2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

allah korusun kız git git:1shok:

en son gittiğimizde taş gibiydi işte karnım baya bi inceledi nstye bağladı falan. sancı çıktı az bişey hatta. oğlumu evirdi çevirdi baktı doktor amcası o gün. hatta kas gevşetici ilaç vermişti bana da içmedim ben bilmiyorumkismile korktum nedense

hiç değişik ilaç içmedim ki bilmiyom ama iyi ise iç kız durduk yere vermemiştir git bakalım ne diycekvereliniortak

hiç değişik ilaç içmedim ki bilmiyom ama iyi ise iç kız durduk yere vermemiştir git bakalım ne diycekvereliniortak

ya ilaç konusunda bi tuhafım ben. dramamine vermişti mesela bulantılarım için onu bile içmedim öldüm bulantıdan gaviscon vermişti onu da içmedim oğluma kimyasallar değmesin istiyorum ilaç içince kendimi kötü hissediyorum
gerçi doktoruma ilaç konusunda çok güenirim. hamilelikten önce adet düzensizliğim vardı. baktık yumurtalıklarımda iltihaplanma var dedi. hamile kalmak istiyo musun ona göre ilaç yazıcam dedi. evet dedim. tamam dedi bi ilaç yazdı ertesi ay ben hamileydim

canım ya haklısın annelik iç güdüsü sarmış seni şimdiden kıyamıyosun ama çekmektense içmen lazım:1hug:

ne biliyim kız neler duyuyoz ben de korkuyom. normalde mesela ağrı kesici bile içmem. migrenim var. zaten başladı mı ilaç bi etki göstermiyo. o yüzden ağrılarımla ilaç almadan başa çıkmayı öğrendim. böylesi daha güzel oluyo :)
tek kötü yanım günde 2 paket sigara içerdim ama bulantılarım sağolsun ( ben daha hamile olduğumu bilmeden midem bulanıyodu) hamileliğimin 2-3. gününde falan bıraktım sigarayı içemedim sonra da bebişi öğreninceeeeeee

birazdan bizde yatarız onları mı bekliycez bi uykum var ki sorma:bbo:

birazdan bizde yatarız onları mı bekliycez bi uykum var ki sorma:bbo:

valla ben de halsizim bu gün nedense. göbeğim de hala sert otururken belimi ağrıtıyosen sabahtan beri ayaktasın. ben iki kere yattım uyudum .kıyamam güzel dünürüme ben hiç lülülülülülü

valla ben de halsizim bu gün nedense. göbeğim de hala sert otururken belimi ağrıtıyosen sabahtan beri ayaktasın. ben iki kere yattım uyudum .kıyamam güzel dünürüme ben hiç lülülülülülü

kız senin için otururum da çok uykum var cadılarda yok başak bazen emmek için uyanıyo yine uyanıyorum bebiş doğunca anlarsınmirmirmirmiryerimseniben

kız senin için otururum da çok uykum var cadılarda yok başak bazen emmek için uyanıyo yine uyanıyorum bebiş doğunca anlarsınmirmirmirmiryerimseniben

oğlum doğunca hiç gelmem heralde ben başında beklerim oğlumun sabaha kadar izlerim aaa sen gelcen ya bana yardım etmeye bebek bakmaya temizlik yapmaya yemek yapmayaaa beraber izleriz :roflol::roflol:

oğlum doğunca hiç gelmem heralde ben başında beklerim oğlumun sabaha kadar izlerim aaa sen gelcen ya bana yardım etmeye bebek bakmaya temizlik yapmaya yemek yapmayaaa beraber izleriz :roflol::roflol:

evimiz yakın olsa zaten gelirim napiim kızım yapmış say sende:sinifsinif::sinifsinif:

sedef net gitti.yoksa ben burdayım.gerçi benimde çok uykum var mirmirmirmir bu arada teşekkürler

öyle bi gelirsin ki biz çağırmasakta gelirsinsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

kızlar acıyın bana sabah namazından beri ayaktayım nerdeyse:mymeka:

alatariell ben hamileliğimde hep ayetel kürsi okuyodum karnıma bişey olmasın diyeopuyorumnanaktan

ben hamileyken okumadığım kadar dua okumaya başladım zaten. bişeylerden korktukça okuyom geçen gece felak nas gerekli oldu korkuttum kendi kendimi. ben de unuttum korkudan okuyamadım. kocişi uyandırdım ona okuttum bi de bağır diye kızdım adamcağıza uyku sersemi okudu yattı.

bol bol oku bildiğin duaları kız ben karnımın üstüne düşmüştüm dizim kanadı allahtan bişey olmadı:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…