2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

kızlar ya esım abısıyle aynı yerde calısıyor abısıde sımdı hastanedeymıs domuz grıbı omus bızımkıde ıkı gundur grıptı sımdıde arkadasınıın dugununde eve gelemden hastaneye gıt dedım.. ya o dadomuz grıbı olmussa:S ya dua edın kızlar nolurr..

kızlar ya esım abısıyle aynı yerde calısıyor abısıde sımdı hastanedeymıs domuz grıbı omus bızımkıde ıkı gundur grıptı sımdıde arkadasınıın dugununde eve gelemden hastaneye gıt dedım.. ya o dadomuz grıbı olmussa:S ya dua edın kızlar nolurr..

aaa cok sasirdim yaaa....
cok cok gecmis olsun.
insallah esine gecmemisdir canim yaa....
esinin abisinin grip olmasini ne zaman ogrendiniz ki?ne zaman yatti hastaneye?

mehtap cok geçmiş olsun canım. bende benzer bir durumdayım..
sürekli kahverengi lekelenmelerim oluyor, düşük önleyici ilaç kullanmama ragmen hemde:KK43:
doktor kalp atışları başlayana kadar dayanırsa düşük riski cok azalır diyor. senin kalp atışı başladı mı bebeğinin?

hastaneye yatırmamıslar yenı ogrendık sımdı hastaneden gelmısler atesın yukselırse gel demısler. evınde dınlenıyo suanda..

hastaneye yatırmamıslar yenı ogrendık sımdı hastaneden gelmısler atesın yukselırse gel demısler. evınde dınlenıyo suanda..

cok cok gecmis olsun yaaa...
ama niye hastaneye yatirmamislar ki?
orda bakilirdi,igne ilac falan.
evde olmasi daha tehlikeli degil mi?

canım maalesef vaka sayısı 500 e yaklastı hafıf olanları agırlasmadan hastaneye almıyorlar. zaten bır suru domuz grıbı var demısler. tv lerdede ole dıyolar agırlasmadan almıyolar
ancak yuksek ates olursa yatırıyolar

canım çok geçmiş olsun inşallah eşinde de yoktur Allah kayınına da acil şifalar versin...

canım cok sagol..

sımdı kayınederımı aradım o goturmus hastaneye esımın abısı saolsun nedense esıme yalan solemıs domuz grıbı falan yok doktor dıkkat et faranjıt olursun cıgerlerını cok kotu usutmussun demıs. kayınoederıme abım domuz grıbı olmus dedım sok oldu.. sımdı ben getırdım hastaneden doktor bol ebole ded ı dedı.. esımı aradım senmı benı kandırdın dıye hayır abım ole dedı dedı..

allahım ya bu ınsanlar komık olduklarınımı sanıyolar..

canım kanamayla gittiğimde kalp atışını gördüm...allahımbebeğimi bana bağışlar inşallah..

daemon canım geçmiş olsun....inşallah hiçbirinizde önemlibişey çıkmaz...içini ferah tut...

daemoncum nasıl şaka bu böyle senin hamile olduğunu bilmiyormu böyle şaka yapılırmı

esımın abısı solemıs esıme esımde bana soledı bana kadar gelıcegını tahmın etmemıstır bu saka degılde baska bısey var altında kesın gıcıklık olsun dıye soylemıstır bole bısey.

ben konusmuyorum esımın abısıyle.

ayy kızlar 12 gün yatınca oturmayı unutuyor insan..yere basamıyordum..eve çıkınca sadece tuvalete izin var ...yürümeye ancak alışıyorum....sürekli yatıyorum..ben bebek yapıcam derken bebek haline geldim valla...yattığım yerden yemek yemek nasıl bişey düşünemezsiniz....
şimdi de yatıp duruyorum..allahım emeğimi boşa çıkarmasın..bebeğimi sağlıkla hayırlısıyla kucağıma verir inşallah...

ben cıkıyorum canım.. kendıne dıkkat et cok ıhtıyac olmadıkca kımıldama bıle tamamı mehtapcım..

hadı ıyı geceler bebısım ve ben sızlerı ve bebıslerınızı opuyoruz kocamaaaannn:KK70:

daemon canım benim..dikkat ediyorum....sende hiçbişeyi kafana takma...öptüm bebişi de seni de

Daemond anacım düzeltmşsin siteyi valla bravo :lepi:
bu arada sinirlerini bozmuşsun yanlız üzüldüm
Geçmiş olsun canım umarım bişey çıkmaz, eşine ii bal olurmu kuzum?

Mehtapcım bende dış gebelik ameliyatı oldğmda tam 10 gun sırt üstü yatmıştım
Wc ye bile erkek gibi ayakta yapabliyodum afedersiniz
Sağıma soluma dönemezdim sadece sırt üstü yatardım
Seni öyle iyi anlıyorumki...
Allahım beebğini sana bağışlasında emeğini boşa çıkarmasın inş.

iyi akşamlar arkadaşlar listeyi bulamıyorum yardımcı olur musunuz

X