2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

zeyhat mide ekşimesi de kötü olur Allah yardımcın olsun anacım ya

ekledım pıtlarınızı zeyhatcım ozelden gelmemıstı canım kusura bakma gec oldu..

ya sıte sınır bozucuu

döv canım döv.. sıteey saldıranalrı dovmek lazım

RESMİNİ VERDİ ANACIM AMA HİÇBİŞEY ANLAŞILMIYO RESİMDEN akannehir
DARISI SİZE ARTIK STELLAMMMM
HAKKATEN NİYE DİNLETMEDİ BU UYUZ DR BANA SESİNİ YAF :mymeka:
ben kızımda resimleri biriktirdim albüm yaptımm hala duruyooo sende biriktire bilirsinnn
Ya kizlar hani hamilelikte neye cok bakarsan bebegin ona benzermis ya
aklimdan bin turlu birsey geciyor hamilelikte birseyi kinarsan ozellikte bebegin ona benzermis.
Hani kimisi devamli hayvanlara veya belgesellere bakip da bebekleri
de onlari andirmasini bile duyduk, yani sizde dikkat ediyor musunuz?
Ben mesela gecen sokakta yururken karsimdan bi oglan geliyor yuzunde
kocaman kirmizi leke vardi, hemen baska yone baktim artik hep aklima bu tur seyler geliyor.
:bbo:
öle bişey olursa aklımda dicekmişin annem der hep bende ölee yaptımm batılda olabilir ama insan içinde kuşku kalıyooo

döv canım döv.. sıteey saldıranalrı dovmek lazım
vallla dövmekk lazım hakattennn sinir hayırlısı

kızlar kabızım ölüyom aktivya aldım inşallah zararı olmazzzz ağlıcam nerdeyse
kasık ağrılarım çok fazlaaa yafff

merhabalar kızlar...beni tanıyanlarınız vardır ..ilk zamanlar sayfadan çıkmazdım....
uzun zamandır yoktum...hastanede yatıyordum..iğnem içim heyet rapaorunu alamaya gidiyordum ki yolda aşırı derecede kan boşandı ve acilen hastaneye yatırıldım..12 gün bırakın tuvalete oturmama bile izin vermediler....şimdi eve çıktım..ama hala kahverengi lekelenmeler devamediyor daha uzun süre yatak istirahati yapmak zorundayım....bebeğim iyi ama içerdeki kanama devam ediyor...allahım hayırlısını versin...ne olur sizde duanızı eksik etmeyin...

allahımhepimizin kuzularını korusun

mehtapcım cok merak ettık senı canım.. habersız bırakma bızı...

kendıne ve bebegıne dıkkat et yerınden bıle kımıldama bak bu kadar mucadele vermıssın emınımkı bebgın senınle kalıcak.. ama sabır canım bıraz sabır.. cok gecmıs olsunn

mehtap gecmiş olsun yazdıklarını okurken gözlerim dolduu yaa allah yardımcın olsun..
daomonumun dediklerini yap..kusum nerelerdesin buarada..nasıl oldun
kıslar bn bugünlerde sürekli yemek yemek istiyorum ama ne yicemi bilmiyorum..canım hiçbirseyi istemiyor ama kendimide cok acmıs gibi hissediyorum bi kac kiloda aldımm sanırıım biraz karnımda büyüdü..sizde durumlar nasıl karnının büyüdügünü hissedenvar mı

tubicikim nbrr..

ne yemek var bugun de bakem:KK70:

en cok kıloyu ben alıcam heralde sımdıden 3 kılo aldım ayıcık olcam ben

geçmiş olsun mehtapcım Allah seni ve bebeğini korusun güzel haberlerini duyarız inşallah

Ya kızlar bende 2 kilo almışım ve çok bozuldum bu duruma yaaa
Kimileri ilk 3 ay kilo bile veriyo, ayda 1 kilo alırsam boyumda kısa top gibi olurum ben ya=))
Karnımda büüyme yok ama TUBıCıK
daha erken sanırım

nursena aktivyayı rahatlıkla yiyebilirsin ben doktor A sordum canım çok işe yarıyo bi de kabak çekirdeği

Mehtapcım canım benim Çok geçmiş olsun allah şifa versin sana tez zmanda
kendine dikkat ediyosundur zaten, eminim bebeğin seni bırakmıycak
ınatçı bi bebiş olucak=)
Sakın korkma canım ya tekrar geçmiş olsun

Ay şimdi düğüne gidicem ben kısçeler
Çok da oynağımdır aslında ama maalesef bu akşam oynıyamıcam
Nolur nolmaz diyerekten kıçımı kırıp oturmam gerekiyo=)))
Gelince yazarım canlar görüşürüz öpüyom çokkkkk
Daemon anacm ben gelene kadar sitenin problemini çöz olurmu canım benim=))))

sitenin problemını cozeyımm mı?? ee pekı cozerım:KK70:

bende dugune gıdecektım ama hıc halım yok esımı tek gonderdım oynayamıycagım dugunde ne ısım var:KK70:

bıde yagmur cok fena yagıyo evde pıneklıycem bu haftada.

merhaba kızlar bende inş haziran annesi olacağım son adet tarihim 17 eylül beklenen doğum tarihim 24 haziran benide listeye eklerseniz sevinirim...

nursena aktivyayı rahatlıkla yiyebilirsin ben doktor A sordum canım çok işe yarıyo bi de kabak çekirdeği

valla yiyorum aldım ölüyodum vallahi öğlennn

bide bişey sorucam kızlarrrr içime ikiz hamilelik yaşıyorum gibime geliyo 23 eylül son adet 26 ekimde 2000 lerde çıktı kanda 30 ekimde 9000 lerde doktor 7 haftalık dedi acep normalmi gidiyo yoksa hakaten fazlamı yada üstüne adet gördüm sanırım kafam karıştı vallahiii hayırlısını versin allah

X