah korusun griptenn bizi çok zor

mhtap merhaba tebrık ederım gecmıs oolsun..sanırkm pıhtılasma soz konusu
bende de var pihtilasma ama Cardiolipin M tahlilinde cikti.dr da pihtilasma var aspirin yazdi ama 5 gun ictim simdi icmiyorum,cunku midemi rahatsiz ediyor,dr.u aramadim hic icmiyorum diye...

yaa offf kızlarr benim içimden hiç çalışmak gelmiyo yaa, valla zorla geliyorum işeee.. ne olacak böyle yaaa
8, haftaya girince oyleydim canim ben de.hatta o hafta rapor aldim ben,surekli bulanti,halsizlik,uyku...simdi daha iyiyim sanki,halsizligim biraz duzeldi.
kızlar bulantıya soda iyi geliyormuş doğrumu acaba içsem zeytinime zarar verir mi
soda hazma iyi geliyor,hazimsizlik cekiyorsan deneyebilirsin.
ben bugün hamiş pantalonu aldım kızlar. bi kot bide kumaş :KK70:
ben de almak istiyorum,bi 10 gun falan gecsin,gecengun Mothercare-ye gittim ay oyle sirin bebek kiyafetleri var ki,bayildim bayildim.bi de anneler icin bolume baktim,pantalonlari hic begenmedim,hem de cok pahaliydi.zaten hamile kiyafetleri cok pahali,dusunun bi pantalon 180 lira. bi de normal coraplar karnimi sikiyor diye ordakilere baktim,42tl bir corap.napiyim,,,,alicam.
ama hic boyle komik guzel tshirtler filan yoktu.

nasılsınız hanımlar beni bu bulantılar öldürecek birde bişey sormak istiyorum bebişlerinizi benimsedinizmi ben hala benimseyemedimde niye öyle oluyoki kalp atışınıda duydum oysaki

canim bende benimseyemedim,karnimi sevmek falan oyle hisler yok bende.zaten tabiatim oyle:)))) cok soguk kadinim ben :umursamaz: ben kendim icin ona bagliyorum,zamanla belki bakalim.

pıhtılaşması olan orkadalar mutlaka ilaçlarınızı alın bu benim 3 hamileliğim ikinci bebeğimi haybettikten sonra yapılan testlerde öğrendik şimdi hergün karnımdan iğne yapıyor ve bir coraspirin içiyorum çok şükür şimdilik iyi gidiyor diğerlerinde şimdiye çoktan kahverengi lekelenmeler başlamıştı aman dikkat edin derim ben size acı tecrübelerime dayanarak mide ağrısına falan takılmayım yada doktorunuza sorun onun için birşey tavsiye edebilir benim karnım şimdiden mosmor ama hiç umrumda değil yeter ki meleğim benimle olsun :emir_bebek::CüvCüv::nazar:

pıhtılaşması olan orkadalar mutlaka ilaçlarınızı alın bu benim 3 hamileliğim ikinci bebeğimi haybettikten sonra yapılan testlerde öğrendik şimdi hergün karnımdan iğne yapıyor ve bir coraspirin içiyorum çok şükür şimdilik iyi gidiyor diğerlerinde şimdiye çoktan kahverengi lekelenmeler başlamıştı aman dikkat edin derim ben size acı tecrübelerime dayanarak mide ağrısına falan takılmayım yada doktorunuza sorun onun için birşey tavsiye edebilir benim karnım şimdiden mosmor ama hiç umrumda değil yeter ki meleğim benimle olsun :emir_bebek::CüvCüv::nazar:

haklisin canim,ben de yarin ararim dr.u.
bi de pihtilasma sorunu olan kizlar yarim limon suyu icmek lazim her gun.
ben midemi rahatsiz etmesin diye icine seker ve ya bal katiyorum tatli oluyor ve oyle iciyorum.limon kani durulastirir.aspirin etkisi yani

deamon canım benide listeye eklermisin 28 yaşındayım son reglim tarihim 19 eylül kilom 73 .kesemizi gördük hafta içi randevumuz var kalp atışlarını inşallah hayırlı bir şekilde duyarız. doğum hesaplamaya göre 26 haziran 2010 da inşallah :))))))

deamon canım benide listeye eklermisin 28 yaşındayım son reglim tarihim 19 eylül kilom 73 .kesemizi gördük hafta içi randevumuz var kalp atışlarını inşallah hayırlı bir şekilde duyarız. doğum hesaplamaya göre 26 haziran 2010 da inşallah :))))))

günaydınnn kmızlarrrrr benkahvaltımı yaptımmmmm minik pıtırcıklar aç kalmasın kalkın şekerlerrr

Kızlarr günaydınnnnnnnnnn zemuszemus
Yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmişsiniz vereliniortak

Sensiiiiiiiiiiiiiii saklanma aşağda çık ortaya gördüm seni :hulya:

Gunaydin kizlar nasilsiniz?
Benim bulantidan cok midemde yanma ve eksime var saglik ocagindaki doktorum gaviscon tablet yazdi
ama kadin dogum doktoruma sormadan almaya korkuyorum ama bazen cok fena yaniyor ve eksiyor dayanilmaz gibi bazen,
daha once de mide sorunlarim vardi pantozol kullanirdim hamileyim diye doktor gaviscon yazmisti.
Bu sabah ta ilk defa cikarttim bulantidan cok eksimesinden dolayi istifar ettim sanirim cunku cok fazla bulanti yok. mafoldumben

Ozbekcim hayirli haberlerini bekliyoruz canim benim. opuyorumnanaktan

X