2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

sonsuzhayalcim geçenlerde net gitti benim.ticker iin teşekkür edemedim.kusura bakma.çok güzel olmuş.ellerine sağlık.ben becerememiştim

bu arada sizde hala sabahın köründe kalkıp çalışanlardanmısınız.bizim çok uykumuz varrrr

ben çalışmıyorum canım valla. yata yata günlerim geçiyo böyle boş boş... keşke çalışsam da biraz uykusuz kalsam

sonsuzhayalcim geçenlerde net gitti benim.ticker iin teşekkür edemedim.kusura bakma.çok güzel olmuş.ellerine sağlık.ben becerememiştim

rica ederim canım...evet ben çalışıyorum.8,30 da mesai başlıyor.sende çalışıyosun şuan herhalde

ben çalışmıyorum canım valla. yata yata günlerim geçiyo böyle boş boş... keşke çalışsam da biraz uykusuz kalsam

yaaözendim walla.yerinde olmak isterdim.bizim dükka kendimizin büfe.sabahın köründeaçmak çok zor gelio artk.benim yaramaz kızımda gece uyutmuyo hiçç.uykusuzluktan ölücem valla.uykumu aşcak bişi söyleyin bana

ne söylim bilmiyorum ki.bende aynı dertten muzdaripim.uykusuzuuuum:sinifsinif:

eve kedi alabilirsin :roflol: oraya buraya çiş yapınca uyunmuyo zaten.....

benim de kocam öyle gidiyo 6 buçukta dükkanımızı açmaya sürünerek gidiyo valla zamallı kocacım kıyamıyorum ben uyandırıyorum onu hep. ben dürtmesem kalkamıyo :roflol:

ben artık bebişimi kucağıma almak istiyom. zayıflayıp kıyafetlerime kavuşmak istiyom. of ya bu gün çok berbat bi moddayımkaydirigubbakcemile3

tickerde görmedinmi hayatım :tomato: 28+4 haftalığım.34.haftada ayrılmayı düşünüyorum sositososito

zemuszemus :)aklıma gelmemiş oraya bakmak.anam yerim sizi küçükmüşünüz daha.. normalde 32 haftalıkda ayrılıyosun.bana doktor rapor vercekde.babamız izin vermiyo.onunda izin vermesi için onunda işten ayrılması gerekiyoo.of offffffffff karışık işte.her şey dert

ben artık bebişimi kucağıma almak istiyom. zayıflayıp kıyafetlerime kavuşmak istiyom. of ya bu gün çok berbat bi moddayımkaydirigubbakcemile3

yaa bende aynen onu istiyorum canım.insan sonlara yaklaştıkca zamn geçmiyo gibi geliyor.hele aldığım kilolar tam 14 kilo daha 1 ay var şişko bişi oldum ya:senağlama

evet biraz karışık.evet 32.haftada veriliyor rapor ama ben 34 ekadar bekleyim diyorum iki hafta karım olur doğum sonrası.inşallah 34 haftaya kadar dayanabilirim.

kedimle barışsam mı ya dayanamıyorum böyle kafası ters uyuyo yanımda

evet biraz karışık.evet 32.haftada veriliyor rapor ama ben 34 ekadar bekleyim diyorum iki hafta karım olur doğum sonrası.inşallah 34 haftaya kadar dayanabilirim.

walla şiştikce çok zor oluyo canım.ben durduğum yerde duramıyorum.nefes alamıyorum.bide kiloda çok aldım.hele belim hiç rahat vermiyo tek yapmak istediğim ayaklarımı tepeye dikip uzanmak.çünkü elim ayamda çok şişti.oo yüzden inşallah dayanırsın canımm

ay ne biliyim kız bebeğim gibi oldu artık o da benim resmen yüzüme bakıyo affet der gibi. bi de bütün gün bi tek o olunca yanımda... benim tek arkadaşım gibi bişey...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…