2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

kesin koca göbüşten tanıdın yoksa nerden bilecen de mi . günaydın şekerim.

o da bi ipucu tabi :p
kızlaaar kociş beni dışarı çıkarcakmış bugüüün. kendi işi varmmış dükkana raf alıcakmış. dedi kiiiiii sen de gel seni de alışverişe çıkarırım hem hava almış olursun dediiiiiiiiiiiiiiiii
alışveriş dediği de mutfak alışverişi haaaaakaydirigubbakcemile3

akşam yatağa girdim kocişten ekstra bi yastık istedim. sen git cam saati kır. un ufam heryar feci. daha kötüsü yanlış yastığı çıkarmış

o da bi ipucu tabi :p
kızlaaar kociş beni dışarı çıkarcakmış bugüüün. kendi işi varmmış dükkana raf alıcakmış. dedi kiiiiii sen de gel seni de alışverişe çıkarırım hem hava almış olursun dediiiiiiiiiiiiiiiii
alışveriş dediği de mutfak alışverişi haaaaakaydirigubbakcemile3

ay evet ya sanki adam beni ödüllendiriyo deterjanla gıda alınca. aynısını yaşıyomuşuz ya

yumuşatıcıları koklarsın artık. hava alırsın demiş ya

ay evet ya sanki adam beni ödüllendiriyo deterjanla gıda alınca. aynısını yaşıyomuşuz ya

yumuşatıcıları koklarsın artık. hava alırsın demiş ya

valla napalım buna da şükür :KK70: hava süper bugün belki bi yerde dururuz otururuuz yürürürz ay ne biliyim :) hava güzel balkonda mı otursak dedim balkona çıktım bi kağıt buldum buruşturulmuş. üst katlardan bi mektup açtım baktım bi tane kuş bi de kedi resmi. eciş bücüş 2 hayvan daha var ama onları anlayamadım birisi tavşana benziyo ama ötekini bilemedim :KK70: kııız benim oğlum da çizecek mi böyle eciş bücüş hayvanlar. kağıdı koydum önüme seviyom

valla napalım buna da şükür :KK70: hava süper bugün belki bi yerde dururuz otururuuz yürürürz ay ne biliyim :) hava güzel balkonda mı otursak dedim balkona çıktım bi kağıt buldum buruşturulmuş. üst katlardan bi mektup açtım baktım bi tane kuş bi de kedi resmi. eciş bücüş 2 hayvan daha var ama onları anlayamadım birisi tavşana benziyo ama ötekini bilemedim :KK70: kııız benim oğlum da çizecek mi böyle eciş bücüş hayvanlar. kağıdı koydum önüme seviyom

benim üstteki de sofra silkelemiş kısır falan dökülmüş balkona. ben de aldım önüme onu seviyom. ben de bigün koca totomu kaldırıp yapabilir miyim diye

bu halimde dizerim 5 sini :roflol:

dizme kız göbüş açılır iş yaparken sonra cenavarlar gelir yer göbüşünü :roflol::roflol::roflol:

zilli sedef nerde? black de yok anaa zilli kadrosunda büyük bi eksik var. koca manyaklarına bak haftasonu oldu diye gelmiyolardelikafadulden

benim üstteki de sofra silkelemiş kısır falan dökülmüş balkona. ben de aldım önüme onu seviyom. ben de bigün koca totomu kaldırıp yapabilir miyim diye

ne var kız kısır yapmakta. yaparsın tabe. ben geliyim bana yap alkisalkisalkis

merhaba bayanlarrrrrrrrrrrr ben geldiimmm sporumuda yaptım bugünnnnn ohhhh mis gibiyim :KK70: öpüyorum kocaman sizleriiiiii

valla ya daha pijama güzellik yarışması yapacaktık. listeyi de hazırladım.

valla iyi blac lafının üstüne gelirmiş hoşgeldin opuyorumnanaktan

dizme kız göbüş açılır iş yaparken sonra cenavarlar gelir yer göbüşünü :roflol::roflol::roflol:

zilli sedef nerde? black de yok anaa zilli kadrosunda büyük bi eksik var. koca manyaklarına bak haftasonu oldu diye gelmiyolardelikafadulden

selammm güzelim özledim sizi geldimmmmm kocam calısıooo gunahımı alıyon :KK70: :KK70: :KK70:

yarın gelmemmmm heheheheh gercı kocis yarın zıpkına gıtcekmıs beni yalnız bırakıpppppp

X