2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

blac ne hoş gacıymışın. ufacık kareden bile belli oluyoo. inşallah bebiş sana benzer.

yok be güzelim sadece iyi fotograf cekmeyi biliyoruz : D kocam pek bi datlu dur kocişime benzesinnnnnnnn

kızlar güvenli yatış yastıgı var ya o cok ise yarıyormus ilk zamanlar haberiniz olsun..

kafamçokkarıştı sen dünkü misafirleri naptın canım. yaşıyolar mı hala

haa onlarmı?dün aksi olacak ya bizim servisin şöforü değişmiş.adam ağır gitti.eskisi gibi seri kullanmıyor.birde müziğin sesini çok açmış.arkadan kaptan sesini kıs diyolar.adam müziğin sesinden duymuyor bile.personeller sinir oldular. kaydirigubbakcemile3 6,15te evde oldum.tam indim eve doğru yürüyorum eşim aradı nerdesin tel.ettiler geliyolarmış dedi.neyse dedi kızkardeşimide almışlar o yardımcı olur dedi.eve geldim neyse geldiler işte.hoşgeldiniz beşgittiniz filan.kızımıda kreşten eşim almış.oda odasında oturuyodu.elimi yıkamaya lavaboya gittim.açmısınız?filan diye sormadan görümcem çay koymuş.önceden annemin yaptığı börekler vardı onlardanda koymuş.servis yapacak.mutfakta söyledim görümceme kusura bakmayın yemek yicem dedim.oturdum mutfakta bigüzel yemeğimi yedim.napiym

Son düzenleme:

vereliniortak seni kutluyorum ben yapamazdım ama gerçekten en doğrusu bu olmuş. tabi anlayana. alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

yok artık beni de çekin ama güzel olayımm . kocan da güzeldir ama olsun ben seni gördüm. sana benzesin diyosam sana benziycek o kadar:mymeka:

sen iste yeterkiiiiiiii ben şimdi modellemeye geçiyorum zaten yesica normal doğum olursa ikimizinkide inş.. seninle baş başa doğurcassssssss bebişlerimizi 1-2 gün var aramızda..

Ama ilk kim kucagına alıyor bebişini ben bilmiyorum bilen var mı

kızlar güvenli yatış yastıgı var ya o cok ise yarıyormus ilk zamanlar haberiniz olsun..

ben bi tane bebedorunkini aldım. marketten öylesine almıştım. geceleri karnıma yatıyorum diye karnıma koydum. ama içi süngermiş bir terledim sorma kış vakti . seninki nasıl canım. çift yönlü diye hatırlıyorum. malzemesi iyi mi? ben hayatta onunla bebeği yatıramam berbattı yaff

canım benimkide öyle aman aman bi şey değil aslında bilmeden aldım sevi bebe markası..
ama kuzenımde ndan almıs cok memnun kusma falan oldumu tehlikesi olmuyor falan dedi..

bu arada aldıgım 15 tl idi..

bayanlar bana biraz müsade kociş gelir şimdi öğle yemeğine bir şeyler uydurayım..

canım ahh inşallah. o ara telefonlaşarak haberleşiriz. hiçbirimiz başlarda nete giremeyebiliriz uzun uzadıya. ama habersiz bırakmayız birbirimizi. normal doğum yapınca direk annenin kucağına versinler. ben yabancı videolarda hep öle görüyorum. bizim memlekette durum nasıl acaba. bilen var mı. ikinci olarak da kaynanalar devreye girmesin babaya versinler bence. onun kokusunu alsın derim.

selam annişler..nasılız bakalımm,hazırlıklar bittimi?doğum korkuları başladı mı?

hazian annesi yok mu yafffff

ben geldim de sen yoksun:mymeka: linke baktım biraz pahalımı ne bende eczaneden almıştım nerdetse 5 sene oldu tık yok ufak bişeydi sadece derece yi gösteriyo alırsan al ama inşaallah işin düşmez:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

yesica sen balık yagı hapı kullanmışmıydın yoksa doktor vermedimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…