2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

kız bilmiyom ona bakarsan yediğin ekmekte bile var herşey beyazlatıcı varmış kanserojen taşıyomuş ni yicez o zaman araştır herşeyde bişey katıyolar:uhm:

bilmiyorum ki senin verdiğin sitede çok hoş.ama netten bi güvenebilsem.penyesinin kalitesi nasıldr?hem genişliği nasıldır? olurmu olmzmı? ne bilim ya?

aslında güzel şeyler var ama ben görmeden alamıyorumguclubacismile

http://www.mutlukadin.gen.tr/gebelik/egzersiz_rehberi.php
sonsuzcum sen bu linki vermişsin de benim aklıma bişi takıldı canım
ilk resimli anlatımda bi hareket var ya kalça kaslarını güçlendirici hareketler diyo. üçüncü şekilde hatun bacağını kaldırmış. ben öyle yapamıyorum çok ağrıyo kasıklarımdan içeri sizin de öyle oluyo mu:uhm:

bilmiyorum ki senin verdiğin sitede çok hoş.ama netten bi güvenebilsem.penyesinin kalitesi nasıldr?hem genişliği nasıldır? olurmu olmzmı? ne bilim ya?

sende almak istiyosan beğenmezsen geri verirsin kullanmadan bi telefonda sorarsınCADIARZU

spor ne yaparsanız aman dikkat edin bi yerinize bişey yapmayınlmaz:

aman bişri verdi işte kaydirigubbakcemile3
baksanıza bi dediğim harekete Uhm

ben bi iki dk yokum kendime içecek sıcak bişeyler ayarlicam. üşüme bastı yine noluyosa bugün

kanım çekiliyo heralde benim ya ondan geliba yarın belki gidicem doktoruma bi görünmeye
ağrılarım arttı bugün kociş gelene kadar kıvrandım yani. bi daha bi baksın. karnım çok sertleşiyo o da iyi değilmiş. plesenta arkası kanaması oluyomuş falan filan korktum ya

allah korusun kız git git:1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…