Günaydınlar a.s.
Tek başına kahvaltı yapmak ne zoorr
günaydın.
ben o işi her sabah 3 dk da ve ayakta yapmaya alıştım. çok sukıcı oluyo yalnız. kociş erken çıkıyo. ama izin günlerinde uzun sürüyo boshayallersmile
nasılsınız kızlar? nasıl keyifler?
p.tesiden beri kızkardeşim yanımda,evde yalnız olmamak ne kadar güzel:)
günaydın.
ben o işi her sabah 3 dk da ve ayakta yapmaya alıştım. çok sukıcı oluyo yalnız. kociş erken çıkıyo. ama izin günlerinde uzun sürüyo boshayallersmile
ben her sabah erken kalkıp kocamla beraber yaparım mutlaka ,kahvaltısız göndermem onu oda bensiz yemez tek
sabah 8 de iştahı olmuyo defalarca hazırladım bi dilim ekmeği bitiremiyo bile. benim de sinirlerim bozuluyo o zaman. onu uğurlayıp kahvaltımı yapıyorum.
ben her sabah erken kalkıp kocamla beraber yaparım mutlaka ,kahvaltısız göndermem onu oda bensiz yemez tek
aa ne güzel canım ya gözün aydın ,insann kardeşinin
olması yanında ne güzel
aferin yesicaklava:
ben de yıllarca öyle yaptım ama hamileliğimin başından beri her sabah ciddi kahvaltı yapıyorum,vitamini gece yatarken iç bak nasıl kahvaltı yapıyorsun:)
esra sen nasıl hissdiyosun ağrın var mı
kızlar bulmuşken size de sorayım. hangi bezden kullanacaksınız bebişlere. alanınız var mı
kızlar bulmuşken size de sorayım. hangi bezden kullanacaksınız bebişlere. alanınız var mı
yok canım benim hiç bir şikayetim yok çok şükür..yatıyorum işte,su içip yatmaktan mahvoldum ama kızım sağlıklı olsun razıyım..
p.tesi belli olacak herşey..suyumuz hala aynıysa 35.haftada doğuma alacak işte..
prima yenidoğan aldım..herkes öyle memnun ki,hiç tereddüt etmedim..
Canım en iyi marka bile pişik yapabiliyormuş. Biz eşimle stok yapmaktan vazgeçtik ama ilk kullanıcağımız bezleri huggies marka aldık.