2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

kızlar haftada bir balık yemeyi ihmal etmeyin
günlük olarakda 4-5 tane ceviz

cevet özelllikle tavsiye ediyom kuru incirin içne ceviz koyup yiyin harika kızlarsositososito

ben kayınvalıdemın evıne gıtmıyorum kızlar o yuzden kocısım benınırakıp gıttı bugun..

tamam pılav benden olsun ama yanına bol nanelı bırde cacık yapalım:KK70:

ozamn gitme canım bosver..kayınvaldeler zaten genelde gıcıkgacilerdir kaydirigubbakcemile3

oh oh oh bir naneli cacık yaparımki sorma:lepi:

naneler kokunden koparıp topragıyla yogurgun içine daldırıcan..içine büyük büyük salatalıklarıda fırlatıcan..efendim fırlattıktan sonra tepsimizi fırına vercez..sırnaşık şey
alın size mis gibi cacıkkkk oh sefamız olsun..yemeyenin gıcıkgaci kayanansı olsunn:roflol:

kızla rben dayanamıyorum esım gelmıyceksede yalnız degılım bebegım yesın bı bezelyeyle pılav yanınadacacık yapayım ıkı dk acıkanları beklıyorum:KK70:

kızlar maydonoz fazla tüketemeyin Allah korusun düşük olur

kızla rben dayanamıyorum esım gelmıyceksede yalnız degılım bebegım yesın bı bezelyeyle pılav yanınadacacık yapayım ıkı dk acıkanları beklıyorum:KK70:

benmki de geç gelicek galiba eldivenleri takıp balığı yapıyım buzluktan çıkardım mecbur pişiricem artık akannehir

ahanda cantamı alıp geliyorum yalnız cacıgı yazdıgım tarifteki gibi yapcaz :jeyyar:yemede göreyim seni:)
kızlar maydonoz fazla tüketemeyin Allah korusun düşük olur

ya evet bunu sorucaktım bnde niye maydonaz zararlıki ne yönden etkiyor..moynozu cok severimde birinden daha duymustum

evet ben de eşimi bekliyorum o pişircek balığa elliyemiyorum...bide hamileler küçük balık yemeliymiş

kaydirigubbakcemile3 benimde az önce eşim pişirdi
neden küçük balık ilk defa duydum

maydonoz söktürücü gibi ondan sanırım zayıflamak için suynu içiyorlar ya düşük tehlikesi yaratır
bide taze nane

merhabalar ben de 6+5 hamileyim bu topikten yeni haberdar oldum, beni ve bebişimi de aranıza kabul eder misiniz :1rolleyes:

kaydirigubbakcemile3 benimde az önce eşim pişirdi
neden küçük balık ilk defa duydum

ben de tv de duymuştum daha az yaşadığı için sanırım...hamsi zamanı da geldi bol bol hamsi yeriz

balığı yapmaktan yırttım eşim geldi yaşasın opuyorumnanaktan

hadı canım kap cantanı gel evde yogurt kalmamıs gelırken yogurtta al gel..

ferıdecım hosgeldın kabul edermısınzı ne demek sen bılgılerınıde yaz eklıyım lısteye hemen

balığı yapmaktan yırttım eşim geldi yaşasın opuyorumnanaktan

gözün aydın:)

ferıdecım hosgeldın kabul edermısınzı ne demek sen bılgılerınıde yaz eklıyım lısteye hemen

tamam alıp geliyorum ay dur birde tatlı alayım peynirli künefeeeee of of:jeyyar:yemede yanında yattt:)

sat 7 eylül keseyi gördük haftaya kontrolümüz var umarım kalp atışlarını da haftaya duyacağız...

aranızda en kötü benim ben hiç bişey yiyemiyorum üstelik henüz25 günlük sıkıntımda olduğu için ilaç alıyorum bugün doktor gitim pasiflora diye i şurup verdi sizce etkilimidir kızlar rahat uyuturmu

X