2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

sedef geçmişe sonra bak geleceğe dön kaydirigubbakcemile5

yatakta bi sağa bi sola dönüyom. gece 1.30 du yatağa girdiğimde. 1 saat sürüyo dalmam.

kesin bu p.tesi de mi :)) kıs benim doktora git. suyun normalder 40 haftalık doğurtturur seni.:roflol: ya canım inşallah herşey yolundadır. p.tesi haberdar et mutlaka. dualarım bebişle :Saruboceq: güzel olacak bak

allahım inşallah yolundadır:Saruboceq:
eğer olmazsa senin doktora gideyim,benimki boşa korkutuyor beni,eminim herşey normal :roflol::roflol:
akşam eşimden bi yastık istedim. içierden bi ses geldi bi gidim yalnışlıkla duvar saati kırılmış. paramparça cam heryer. gidip toplamam lazım. offf. git yastığını kendin ama de mi

benimki olsa yastığı da bulamazdı:roflol:

allahım inşallah yolundadır:Saruboceq:
eğer olmazsa senin doktora gideyim,benimki boşa korkutuyor beni,eminim herşey normal :roflol::roflol:

benimki olsa yastığı da bulamazdı:roflol:

kız zaten yanlış yastığı çıkarmış :roflol::roflol: bu arada 100 defa söyledim. su fakan boş işler bunlar. benim doktora gel hayatını yaşa.. normal ol azcık laelaelaelaelae

gecelerin prensesi 20 lik dişi henüz ağrıyan oğluşumun koca göbüşlü kankisi günaydınnnnnn

durun gıııı hemen kaçmayın tamam sabahları birazcık çirkin oluyom amaaaaa o kadar da değiiiilllkaydirigubbakcemile3

X