2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

Günaydınlar a.s.
Tek başına kahvaltı yapmak ne zoorr

günaydın.

ben o işi her sabah 3 dk da ve ayakta yapmaya alıştım. çok sukıcı oluyo yalnız. kociş erken çıkıyo. ama izin günlerinde uzun sürüyo boshayallersmile

nasılsınız kızlar? nasıl keyifler?
p.tesiden beri kızkardeşim yanımda,evde yalnız olmamak ne kadar güzel:)

günaydın.

ben o işi her sabah 3 dk da ve ayakta yapmaya alıştım. çok sukıcı oluyo yalnız. kociş erken çıkıyo. ama izin günlerinde uzun sürüyo boshayallersmile

ben her sabah erken kalkıp kocamla beraber yaparım mutlaka ,kahvaltısız göndermem onu oda bensiz yemez tek

günaydın.

aferin yesicaklava:
ben de yıllarca öyle yaptım ama hamileliğimin başından beri her sabah ciddi kahvaltı yapıyorum,vitamini gece yatarken iç bak nasıl kahvaltı yapıyorsun:)

ben her sabah erken kalkıp kocamla beraber yaparım mutlaka ,kahvaltısız göndermem onu oda bensiz yemez tek

sabah 8 de iştahı olmuyo defalarca hazırladım bi dilim ekmeği bitiremiyo bile. benim de sinirlerim bozuluyo o zaman. onu uğurlayıp kahvaltımı yapıyorum.

sabah 8 de iştahı olmuyo defalarca hazırladım bi dilim ekmeği bitiremiyo bile. benim de sinirlerim bozuluyo o zaman. onu uğurlayıp kahvaltımı yapıyorum.

hı eskiden evlenmeden önce bende yapamazdım sabah erkenden ,ama alıştım artık

bayılırım senin gibi sorumluluk sahibi insanlara,ben kıçımı kaldırıp kahvaltı hazırlayamıyorum,kırk yılda bir de kalksam o yapmıyor,canı istemiyormuş sabah sabah:)

aa ne güzel canım ya gözün aydın ,insann kardeşinin
olması yanında ne güzel

teşekkürler canım,bu salı dönecek ama bu kadarına da şükür..keşke hep yanımızda olabilseler..

aferin yesicaklava:
ben de yıllarca öyle yaptım ama hamileliğimin başından beri her sabah ciddi kahvaltı yapıyorum,vitamini gece yatarken iç bak nasıl kahvaltı yapıyorsun:)

hele sofrada benle birlikte biri olsun varya sen bendeki ciddiyeti gör :roflol: :roflol: ama yalnız yemek işkence. zaman kaybı gibi geliyo yoksa aradakilerle telafi etmeye çalışıyorum. tabi güzel bi kahvaltının yerini tutmaz. kardeşinle yapın siz keyifleriicokacimcoook

Ben hep eşimle yaparım kahvaltıyı ama bugün erken gitti.
şöle süslüm masayı bari kendim için değişiklik olsun.
Ben öle 3 dk da kahvaltı yapınca kendimi hep aç hissediyorum. Gözüm doymuyoo.

kızlar bulmuşken size de sorayım. hangi bezden kullanacaksınız bebişlere. alanınız var mı

esra sen nasıl hissdiyosun ağrın var mı

yok canım benim hiç bir şikayetim yok çok şükür..yatıyorum işte,su içip yatmaktan mahvoldum ama kızım sağlıklı olsun razıyım..
p.tesi belli olacak herşey..suyumuz hala aynıysa 35.haftada doğuma alacak işte..

kızlar bulmuşken size de sorayım. hangi bezden kullanacaksınız bebişlere. alanınız var mı

Canım en iyi marka bile pişik yapabiliyormuş. Biz eşimle stok yapmaktan vazgeçtik ama ilk kullanıcağımız bezleri huggies marka aldık.

kesin bu p.tesi de mi :)) kıs benim doktora git. suyun normalder 40 haftalık doğurtturur seni.:roflol: ya canım inşallah herşey yolundadır. p.tesi haberdar et mutlaka. dualarım bebişle :Saruboceq: güzel olacak bak

akşam eşimden bi yastık istedim. içierden bi ses geldi bi gidim yalnışlıkla duvar saati kırılmış. paramparça cam heryer. gidip toplamam lazım. offf. git yastığını kendin ama de mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…