2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

hee çok sevindim gelince. açtım adamcağız tost yaptı onun için koşa koşa atladım kollarına. yoksa siz benim helalimsiniz:roflol:

ben gördüm koşarken topukların totona vuruyodu " kocişiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm" diye de bağırdın. hatta bağırırken göbüş açıldı oğlan el salladı.... yaaaa sen böyle yap bi de helalimsin de. :eek:klava::eek:klava: ver çabuk göbüşün içindekini ben gidiyom:eek:klava:

ben gördüm koşarken topukların totona vuruyodu " kocişiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm" diye de bağırdın. hatta bağırırken göbüş açıldı oğlan el salladı.... yaaaa sen böyle yap bi de helalimsin de. :eek:klava::eek:klava: ver çabuk göbüşün içindekini ben gidiyom:eek:klava:

evet totona vuruyodu kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

yalan yalan yanlış anladın o geçici bir hevesti :roflol:

haydi kızlar erken uyuyalım da hem bebişler hem de sedef büyüsün kaydirigubbakcemile3

benim 20 lik dişim ağrıyo ben film izlicem siz uyuyun :roflol:-tatlicadiarzu-

X