- 12 Şubat 2009
- 3.122
- 1.706
- 36
- Konu Sahibi daemon
kızlar haftada bir balık yemeyi ihmal etmeyin
günlük olarakda 4-5 tane ceviz
cevet özelllikle tavsiye ediyom kuru incirin içne ceviz koyup yiyin harika kızlarsositososito
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar haftada bir balık yemeyi ihmal etmeyin
günlük olarakda 4-5 tane ceviz
kızla rben dayanamıyorum esım gelmıyceksede yalnız degılım bebegım yesın bı bezelyeyle pılav yanınadacacık yapayım ıkı dk acıkanları beklıyorum
kızla rben dayanamıyorum esım gelmıyceksede yalnız degılım bebegım yesın bı bezelyeyle pılav yanınadacacık yapayım ıkı dk acıkanları beklıyorum
kızlar maydonoz fazla tüketemeyin Allah korusun düşük olur
evet ben de eşimi bekliyorum o pişircek balığa elliyemiyorum...bide hamileler küçük balık yemeliymiş
kaydirigubbakcemile3 benimde az önce eşim pişirdi
neden küçük balık ilk defa duydum
merhabalar ben de 6+5 hamileyim bu topikten yeni haberdar oldum, beni ve bebişimi de aranıza kabul eder misiniz :1rolleyes:
balığı yapmaktan yırttım eşim geldi yaşasın opuyorumnanaktan
hadı canım kap cantanı gel evde yogurt kalmamıs gelırken yogurtta al gel..
ferıdecım hosgeldın kabul edermısınzı ne demek sen bılgılerınıde yaz eklıyım lısteye hemen
hg bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşllh
merhabalar ben de 6+5 hamileyim bu topikten yeni haberdar oldum, beni ve bebişimi de aranıza kabul eder misiniz :1rolleyes:
hadı canım kap cantanı gel evde yogurt kalmamıs gelırken yogurtta al gel..
ferıdecım hosgeldın kabul edermısınzı ne demek sen bılgılerınıde yaz eklıyım lısteye hemen
hoşgeldin canım, sağlıklı hamilelikler opuyorumnanaktan